NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 30. září 2013

Kde nakupovat a kde nakupuji (e-shopy)

Dnešní článek bude jedním z těch, které mají dobře poradit a pomoct se orientovat na velkém internetovém beauty trhu. No jo, ale kde je míra ,,dobré rady"? Co se všeobecně považuje za dobrou radu? Pro někoho to je odkaz na super nový e-shop, ale někdo ten e-shop přece už dávno zná a proto mu to přijde jako nuda. Pro jiného je to jen doplnění informací. Ať už patříte do jedné, druhé nebo třetí skupiny, určitě se alespoň v jedné najdete.
Proto bych Vám dnes chtěla ukázat pár podle mě zajímavých e-shopů, se kterými mám buď zkušenosti nebo jsem na ně četla pozitivní recenze. Některé jsou známé, některé známější a možná některé nebudete znát vůbec. A tímto Vás tedy chci i poprosit, pokud byste znali všechny e-shopy, nemusíte se hned rozčilovat, že jsem Vám neukázala nic nového, berte to třeba jako takové malé opáčko třeba zapomenutých obchodů :)

*vždy stačí kliknout na název obchodu abyste se dostali na požadovanou stránku

BEST MAKEUP.cz
- většina z Vás jistě zná, ale proč si ho nepřipomenout :)
poštovné - 80-150 Kč
osobní zkušenost - zatím žádná, ale příští měsíc bude určitě

zdroj: google


MILANI COSMETICS.eu
- O kosmetice Milani jste určitě už slyšeli a poměrně nově funguje i český e-shop
 poštovné - 36-96 Kč
osobní zkušenosti - mám nedávno objednáno, zatím vše ok, uvidíme jak přijde zásilka

zdroj: google


BB-CREAM.cz
- s tímto e-shopem jsem začala spolupracovat v rámci zaslání vzorečků BB krémů, které pro Vás pečlivě testuji a zapisuji si poznámky, abych Vám pak mohla říct verdikt. Vzorečky a vše kolem toho se dozvíte ve středečních nákupech :)
poštovné - 65-95 Kč
osobní zkušenost - zatím jen přes spolupráci a musím říct, že komunikace i dodání super rychlé

zdroj: Facebook BB-cream.cz


HQ HAIR.com
- tenhle e-shop upřímně miluju. Je sice pravda, že jednou jsem s ním měla nemilé zkušenosti, ale od té doby se nic podobného nepřihodilo. Na tomhle serveru najdete snad vše - přes vlasy, parfémy, laky na nehty po kulmy, žehličky a samozřejmě kosmetiku. Často mají velké slevy nebo výhodné nabídky. Já tu nejradši nakupuji NARS a Urban Decay.
poštovné - celosvětově ZDARMA!
osobní zkušenosti - teď už jen dobré, rychlé jednání a rychlé doručení

zdroj: google


iHERB.com
- kdo by neznal iHerb. Já jsem tam tedy ještě nikdy neobjednávala, ale slyším na něj jen samou chválu. Konkrétně zde můžete najít za poměrně hezké peníze štětce RT a EcoTools, přičemž je vždy zveřejněn nějaký sale code, například na 5%,10% nebo i 15%. Stačí si do googlu zadat iherb sale code 2013.
poštovné - zdarma pokud objednáte za více než 20 dolarů (což není vůbec těžké)
osobní zkušenosti - zatím žádné, ale v budoucnu doufám už budou

zdroj: google

DX.com
- tenhle e-shop možná neznáte, ale je plný super věcí a vychytávek. Je sice pravda, že se to tam čínou jen hemží a mám dokonce pocit, že je to čínský nebo japonský nebo takový nějaký e-shop, ale dají se tam najít zajímavé a hlavně cenově hodně levné věci z hodně kategorií, takže skvělé místo pro hledání dárků celé rodině. Navíc tam prodávají i vybavení na natáčení, jako například umělé světlo, které si možná koupím. Pozor si ale dávejte na napodobeniny štětců MAC a Bobbi Brown, samozřejmě to originály nejsou.
poštovné - zdarma
osobní zkušenosti - rychlé dodání, někdy je problém s celnicí

zdroj: google

KOSMETIKA-USA.cz
- jeden opět ze známějších e-shopů, který já mám ráda hlavně kvůli kosmetice NYX. Ale najdete tam toho opravdu spoustu, takže stačí se tím prokousat a prohledat a najít přesně to, co by Vám vyhovovalo.
poštovné - 49-139 Kč
osobní zkušenosti - nejsou přímo osobní, objednávala si tady sestra a nemohla si e-shop vynachválit

