NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 24. září 2013

Make-up dne aneb když se daří

Určitě to znáte. Při té nejméně důležité příležitosti se Vám podaří skvělý make-up, který by Vám záviděla nejedna hollywodská hvězda a vy jste na sebe náležitě hrdé. Dmete se pýchou jak se Vám to dnes povedlo a že už asi konečně víte, jak se vše správně dělá. Jenže ouha, když to chcete zopakovat po druhé, najednou to nějak nejde.
Já měla dnes jeden z těch štastnějších dnů, kdy si opravdu říkám, že už nějaké ty kosmetické zkušenosti mám a že už jsem asi něco pochytila. To se bohužel nedá říct o mé fotografickém umu, který i přes to, že na foťáku fotky vypadaly skvostně, tady na ploše pc už tak skvostné nejsou. Ale doufám, že mi to prominete, s chybami se člověk učí a bez nich bysme se nenaučili jak to dělat správně, no ne? :)


Chápu, že některým se můj make-up třeba nemusí líbit. Chápu to a zároveň respektuju, ale na druhou stranu inspirace není nikdy dost a člověk by se měl nechat někdy něčím ,,unášet". A protože jste chtěli nějaký ten článek o mém denní make-upu, přišlo mi to jako skvělý nápad. A pokud se Vám něco na mě líbit nebude, můžete to na svém obličeji změnit podle svého. Já jsem taková jaká jsem a takhle se mi to líbí :)





Celý look jsem ladila do takové lehké růžové, kterou mám moc ráda. Ale čím jsem se především inspirovala by jedinečná rtěnka od Rimmelu, v odstínu 080 One of the kind, která je opravdu tak specifická, jak ji název předesílá. Je úžasná a strašně ráda ji nosím právě ve dnech, kdy chci nějakou rtěnku, ale ani nude ani výraznou, zkrátka nějaký ten kompromis. Na fotce vidíte produkty, které jsem použila. Bohužel, rtěnka tam z nějakého neznámého důvodu chybí.


Jak se Vám líčení líbí?:)

12 komentářů:

  1. Líčení je jednoduché a moc pěkné na běžné denní nošení. Moc ti sluší.
    Já to mám s tím líčením docela podobně. Když si chci dát opravdu záležet, tak to něčím pokazím. Když si prostě jen tak "hraju" před zrcadlem, tak je naprosto super.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s komentářem výše. Jsi moc pěkná a líčení krásu jenom podtrhlo, je velice jemné a ženské, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi tvůj make-up líbí. Působí svěže a přirozeně. Super

    Ráda bych tě pozvala na giveaway o 2 kosmetické balíčky obsahující biosilk, nivea lip butter a oční stín - http://ultimatechic.blogspot.cz/2013/09/nase-prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Moooc povedené :-) A jednoznačně u mě vede první fotka :-D

    OdpovědětVymazat
  5. V jednoduchosti je krása, takže moc povedené :) a nejvíc se mi líbí jak vynikly oči :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozně se mi to líbí to líčení:)

    OdpovědětVymazat
  7. To je moc hezké líčení, tento styl ti moc sluší a na těch fotkách vypadáš skvěle.:)))

    blog Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší, a líčení je opravdu povedené :))

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to :), moje nejkrásnější líčení bylo doma v teplákách, když měla přijít na návštěvu kamarádka. Jen jsem se rychle namalovala a natupírovala drdol a ani jedno už se mi nikdy tak hezky nepovedlo :D! Ani jsem s tím lookem nikam nevyrazila, ale aspoň, že doma mi to pochválili a kamarádce se to taky líbilo :D :).

    OdpovědětVymazat
  10. Holky strašně, strašně moc vám děkuju !! Udělaly jste mi strašnou radost :) Posílám pusinu :*

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké. Jen jsem zatím nenarazila na důvod, proč si hodně blogerek myslí, že světlý nebo bílý stín ve vnitřním koutku vypadá dobře. To teď není myšleno přímo na tebe, ale obecně, jak každá blogerka doporučuje dávat si bílý stín do vnitřního koutku oka. Nějak se mi to nelíbí, připadají mi ty oči takové uslzené, lesklé a vždy si to musím odlíčit, jak se mi to nelíbí ...

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...