NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 18. září 2013

Beauty vs. Brains TAG

Dnes si dáme trošku oddych od kosmetiky a dáme si TAG, který se mi hned na poprvé strašně zalíbil, protože nejen že o blogerce prozradí trošku víc z té ,,inteligenční " sféry, ale možná někoho z Vás inspiruje k tomu, udělat pro sebe nebo svět něco lepšího. A když nejste stejně jako já žádný superhrdina, stačí se nad těmi otázkami třeba jen zamyslet :) A to je to nejmenší, co pro tenhle svět můžeme udělat. No ne?
P.S.:Mnou zmiňovaná knížka je od Arthuta Hayleyho.





8 komentářů:

  1. Chybí mi tam konec. :-( A Detektiva od Arthura Haileyho jsem dala mamce v pondělí k svátku. :-) Už od něho máme doma Hotel, Penězoměnce, V nejvyšších sférách, Přetížení a Účinný lék, píše fakt skvěle. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já vím a absolutně nevím čím to je. Youtube se asi rozhodlo mi osekávat konce nebo nevím :( Jinak ta knížka je opravdu skvělá, doufám, že se mamce bude líbit:) Jinak se taky kouknu po jiné knížce od něj, děkuju za tipy :)

      Vymazat
  2. Hailey je super, ja mam najradsej Konecnu diagnozu a Let do nebezpecenstva - urcite odporucam! :D
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle video se mi líbilo moc možná ho udělám taky)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Určitě udělej a kdyžtak postni odkaz, ráda se podívám :)

      Vymazat
  4. Viděla jsem tě včera navečer u Palladia, moc ti to slušelo, ale překvapilo mě, jak jsi vysoká, ve videu vždy působíš tak drobně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?:) No já už jsem to jednou říkala myslím nebo psala, jsem dost vysoká :) Mám kolem 175 cm. Ale zrovna včera jsem měla podpatky s nějakým 10cm podpatkem, takže to dělalo taky svoje :D Jinak moc děkuju :) Měla si zakřičet pokecaly bysme :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...