zdroj: google

GALAXIE PŘÁNÍ.cz
- poslední e-shop, který jsem objevila až nedávno je plný kosmetiky od různých značek. Přes MUA,Clarins, Famous, .... Je tam toho opravdu hodně.A myslím si, že každý si vybere :)
poštovné - 60-120Kč
osobní zkušenosti - jenom dobré, hned jak jsem zaplatila, během cca 2 dnů jsem měla balíček na poště

zdroj: google



Tak co? Znali jste všechny nebo je por Vás některý z nich nový a rádi si ho prohlédnete? Chápu, že pro někoho je to jen opáčko e-shopů, kam chodí pravidelně a pravidelně také objednává. Berte to tedy jako takový seznam všech pohromadě, takže když si na nějaký nebudete moct vzpomenout, stačí mrknout sem.
Znáte ještě nějaké další beauty eshopy které stojí za zmínku? Máte nějaké osobní zkušenosti s výše zmiňovanými?

19 komentářů:

  1. já si objednávala sadu RT z iHerb a dva měsíce pryč a štětce nikde. ale většinou to mají všichni bez problémů, asi se prostě někde zatoulaly, spíš je blbé, že ti to nepošlou znovu ani nevrátí peníze.
    jinak z těch neuvedených doporučuju feelunique

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam presne tu samou zkusenost, taky jsem objednavala stetce RT a nikdy nedosly :-( Penize pryc a zbozi nikde... Byla to ma prvni a taky posledni objednavka.

      Vymazat
  2. Já mám většinou s českejma eshopama špatý zkušenosti (mojesminky.cz jsou čestná výjimka a miluju je!). z Bestmakeup jsem objednala jednou a objednávku jsem nikdy neviděla. Z kosmetika-usa mi zas objednávka přišla po víc jak měsíci (dodací lhůta 14 dnů) a na maily moc nereagovali.... teď objednávám jen z Ebay, pár britských shopů a mojesminky.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, moješminky jsem zapomněla, ty jsou taky super, hlavně je to strašně rychle a dobrá komunikace

      Vymazat
    2. Na Bestmakeup jsem nakupovala dvakrát a vše bylo v pořádku. Vyzvedávala jsem sice osobně, ale domluva předání proběhla rychle a bez problému.

      Vymazat
    3. No tak snad to u mě dopadne dobře :)

      Vymazat
    4. Dobrý den,
      náhodou jsem narazila na tento blog a všimla jsem si Vašeho komentáře, procházela jsem naše emaily a psala jste, že jste nemocná a ozvete se, jakmile budete zdravá a budete schopná si zboží vyzvednout, bohužel jste se neozvala, tak možná proto jste svoji objednávku neviděla.
      S pozdravem,
      Lucie Nováková - eshop Bestmakeup

      Vymazat
  3. na HQ hair sa platí len paypalom však ? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bestmakeup je fajn, s iherb mám dlouhodobé zkušnenosti a veskrze dobré (kdyžtak kód na 5 dolarů slevu je NUF183, kdybys objednávala). A feelunique je taky moje stálice, stejně jako lookfantastic.com :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Feelunique neznám, musím se hned podívat:) Btw děkuji za kod :)

      Vymazat
  5. Haha, nojo, přesně to jsem nepotřebovala, další tipy na eshopy s kosmetikou:-D Ale ne, super, díky za tipy:)

    OdpovědětVymazat
  6. super tipy, děkuju moc, některé jsem znala, některé ne, tak je to prošpízovat :-D

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáě zač :) Já když narazím na nějaký nový e-shop, tak ho vždy prolezu křížem krážem :D

      Vymazat
  7. Ja sice na internetu nějak moc nenakupuju, ale rad na dobré eshopy není nikdy dost :D a pé es jsem nový follower, doteď jsem na tebe koukala jen na youtube ale krom videí máš i super blog, jsem ráda že jsem na tebe "narazila"

    looromanova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Moc díky za tipy, jdu je všechny prosvištět :) Já hodně nakupuji tady - a to všechno od oblečení, přes potřeby pro psa, až po dárky k narozeninám a Vánocům. Výběr je tam fakt velký, doporučuju mrknout :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...