NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 20. září 2013

Fashion Autumn Wishlist

Dobře, přiznám se bez mučení, že tohle podzimní období miluju. A chápu, že spousta z Vás se mnou teď nebude souhlasit a bude na mě nadávat, že chce léto:) To chápu. Na druhou stranu pochopte Vy mě, já jakožto svetrový maniak tohle počasí zkrátka milovat musím. A vždy se těším, s čím obchody přijdou. No, je pravda že tenhle rok nic extra nepředvedly, ale dá se tam najít pár kousků, které stojí za ty hříšné a mnohdy přemrštěné peníze. Když se ale jedná o podzimní věci, není mi těch peněz až zas tolik líto, protože já zásadně na podzim a zimu si vybírám nadčasové kousky, které jsou kombinovatelné skoro se vším a i když si za ně krapet připlatím tak vím, že mi budou dělat radost ještě několik sezon a že jen tak nevyjdou z módy.


1.) Tunel - šála
- krásná nadčasová věc, která zahřeje a ještě k tomu vypadá dobře. Jelikož jsem hrozný rejpal, tak musím mít z nějakého příjemného a nekousavého materiálu, takže nějaký New Yorker a podobné obchody můžu vyloučit. Takže díky bohu za moji skvělou mamku, která mi ji prý ušije jedna dvě :)

2.) Kotníkové boty
- fajn, tyhle nejsou úplně ty, po kterých mé srdce touží, ale jsou krásné. Nicméně já jsem si teď koupila tenisky na podpatku a jsem z nich nadšená. Vím, že se tahle moda někomu nelíbí, ale já jsem si koupila vkusné černé bez jakýchkoliv barev či znaků a vypadají i trochu elegantně. Takže jsem s nimi spokojená, ale přece jen na denní lítání bych potřebovala nějaké nízké kotníkové boty, nejlíp kožené či koženku. Ale já už třetí rok nikde žádné hezké nenašla!!!!!!! (wtf?!)

3.) Legíny
- miluju vzorované legíny. Takže co k tomu víc dodat, než že si jich kupuju čím dál tím víc. Ale mám samozřejmě i pár kousků klasických černých a takové tmavě šedivé, které jsou extra příjemné a teplé.

4.) Cardigan
- jak jsem psala na začátku, MILUJU SVETRY! Nejlépe dlouhé, s dlouhým rukávem a pořádně huňaté a teplé. Jojo, proto miluju podzim. Pár podobných ve sbírce už mám, ale potřebovala bych nějaký nový. Zatím se mi sice žádný nelíbil, ale to doufám přijde.

5.) Čepice
- tahle na fotce je možná pánská, ale pro ilustraci stačí. Chtěla bych něco lehkého na podzim, ne žádný kulich .) Spíš jen tak něco přes uši když fouká někdy ten studený vítr.

6.) Chlupatá vesta
- jedna z věcí, které už díky bohu vlastním a nemohla jsem si vybrat líp. Mám ji z Bershky a je naprosto perfektní. Krásně teplounká, huňatá a skvěle mi sedí. A hlavně nemá tvar přesýpacích hodin, který mi dělá strašně velké a tlusté boky, což nesnáším.

7.) Holinky 
- poslední věc na seznamu jsou holinky. Opět nechci úplně tyto, chci takovéty klasické blogersky profláklé holinky, se zlatými cvoky vepředu. Akorát dnes se na ně jdeme s kamarádkou podívat, tak jsem zvědavá jak to dopadne a jestli mi nakonec budou říkat paní.

No a to je všechno dámy a pánové. Některé z těchto věcí už sice vlastním, ale po dalších bezmezně toužím:) A mám na Vás otázečku - kde sehnat kvalitní kotníkové boty bez podpatku? Zkoušela jsem Deichmann, Baťu, Aldo, CCC, New Yorker, Tally Weijl,...nikde nic :(

18 komentářů:

  1. Taky miluju tohle počasí, protože konečně vynosím svetříky, kabátky, šály atd.. to je moje! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ukážeš nám ty tvoje tenisky na platformě? A kde si je pořídila?

    OdpovědětVymazat
  3. Kvalitní kotníkovy jsem viděla v Geox a byly pohodlné, jen mně nesedl střih... tak zkus tam

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se přimlouvám za fotku tenisek.

    OdpovědětVymazat
  5. Na botky by ses ještě mohla podívat v Humanicu, jinak už mě nic nenapadá :(.

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju boty návrháře Marca Tozziho, dají se sehnat např. v prodejně Visto :).

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem naopak podzimními kolekcemi nadšená :D Ve zorovaných legínách se shodneme. Bohužel já osobně mám pomalu více legín než vhodných vršků k ním :D Takže nevím, jestli další legíny využiju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jich zas tolik nemám, takže si nějaké další klidně můžu dovolit :)

      Vymazat
  8. Taky bych potřebovala tu vestu :)

    Holínky už mám, v tomto počasí nepostradatelné :)

    Se svetry máš pravdu, já jsem si nakoupila minulý rok a tenhle se asi taky neovládnu :))

    Sororessa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, holinky jsou v tomhle počasí mojí záchranou a vesta jak by smet :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...