NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 24. května 2013

Stojí NAKED paletka vůbec za to?

O téhle paletce už se toho napsalo opravdu hodně a proto Vám dnes nepřinesu ani tak recenzi jako spíš úvahu o tom, jestli tahle paletka stojí za koupi. Stejně jako mnohé slečny tak i já si její koupí splnila jeden z mých kosmetických snů, ale řekněme si upřímně, stojí tahle paletka opravdu za tak hříšné peníze? Nebo radši sáhnout po levnější variantě od MUA?


Prvním lákadlem téhle paletky je samozřejmě proslulá máslová konzistence stínů. Tady musím podotknout, že jsem ještě nikdy neměla v ruce tak úžasné stíny s tak dokonalou konzistencí jako jsou tyhle. A ať už je srovnáváte s jakýmikoliv stíny, stejně Vám NAKED stíny vždy vyjdou jako jasný favorit. Opravdu se nedají konzistentně srovnat s žádnými jinými, ale pokud samozřejmě chcete barevnější stíny a né hnědou desetkrát jinak, pak můžete sáhnout po mono stínech této značky a vyjde to nastejno.


Pokud bychom se bavily o výdrži stínů tak ta je asi také bez diskuze a určitě jste si už o ní mnoho přečetly. Pokud ale čekáte, že budu ta, která tuhle řadu superlativů naruší nějakým negativním hodnocením, tak Vás zklamu. I jejich výdrž je totiž fenomenální jak bez báze (cca kolem 8h) tak i s bází.
Čeho jsem se ale bála byla škála barev. Sice se mi líbily, ale přemýšlela jsem, jestli pro ně všechny najdu využití a opravdu je budu často používat (za ty peníze). Přece jen chci mít paletku na denní líčení a ne ji využívat příležitostně. Moje obavy byly ale rázem pryč hned po prvním otevření paletky a při prvním ,,ách". Barevná škála je totiž přesně dělaná pro mé používání a denní nošení, mix matných i třpytivých barev a pastva pro oči.

prostě mi to foták nezaostří !
Nejpoužívanější barvou, kterou používám jako rozjasňovač pod obočí je odstín Sin. Dál pak využívám v kombinacích nejčasteji Half Baked se Smog, Sin a Sidecar nebo Toasted s Hustle. Jako tmavý stín pro zvýraznění očí používám kombinaci Naked a Buck.
Každý stín má velikost 1,3g, tudíž je v paletce 12x1,3g stínů. A pokud to už po cca 4 měsících můžu posoudit, tak stíny jakoby neubývaly.
Jediný problém s touhle paletkou ale přece jen mám - OBAL!!! Sakra jakýho inženýra zase napadlo, že se kosmetická paletka plná stínů (!!!) bude dělat v semišovém obalu? Kdykoliv na ni sáhnu, je špinavá a pokud ji nemáte zavřenou v šuplíku a máte ji stejně jako já na poličce, tak ji budete mít plnou prachu. A ten se dostává dolů hodně ztuha.

Na druhou stranu když k tomu všemu přičtu přiložený štěteček, který mi přijde poměrně tvrdě ,,slisovaný" (nevím jak to jinak pojmenovat) ale přesně a precizně nanese stín, říkám jedním dechem ANO!!! Naked paletka stojí za ty peníze, stojí za to ji mít, stojí za to se s ní každý den líčit a opravdu stojí za to si na ni našetřit a splnit si jeden z kosmetických snů.

Takže je to od teď můj miláček, milujeme se a neopustíme se. Má to někdo z Vás holky podobně? Máte ji některá doma?
 LL*

25 komentářů:

  1. mám ji doma, za nic bych ji nedala :D a přemýšlím ještě o dvojce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, mě přijde dvojka hodně podobná jedničce, takže o ni ani neuvažuju :)

      Vymazat
  2. No nad Naked taky dlouho slintám. Zatím aspoň opěvuji moji MUA paletku, ale věřím, že mi brzy Naked taky přistane na poličce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nestěžuji ani na obal, miluju jí a nikdy u mě už nesmí chybět, střídám jí jenom s Vegan paletkou a Color Tattoo, nebo kombinuji.Moje kosmetická láska na celý život a vůbec by mě neurazilo mít doma všechny stíny UD.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten obal bytostně nesnáším :D Taky ji střídám s různými stíny, ale většinou alespoň jednou za líčení do ní přece jen sáhnu.

      Vymazat
  4. Já mám dvojku a nemůžu si jí vynachválit. Je to prostě jiná liga

    OdpovědětVymazat
  5. Dík no..:D Další důvod proč jí chci!:))

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlas, je nejlepší, jakýpak copak :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tenhle článek jsem přesně potřebovala, abych věděla, jestli jí na svém wishlistu nechat nebo ne :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ji už skoro 2 měsíce doma a je to perfektní paletka. Jen teda mi v ní chybí vyloženě tělový matný stín. Ale i tak je skvělá a já ji miluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, uvítala bych tam asi víc matných odstínů, ale tak nestěžuju si :D

      Vymazat
  9. Ja mám Naked 2 a milujem ju, je proste užasná a nevymenila by som ju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda nad dvojkou taky uvažovala, ale potom vyhrála jednička :)

      Vymazat
  10. Snad vsechny paletky UD jsou super a za ty prachy stoji:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teda zkušenost pouze s touto, ale tahle za ty peníze rozhodně stojí :)

      Vymazat
  11. Jakoo.. kdybych ji dostala, tak by asi taky byla můj miláček :D Ale třeba na ni taky jednou dojde :))

    OdpovědětVymazat
  12. Tuto paletku mám už rok a jsem s ní spokojená. Rozhodně ale nemůžu říct, že by neubývala. První dva nejsvětlejší odstíny už mám úplně, ale úplně vypotřebované. Na dno se začaly prodírat cca po třech až čtyřech měsících. Přiložený štětec mi na stíny přijde téměř nepoužitelný, ale používám ho na korektor a v pohodě. I menší verzi báze UDPP jsem již vypotřebovala. Báze je dobrá, to ano, ale v plném balení si jí kupovat nebudu, protože na trhu je více bází stejné kvality za menší peníze nebo i vyšší kvality za stejnou cenu.

    Jo a ještě jeden postřeh. Hrozně se mi líbí odstín sidecar, ale na oku mi hrozně opadává. Skoro všechny třpytky skončí pod okem a to mě hrozně štve. Řekla bych, že je to nejméně kvalitní stín z celé paletky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nevím, já ji rok nemám tak nemůžu posoudit, ale zatím se mi zdá, že opravdu neubývá :)

      Vymazat
  13. Hned po přečtení titulku jsme si říkala "Neotvírej to, nečti to, budeš naštvaná!!", protože jsme si její mini sestřičku objednala dneska z netu, ale ufff, jsem ráda, že jsi mi jako další blogerka potvrdila, že jsem se při výběru snad nesekla a jsme zvědavá, jak se bude používat mně =) (mitsuuko.blogspots.cz)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...