NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 2. září 2013

Zkouškový WISHLIST aneb ano, dala jsem to!

Kdo chodí na vysokou školu, určitě mi dá za pravdu, že po zdárně složeném zkouškovém nebo jen jedné zkoušce se cítí milionově a jako nejchytřejší člověk na světě. Já se tak teda osobně cítím a je to skvělý pocit. Hlavně když se pak oklepu a vzpomenu si na ty hodiny učení, které tomu předcházely. A pak mám větší radost z té těžší, na kterou jsem se musela šprtat sakra dlouho, než z nějaké lehounké která mi ani nezabrala dvě hodiny. No a protože zkoušek je za rok hodně a těch splněných taky, tak si myslím, že si prostě zasloužím odměnu. A ne jenom já, my všechny!
Proto, když začínám chodit na zkoušky, si sestavuji seznam věcí, kterými se odměním, až danou zkoušku složím. Nejen že mě to motivuje k učení, ale je to i sladká tečka a odměna na závěr. Ve wishlistu jsou samozřejmě většinou levnější věc, přece jen nemůžu si zas díky zkouškovému zruinovat kreditku, ale jsou tam třeba i věci malinko dražší, které jsou myšleny jako odměna za ty náročnější a těžší zkoušky.




1. - CHANEL pudr - tohohle miláčka si asi nadělím za tu nejtěžší zkoušku, kterou asi bude Etika podnikání, kterou se teď ne a ne naučit! O to víc mě to ale motivuje, nejen díky tomuhle krasavci, kterého chci zkusit už pěkně dlouho, ale také kvůli překonání překážek

2. - MUFE rtěnka - v Sephoře jsem se zamilovala asi do milionu tmavých odstínů, takže těch zkoušek doufám, že bude hodně, abych se měla za co odměňovat. A tohle bude asi odměna za ty méně těžké zkoušky. Které tedy doufám, že nějaké budou :D

3. - MAC highliter - no, bohužel tohohle miláčka Superb už nikde neseženu, ale nějaký další pěkný rozjasňovač od MACu by se mi líbil

4. - Bobbi Brown konturovací pudr - nad tímhle miláčkem se chodím rozplývat poměrně často a dlouho, ale vždy mi je líto vyhodit litr za konturovací pudr, když mám doma jeho levnou náhradu v podobě Catrice. Až ale bude zkouška, která bude z těch těžších a já ji úspěšně splním, plná euforie půjdu do Douglasu a jeden si odnesu domů.

5. - NAKED basics - jedna z pár posledních paletek, po kterých mé kosmetické srdce touží. Nemusím ji popisovat, viděli jste ji stokrát a doufám, že zdárně složené zkoušce ji budete moct vidět i u mě na blogu.



Možná se někdo z Vás diví, proč zkouškový wishlist právě teď, když školní rok teprve začal. A bohužel pro mě je to proto, že já mám zkouškové jinak než většina škol a proto děláme zkoušky průběžně a já ještě nemám nějaké hotové z minulého roku, takže doháním co se dá. A proto potřebuji takovéhle odměny.

A co Vy ? Také máte takovýhle systém odměn nebo to máte jinak? Svěřte se! :D

24 komentářů:

  1. Naked Basics je moje nejoblíbenější paletka, takže s odměňováním v UD stylu naprosto souhlasím! :) A přeji úspěšné splnění všech zkoušek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, a na paletku se po nějaké zkoušce mooc těším :)

      Vymazat
  2. Myslím, že přesně tenhle systém odměňování si zavedu. Je takovej správně motivační. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povídej mi o tom:D k téhle blbé zkoušce na kterou se teď učim bych se bez pudru Chanelího nedokopala :D

      Vymazat
  3. Já teda nikdy systém odměn u učení neměla, rodiče mě vedli k tomu, že učení je důležité a žádné odměny za to neexistují. Takže já vím, že to dělám pro sebe a ne pro nějakou věc a to mě motivuje ještě víc.
    Každopádně wishlist je to moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda rodiče k tomuhle taky vedli, a já si taky říkám, že to dělám pro sebe, ale na druhou stranu se mi tenhle systém úkol-odměna osvědčil natolik, že v něm pokračuju i na výšce :)

      Vymazat
  4. Moc pěkný wishlist! Schvaluji všechno na něm :) Gratuluji k úspěšné zkoužce :) Když už nemám školu, tak bych se mohla odměňovat třeba za to, že vyluxuju nebo utřu prach :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Jéžiš Rendy to ti závidím, že už nemáš školu, když si představím kolik mě čeká ještě let, je mi mdlo :D A odměny si můžeš dát za cokoliv :)

      Vymazat
  5. já na VŠ teprve nastupuji, ale plánuji dělat něco podobného.. už jsem to zkusila na maturitu a je to super:) nějakou motivaci člověk mít musí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeju hodně štěstí :) A souhlasím s tím, že pokud má člověk, byť jen malou motivaci, hned se mu úkol nebo překážka zdolává líp.

      Vymazat
  6. Taky se odměňuju, ale odměnu si vymyslím, až zkoušku dám a většinou je to jedna odměna za všechny - kabelka :-D Příští rok v létě si chci ale koupit foťák. (V plánu to bylo už tento rok, ale nakonec jsem to odložila.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si odměnu musím vymyslet dopředu, aby mě to správně namotivovalo :) Naopak kabelka je taky krásná motivace :)

      Vymazat
  7. Ten pudr je fakt skvostný, já uvažuju i nad make-upem Vitalumiére aqua, tak uvidím, třeba si udělám velkou radost a koupím si oboje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr je zlatíčko, už ho chodím okukovat do Sephory a o to víc se mi pak doma chce učit :D Jinak po make-upu koukám taky no :D

      Vymazat
  8. mac highlighter vyzera dobre :D A tiez sa rovnako odmenujem za skusky a potom si vycitam kolko som to zase minula :D:D

    ~moon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macovský rozjasnovače vždycky vypadají dobře :D A ty výčitky znám až mooc dobře :D

      Vymazat
  9. Bobbi mám a je úplně úžasný, vůbec nelituji té ceny (ikdyž jsem se sakra dlouho rozmýšlela). Ten ještě zdědí moje děti a děti mých dětí, vůbec neubývá, ale jakože vůbec. Je krásně jemně namletý a stačí ho opravdu naprosté minimum. Za mě doporučuji :-) Jinak po tom Macu jsem koukala taky, ale přišla jsem už moc pozdě prý, byly vyprodané už druhý den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? No to si mě navnadila na toho BB ještě víc !:) No za tuhle zkoušku bude ten pudr, za tu další asi ta naked no a pak přijde asi řada na Bobbi nooo :D

      Vymazat
  10. Blahopřeji, jinak mě se tahle Naked moc nelíbí ale tak to je na každým

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mě naopak ano. Minule jsem s hrůzou zjistila, že nemám žádnou hezkou tělovou barvu stínů, takže tahle paletka je pro mě akorát :)

      Vymazat
  11. Na paletku Basics si brousím prsty i já. Třeba se povedou státnice a já se budu muset nějak odměnit :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke státnicím držím palce! :) To já jestli někdy budu dělat státnice, tak se po nich doměním mega moc :D Třeba nějakou drahou kabelkou :)

      Vymazat
  12. Bobbi Brown konturovací pudr můžu jenom doporučit. Mizí pomaličku, opravdu se vyplatí do něj insvestovat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...