NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 19. března 2013

NEEDlist

Krásný večer mé milé čtenářky,

dnes jen rychlopost o věcech, které absolutně nutně potřebuju a už včera bylo pozdě. Samozřejmě, že nutnost životní by měla být v uvozovkách, ale pro mě jako pro osobu těžce závislou na kosmetice je to zkrátka nutnost. Dalo by se bez existovat ještě měsíc nebo dva, ale u těchto věcí je to stav alá need this right now!



1) MAC EYELINER - konečně už potřebuju nějaký pořádný linky a do těchto jsem se prostě zamilovala. Co už tak k zamilování není je jejich cena, která se pohybuje kolem 500 - 600kč.

2) Štětce HAKURO - jak už asi většina z Vás ví, Hakuro konečně otevřel český e-shop, což se mi znamenitě hodí, jelikož nutně potřebuju blending brush a blush brush.

3) Umělé řasy všeho druhu - musím překonat strach a nešikovnost při jejich nasazování a naučit se je nosit a používat, jelikož na oku vypadají fantasticky! A nemyslím si, že by řasy musely být značkové. O jejich kvalitě podle mě rozhoduje lepidlo.

4) Lepidlo DUO - když už jsem se zmiňovala o lepidle, tak bych potřebovala nějaké kvalitní a slyšela jsem, že tohle je nejlepší.


Když na ty věci tahle pohromadě koukám, jsem na sebe docela pyšná, že jich není tolik. Takže docela pokrok. A dokonce jsou to věci, které doma buď nemám a potřebuju je, nebo je mám ale potřebuju lepší.
A na závěr bych potřebovala malou radu od Vás - Kde koupím DUO lepidlo a je opravdu tak dobré jak se říká? Nebo znáte lepší?

Krásný večer LL*

7 komentářů:

  1. Duo v Inglotu, ale jestli je dobré nemůžu říct, protože jsem ho nezkoušela. Myslím, že Lou si ho hodně chválí.

    OdpovědětVymazat
  2. Řasy bych také potřebovala :) Ale neumím s nimi zacházet :( Nikdy mi nedrží! Asi jsem také nešika :(

    OdpovědětVymazat
  3. Hakuro štětce teď také strašlivě moc potřebuji :D

    OdpovědětVymazat
  4. S umělými řasy bych se také chtěla naučit, ještě nikdy jsem je nezkoušela :).

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, hakuro mánie mne také ubtdila v tom, že ty štetce hrozně potřebuji :D jinak nalepovací řsy jsem v životě nikdy neměla, tudíž s lepidlem neporadím

    OdpovědětVymazat
  6. Ty linky MAC jsou dobrý, už dopotřebovávám druhé balení. Ta cena je sice dost vysoká, ale vydrží opravdu dlouho, já je mám už něco málo přes rok.

    PS: Nedávno jsem založila vlastní blog a budu moc ráda, když se tam podíváš a případně mě budeš sledovat - valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...