NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 25. září 2013

Podzimní speciál FASHION HAUL

Další díl Fashion Haulu je na světě, ale tentokrát je trošku speciální. Neukážu Vám totiž jen to, co jsem si koupila, ale taky moje must-have kousky pro tenhle podzim. A jedno malé překvapení na závěr, o které ještě určitě uslyšíte :)


A jaké jsou Vaše nákupy za poslední dobu? Preferujete raději koupi pár basic kousků, které jsou snadno kombinovatelné nebo raději si koupíte věcí víc a docílíte tak rozmanitosti?:)





18 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Myslíš ty holinky? :) Ty stály 1.200,-:)

      Vymazat
    2. sú krásne :) a tým že máš každú inú sú originálne :)

      Vymazat
    3. Děkuju :) A to máš pravdu no :D Tam na mě vysloveně čekaly :)

      Vymazat
  2. Ta vesta je naprosto nádherná! :) A to, že je rovně střižená... musím se po ní mrknout a aspoň si ji vyzkoušet. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Určitě po ní mrkni, ale rychle, jak se zdá jdou hned pryč :D

      Vymazat
  3. Myslím, že ti ta vesta fakt sluší :-) Vypadá moc hezky. Super inspirativní video, díky za něj :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdy jsi tu vestu kupovala? Já jsem totiž na ni koukala někdy začátkem září, ale pořád ještě nerozhodnutá, jestli si ji a jestli třeba neseženu jinou. Před 14 dny jsem se rozhodla, že si tu chlupatou vestu tedy koupím, ale tuhle už v Bershce neměli :-(. Nakonec jsem si ji pořídila v outletu Retro jeans, byla z dvou tisíc zlevněná na 750,-, ale připadám si v ní trochu jako medvěd, v pase sice pásek nemá, ale je hodně huňatá. Navíc na té tvojí je super, že je vysoká u krku.

    Moje must have na podzim je v současné době bavlněná kolová sukně, trochu delší, kterou jsem viděla v kampani ZARA. Jen ji bohužel nikde nemají, ani na internetu :-(.

    Kolik měříš centimetrů? Já mám totiž 180 cm a lini ve slevě jsem si tento typ tenisek na klínku koupila taky, ale připadám si v nich fakt strašně vysoká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo myslím, že nějak na začátku září, nějak v té době těch dnů Marrianne. A už když jsem tam byla (V OC Arkády) tak měli poslední dvě :)

      Vymazat
    2. Jo a ještě k mé výšce - měřím 175 :) nebo 176 nebo tak nějak :D Přesně to nevím :)

      Vymazat
  5. moc pekny nahrdelnik :-) pekne video, libilo se mi vic, nez kdyz sedis daleko od kamery.. :-) jedine co mi trochu neslo pres usi je to slovni spojeni "elegantni tenisky na klinku".. chapu, ze je to asi jen muj problem, ale tohle zamenovani volnočasové obuvi se sportovními prvky za elegantni je trochu smutné. Prosím davej si na to pozor. Nektere holky, ktere te sledují a nepobraly prilis vkusu, jsou pak schopne v tom jit i do divadla, protoze kdyz je to cerne, tak to preci musi byt elegantni.. Jinak samotné tenisky se mi take moc libi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Nemyslím si, že slovní spojení elegantní tenisky na klínku by někdo mohl chápat tak, jak říkáš. A i kdyby, tak je to jejich rozhodnutí v čem půjdou. Pořád lepší, když půjdou do divadla v něčem takovém, než v obyčejných teniskách :) Je to jejich svobodné rozhodnutí :)

      Vymazat
  6. Krásné boty, já mám moc ráda, když je některý z kousků oblečení výrazný....ale až v poslední době se mi to začíná dařit, dříve jsem nakoupovala bez rozmyslu, takže možnost kombinace nulová. Zvu tě k sobě na návštěvu na premiérovou giweaway dle vlastního výběru ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Výrazný kousek mám taky ráda, ale spíš na jaro nebo léto, na podzim mám radši tmavší svršky :)

      Vymazat
  7. Ahoj, máš v šatníku moc hezké kousky. Holínky znám, sice je nemám, ale líbí se mi, jsou vkusné. Ta vestička, PERFEKT! Chtěla jsem se zeptat, zda nosíš legíny, jak se říká místo kalhot, že si k nim vezmeš krátké triko, co není pod zadek?
    A doufám, že brzy ukážeš i nějaký outfit :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...