NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 20. ledna 2013

Taxíkový make-up

Krásnou neděli,

heslem ,,taxíkový make-up" jsem se nechala inspirovat v časopisu Elle a protože mě tohle téma zaujalo, rozhodla jsem se o tom napsat článek.
Myslím, že nikomu tohle spojení nemusím vysvětlovat, ale pro pořádek si pod pojmem ,,taxíkový make-up,, představte takovou kosmetiku, se kterou se rychle a snadno namalujete po cestě v taxíku (nebo jiném dopravním prostředku). Tyhle taxíkové produkty by měly dlouho vydržet a snadno a rychle se nanášet. Při takovémhle make-upu se předpokládá, že už jste nějaké to líčení ráno absolvovaly a po cestě ho chcete jen doladit, poupravit, vylepšit nebo zvýraznit. Proto bych Vám ráda ukázala mé čtyři taxíkové favority, díky kterým jsem během minutky zase hvězdou večera.

Maybelline COLOR TATTOO



Nesmrtelná klasika, kterou prostě budu pořád chválit a na taxíkový make-up se dokonale hodí. Během cesty si je stačí máznout jedním tahem na víčka a můžete jít. Nanesete je pohodlně prstem, drží jak přibité i bez báze a ještě k tomu na očích skvěle vypadají. Pokud je ještě sladíte s barvou oblečení, máte během minuty vyhráno.


Dermacol MAKE-UP COVER



Použijte tenhle zázrak v tubě jako korektor pro zamaskování nedokonalostí nebo známek únavy a budete zase vypadat svěže, zdravě a krásně. Stačí ho opravdu malinko, díky jeho hutné konzistenci, přitom ale zakryje skvěle a vydrží s Vámi i tu nejdivočejší párty nebo firemní večírek. Cestou si s ním jednoduše zakryjete místa, která Vám ubírají na kráse a je hotovo!


MAC PRO LONGWEAR


Dlouhotrvající rtěnka je prostě základ. A nemusí to být nutně zmiňovaná pro longwear od MACu, může to být klidně i Kate Moss, která drží stejně dobře. Pokud ale po ruce nemáte zrcátko a řešíte to podobně jako já - tedy odrazem v telefonu, pořiďte si do kabelky nějaký neutrální odstín. Přece jen aplikace tmavších odstínů vyžaduje jakousi přesnost a preciznost, čehož na zadním sedadle těžko dosáhnete. Ale pokud vlastníte nějakou hezkou nude nebo růžovou barvičku, například jako právě tahle od Macu v odstínu overtime, tak s ní stačí rty jemně přejet a s nějakým zrcátkem si lámat hlavu nemusíte.


PARFÉM




Nevím jak Vy, ale já se ráno navoním a parfém si s sebou neberu. Jednak je lahvička přece jen těžká a neskladná, ale jde i o výsledný efekt. Nepotřebuju totiž, abych smrděla jako parfumérie. Pokud byste se ale potřebovaly znovu navonět, postačí Vám obyčejný vzoreček oblíbeného parfému nebo mini balení antiperspirantu (takové mini balení naleznete například v DM). Skvělá věc je taky malý hliníkový flakonek s rozprašovačem, do kterého si svůj parfém pohodlně přelijete (prodává například Sephora). Nezabere moc místa a umí dělat zázraky.

No, takže to bysme měly - oči, pleť, rty a vůně - toť vše. A pokud tedy pojedete na firemní večírek, narozeninový mejdan či na rande, ale cítíte se po celém dnu špinavé, upocené, neupravené a společensky unavené, s těmito produkty Vám stačí dvě tři minuty a hned jste jako vyměněné - nalíčené a voňavé.

A jací jsou Vaši kandidáti na post taxíkových beauty produktů? LL*


5 komentářů:

  1. Bezva nápad na článek :) Pro mě je nejdůležitější taxíkový produkt pudr a rtěnka, nebo lesk :) popřípadě doupravit tvářenku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se přiznám, že mi líčení trvá strašně dlouho :D Ráno prakticky nevím, co to znamená stíhat :D
    Po colour tattoo se v drogérii určo podívám, protože špatná recenze na ně snad neexistuje :D a Dermacol Make up Cover je stálice v mé kosmetické výbavě ;) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo jo, Color tattoo jsou super. Zrovna se mnou prožily čtrnáctihodinovou směnu :-D Make-up je téměř pryč, řasenka lehce opadaná pod očima, po rtěnce ani památky, ale CT jsou furt na svém místě :-) Miluju je.

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :), já skoro ke všemu potřebuji štětce a zrcadlo, takže bych asi raději jela nenamalovaná a vypadalo by to líp, než co bych v taxi vyvedla :D.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...