NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 13. září 2013

Jak jsem se rtěnkově zamilovala, a hned dvakrát !

Těžko psát článek a recenzi o něčem, co jsem už tolikrát vychválila až do nebes. Pokud k vlastnostem tady těch dvou krásek přičtu ještě velmi příznivou cenu, troufám si tvrdit, že si zaslouží mnohem víc obdivu než jeden článek na mém blogu. Musíte je prostě milovat. Ať už kvůli jejich pigmentaci nebo výdrži, kvůli jejich krémové struktuře nebo výběru barev, prostě si je musíte zamilovat a zbožňovat je. No a samozřejmě je nosit. A kdy je nejkrásnější nosit tyhle krásky? Přece teď, na podzim. Do tohohle sychravého podzimního počasí jsou tyhle tmavé krasavice jako dělané. A o jakých láskách teda mluvím?


Asi jste to uhádli, jedná se o dvě mé rtěnkové lásky od FF v odstínu Vixen (tmavě fialová) a Fiction (tmavě hnědá). Barevně je uvidíte zblízka níže, ale co se týká charakterových vlastností, ani nevím, kde mám začít. Říkala jsem to už tolikrát ve videu, že se bojím, že se budu opakovat. A přece jenom u rtěnek toho zas tolik není, co se týká charakterové stránky produktu. Nicméně se o to alespoň pokusím, co říkáte?


Pigmentace je u těhle rtěnek prostě něco neuvěřitelného. Krásná máslová rtěnka, která se skvěle a pohodlně nosí a hlavně, co je nejdůležitější, i přes svoji konzistenci skvěle drží. Ze začátku si teda na rty mažete příjemné máslíčko, které je na rtech neuvěřitelně příjemné, ale potom se rtěnka tak nějak hezky vpije do rtů a proto tak dlouho vydrží. No a co jiného dodat? Prostě skvělá rtěnka ve slevě za 54,- za kus. No a teď už se jen pokochejte fotkami, u kterých sem si vyhrála, protože už sem nevěděla, jak je vyfotit jinak :D








Přiznám se, že miluju obě stejně, Vixen o trošičku víc :) A co Vy? Jakou jste si zamilovali?

6 komentářů:

  1. Na mě bby ty odstíny vypadali blbě, ale věřím, že tobě sluší moc!:)

    OdpovědětVymazat
  2. prečo si si ich nevyfotila na perách?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože se mi nepodařilo správně vyfotit požadovaný odstín. Ale zkoušela jsem to, bohužel marně :)

      Vymazat
  3. Já mám odstín Wall street a jsem s ním moc spokojená.:) Jenom ta výdrž není nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ty moje obě jsou s výdrží na tom vážně dobře, tak nevím :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...