NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 3. února 2014

Rtěnková láska z drogerie = RIMMELky

Na rovinu si myslím, že rtěnky od Rimmelu jsou jedny z nejlepších - ne-li úplně nejlepší - rtěnky z drogerie. Říkám to hned na začátku, abyste pochopili, proč jich mám tolik kolik mám a proč o nich napíšu jen samou chválu. Tedy až na vyjímky samozřejmě.


Rimmelek mám dohromady pět. Dvě mám z té klasické řady, dvě mám od Kate Moss v černém obalu a jednu z té novější červené řady též od Kate. Na to, že jsou rtěnky od jedné značky se dost liší vlastnostmi a celkově vším.


Na druhou stranu chápu, že ty od Kate Moss jsou asi trochu jiné nebo mají v člověku vyvolat pocit, že je to něco vyjímečného. A celý koncept spojení rtěnek s nějakou celebritou už je taky poměrně ohraný. Ale tohle všechno by mi ani tak nevadilo, kdyby okolo nich nebyl takový povyk. A upřímně, přijde mi, že pro nic. Ale o tom zachvilku.


Seznamte se s mými rtěnkovými miláčky. Rtěnky jsou ze základní řady, kterou koupíte snad v každé drogerii v ČR. Jedna je 120 Cutting Edge, kterou jsem měla hned v několika videí a vždy se mě ptáte, co že to na těch rtech mám. Tak vždy je to tahle fialová kráska. A dokonce je to moje srdcovka, protože to byla moje úplně první tmavá rtěnka vůbec. A díky ní jsem se do tmavých rtěnek tak zamilovala, že jsem si je začala kupovat ve velkém. Dokonce mi přijde, že pokud chcete tmavou rtěnku z drogerie, jinou ani neseženete. Proto se mi často stává, že je regál s tímto odstínem prázdný.
Druhá rtěnka je odstín 080 One of the kind, kterou zas tak často nenosím, když se nad tím zamyslím. Přitom nechápu proč, odstín je to kouzelný. Tmavě růžová s kapkou nějaké tmavší fialové a krásný přechod mezi nude rtěnkami a tmavými. Ale to už jsem Vám několikrát říkala ve videu, to už víte :)
Celkově tyto rtěnky charakterizuje krásná parfemace, kterou sice na rtech necítíte, ale když rtěnku aplikujete, je to prostě příjemné zpestření. Na rtech rtěnky vydrží dost dlouho na to, že jsou to drogérkové krásky a ne rtěnky od MACu..


Jenže tady je ten kámen úrazu. Rtěnky od Kate Moss každý chválí, jak se nikam ani nehnou, vydrží celý den a kde si co si. Jenže to je právě ten problém, který s nimi mám. Konkrétně s odstíny (černý obal) 09 a 01 , (červený obal) 107. Ony jsou totiž tak ,,držící" až jsou strašně vysušující.
Nevím jak vám, ale mě dokážou - hlavně ty v černém obalu - koutky úst vysušit tak neskutečně, jako kdybych šla týden pouští. Je to strašně nepříjemný pocit a díky tomu se strašně špatně nosí. Samozřejmě, že před jejich aplikací používám balzám na rty, ten to sice malinko zmírní, ale pořád je to dost nepříjemný pocit a zkrátka se špatně nosí, potažmo se s nimi špatně mluví, jí atd..
Takže barvy jsou to krásné, ale pro mě nejsou na delší denní nošení. Bohužel mě to strašně mrzí, protože odstín 107 je strašně podobný MACovské rtěnce v odstínu DIVA, takže pokud někdo miluje tetno odstín, ale nemá tolik peněz na rtěnku od Macu, vyzkoušejte tuhle Rimmeláckou :)

A jak jste na tom Vy - milujete RIMMELky? A jaké z nich více?

11 komentářů:

  1. Já mám z „normální" řady Lasting finish odstíny Sugar plum a Popstar a je tam poznat, že nejsou tak krémové jako „Kate" rtěnky. Používám přes ně balzám. Jinak jsem spokojená - vydrží i kafe:-). A z Lasting finish matte odstínu 105 je moje must-have:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím len súhlasiť s tvojou recenziou, tie Kate Moss sú veľmi vysušujúce, ale odtiene sú to naozaj krásne! :-)

    katy-webside.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Kate kolekcia ma krasnu farebnu skalu ale pre mna ich ta odporna parfemacia robi nenositelnymi...matne tak tusim nevonaju a stale pozeram po 107 a este jednej koralovej ale odolavam :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. A cutting edge nevysušuje tolik jako ty od kate? Já mám nějaké ne-kate a ty se mi zdají v pohodě, s balzámem

    OdpovědětVymazat
  5. Cutting edge mám taky a je prostě úžasná... Naopak ty červené rimmelky mi vůbec nesedí, mám jednu a k tomu světlou, ale stejně ji nikdy nenanesu rovnoměrně a divně se trhá. Nevím, jestli mám špatný kus, nebo je to u všech.

    P.S. Prosím neber to jako rýpání, ale píše se výjimečně a výjimka, nikoli vyjímečně. Na tohle slovo jsem ujetá, na gymplu nám ho vtloukali do hlavy, tak si ho víc všímám.

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnky mají úžasné. A vlastně je to jediná značka od které se mi líbí odstíny červených rtěnek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem barbar, ale zatím žádnou Rimmelku nemám :) Nemůžu se rozhodnout který odstín, ale rozhodně už jí mám brzo v plánu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Od Rimmelu mám hlavně ráda laky na nehty. Rtěnku mám jednu od Kate. Je to krásná barva, ale vysušuje....

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám doma dvě od Kate Moss a téměř je nenosím, protože jsou to zrovna takové barvy, které se málo k čemu hodí :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Aaano, Rimmelky jsou srdeční záležitost. :-) Mám jich asi sedm (když počítám komplet rtěnky od Rimmelu) a barvy jsou naprosto úžasné, skvěle pigmentované a cena je také příjemná, zvlášť když jsou často v nějaké akci. :-) Pod tyto rtěnky dávám taky malou vrstvu balzámu a mám pocit, že mi ani nijak moc rty nevysušují, pokud ano, tak v průběhu dne rty přejedu zase trochu balzámem a vše je v pohodě. :-)
    Ale je to dost individualní no, co sedí někomu, nesedí jinému :-/

    OdpovědětVymazat
  11. Rimmelky jsou pro mě jasně nejlepší rtěnky z drogérie :) jsou to držáky, hlavně ta matná edice a já to řeším tak, že rtěnku nedávám v klasické vrstvě, ale nanesu ji a rozmažu prstem. krásně se vpije a klidně na to můžu dát i balzám na rty, takže no problema :) mám je moc ráda!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...