NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 9. září 2013

Moje sbírka rtěnek

Konečně je slibované video na světě :) Je až s podivem, že já jakožto milovník tmavých rtěnek jich mám stejně jako rtěnek světlých. Na druhou stranu jsem díky tomuhle videu zjistila, že mi jich vážně moc chybí a taky to, že si jich musím ještě hoodně nakoupit :D
Doufám, že mi odpustíte konec, který se mi nějak ztratil. Chtěla jsem v něm ukázat poslední rtěnku od Sephory, která ale není zas tak skvělá, jak jsem si myslela, takže jste o moc nepřišli:) A určitě ji v budoucnu ještě uvidíte :)



6 komentářů:

  1. Já rtěnky miluju z celého líčení asi nejvíc..:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo překvapilo mne, že jich máš docela málo..i potom co by se započítaly ty chybějící mi to přijde málo :D! A příště by jsi mohla zase ukázat všechny tvoje tvářenky :).. tvářenky a rtěnky jsou podle mne nejlepší část líčení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo? A když si kupuju další tak si každý klepe na čelo :D A moje sbírka tvářenek bude taky, přece jenom na nich taky ujíždím :D

      Vymazat
  3. Tmavý rtěnky mě teď taky docela baví. Dřív jsem si na ně moc netroufala a cítila se v nich divně. Teď se tak cítím kupodivu spíš v těch nude odstínech. Jinak...povedené video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem dřív taky byla do nude odstínů, ale když sem vyzkoušela poprvé tmavou, naprosto jsem jim propadla :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...