NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

čtvrtek 9. května 2013

Za málo peněz hodně muziky aneb UBU štětce

Na začátek bych si troufla říct, že UBU štětce jsou jedny z nejkvalitnějších štětců, které mi prošly pod rukama. A paradoxně jsou i jedny z těch nejlevnějších. Je sice pravda, že sehnat je dá docela zabrat, ale věřte mi, že jejich nákup stojí za to - ale to jen tak na okraj.


Štětce jsem sehnala v malé drogérii s názvem PeMi a to jen díky Káje z PlumFoolery, která je zmiňovala v jednom ze svých videí a já jsem si říkala, že bych je mohla taky vyzkoušet. No, díky bohu za to! 

Jak už jsem zmiňovala v úvodu, štětce patří do opravdu nízké cenové kategorie, celý set stál něco málo kolem 130,-. Takže když si trošku procvičíme matematiku, tak suma sumárum zaokrouhleno vyjde jeden štětec na 45,- což podle mě je vynikající cena a mám ten dojem, že za tuhle cenu neseženete ani štětec od Essence (ale nechci kecat). 



První ze setu nesoucí název Smokey Eyes Set je tenhle s číslem 35, který je zároveň můj nejoblíbenější. Používám ho prakticky při každé aplikaci stínů a nemůžu si ho vynachválit. Nejenže je krásně jemný, ale taky skvěle drží tvar a po několika vypráních z něj nevypadl jediný chlup. Co je na něm ale to nejlepší je právě jeho tvar. Je totiž precizně střižený do špičky, tím pádem se s ním krásně dostanete pod kost, abyste nanesly tmavší stín. Krásně s ním nanesete stín tam i zpátky a i když se může zdát, že na práci, kterou má vykonávat pencil brush je tenhle štětec moc velký, tak se ji teda zhostil perfektně. A proto tady z těch všech důvodů ho pasuji na nejlepší štětec na aplikaci stínů do záhybů oka. 


Myslím, že jsem se dost rozepsala u prvního štětce, takže tenhle štětec na obočí můžu shrnout jen v rychlosti - opět je nádherně hebký a jemný, ani jednou se mi nestalo že by z něj vypadla štětina a je krásně došikma střižený. Moc dobře se s ním pracuje a je poměrně velký v porovnání s jinými stejného typu, takže Vám na namalování obočí stačí více méně jen dva tahy. A tím pádem Vám urychlí práci. A to přece chceme ne?


Klasika v podobě pencil brushe. Dokonce mi přijde tenhle až miniaturní a proto ho používám na prosvětlení vnitřního koutku oka. A stejně jako další dva štětce v setu i pro něj platí vynikající štětcové vlastnosti zahrnující nepadání štětin, pevné ale jemné štětiny a krásný střih. Dál se mi na něm líbí fakt, že se moc ,,neohýbá" , takže je tvrdší, o to je ale práce s ním lepší, protože nanese přesně tolik produktu na dané místo, kam má, nikam jinam. Takže jako jeho kolegové - také má palec nahoře!


Celkově štětcům tleskám ale zároveň říkám a upozornuji, že s dalšíma štětcema od této britské značky nemám zkušenosti, takže je možné, že tyhle štětce budou skvělé, ale třeba jiné nebudou stát za nic. Na druhou stranu mi věřte, že levnější a kvalitnější štětce asi nenajdete a proto, pokud hledáte perfektní pomocníky na líčení očí, ale Vaše peněženka nemá ráda vydávat větší finanční obnosy, určitě sáhněte po těchto UBU štětcích a nebudete litovat.

Máte s nimi zkušenost nebo byste je rády alespoň vyzkoušely? 
                                                                                                                                                  LL*

16 komentářů:

  1. Já jsem je nezkoušela, ale nevypadají vůbec špatně:) Časem si možná taky nějaký pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  2. Essence na oči stojí 40 korun, jednotlivé UBU jsou cenově odstupňované, ten 35 stojí myslím necelých 60 korun, ty zbylé jsou kolem 40 nebo o trochu míň, kdybys je místo sady koupila jednotlivě, vyjdou asi jen o 5 korun dráž, myslím. Já mám jen ten 35 a přijde mi fajn, ale hlavní výhodu vidím v tom, že se dá docela široké spektrum štětců koupit "normálně v drogerii" a že ty cenu jsou odstupňované - přijde mi normální platit míň za štětec na oči než za ten na pudr.
    Jinak ne tak špatné základní štětce na oči se dají sehnat v Rossmannovi za 25 korun. Je to jen jeden typ, takový ten obyčejný, ale má příjemné štětinky a u tohoto typu na ničem jiném snad ani nezáleží.
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsem že nechci kecat, cenami štětců od Essence jsem si nebyla jistá :) A ceny jednotlivých štětců jsem přepočítávala v té sadě, samozřejmě že jednotlivě asi budou stát víc. A taky mi přijde normální platit za štětce na oči mín než za štětce na obličej :)

      Vymazat
  3. asi si chcela napísať nejkvalitnejších a nie nekvalitnejších :):D lebo v inom prípade mi to nedáva zmysel

    OdpovědětVymazat
  4. Já od UBU mám dva štětce, za tu cenu jsou víc než dobré, ale rozhodně to nejsou nejkvalitnější štětce, comi prošly pod rukama :). Precizně střižené nejsou už vůbec...ale za 40 Kč jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda ano. Jsem s nimi nejvíc spokojená a podle mě jsou dokonce lepší než Hakuro, ze kterého mi sem ta nějaký chlup vypadne. U těchto štětců s tím enní problém. A precizně střižené je mám taky :) Nikde nic nepřečnívá atd..

      Vymazat
  5. škoda, že jsou tak málo dostupné... vypadají dobře...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Mám blending brush, ten je perfektní, i když bych brala, kdyby byl o polovinu menší. Pro pencil brush moc nenacházím využití, ale to je spíše mojí nešikovností. Souhlas, že je dost pevný a velmi jemný. A poslední mám štětec na pudr a za mě jedno velké ne. Tedy, ne na pudr. Na tvářenku je super, zvlášť pokud se složitě nabírá jemnými štětinami. Pudr štětec je pichlavý a malý, což mi na ty tvářenky vyhovuje. Ta třicetpětka vypadá dobře (pokud si to na fotce nepletu a není to ten samý blending brush..) :)A ze skoseného štětce jsem byla zklamaná, nevypadal příliš precizně, tak jsem ho v PeMi nechala (aspoň myslím). Jinak PeMi má e-shop, jen pro doplnění.

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za typ!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají dobře, jsou podobný štětcům od essence

    OdpovědětVymazat
  9. Vpadají zajímavě ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě bych je ráda vyzkoušela, u nás jsem je ale bohužel neviděla.

    OdpovědětVymazat
  11. Štětce vůbec neznám, ale mají sympatické fialové štětinky :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  12. Tak mě naopak kvalita vůbec nezaujala:o/ Jako jeden používám, právě na to prosvětlení vnitřních koutků, ale jinak za mě děs:O(

    OdpovědětVymazat
  13. Doufám, že na štětce někde natrefím, pořád na ně čtu samou chválu, tak bych je ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadají skvěle, kde je seženu? :O Vypadají fakt moc dobře, ta fialová se mi líbí a levných štětců není nikdy dost :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...