NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 5. dubna 2014

Je ze mě snad straka?

Nebojte, nezačala jsem krást, ale řeč je o zdobících a hlavně třpytících se lacích na nehty. Propadla jsem jejich kouzlu už poměrně dávno, a protože mi vždy po videu píšete jaký krásný lak to na nehtech mám nebo dokonce jak sem docílila takového efektu, rozhodla jsem se Vám svoji sbírku těchto laků ukázat.
Na druhou stranu sbírka není nijak extra velká a neskýtá přes dvavet kousků. Ale laky které doma mám hojně používám a vždy se s jejich pomocí snažím obměnit a obzvláštnit manikuru. Chápu, že to není věc pro každého a každý není ,,straka" jako já, aby se mu líbily třpytivé nehty. Někomu to přijde nevkusné nebo dokonce vulgární, někomu jako od kolotočů. Mě se to ale zkrátka líbí a podle mě by každá milovnice hezkých laků a nehtů měla mít doma alespoň jeden zdobič, kterým by sem tam ty nehty mohla trošku probudit.


Myslím, že je zbytečné fotit laky po jednom a popisovat u nich vlastnosti, když jsou u všech stejné. Fotky jednotlivých laků jsou k dispozici o pár řádek níž. Nicméně bych se spíš chtěla zaměřit na jejich vlastnost a funkčnost jako takovou. Na rovinu řeknu, že výsledný efekt je sice krásný, ale odlakování nehtů je pro mě vždy horor a nadávám si, proč sem byla tak blbá a ty nehty si tím lakem nalakovala. Možná to o mě totiž nevíte, ale já bytostně nenávidím odlakovávání a časem na něm strávený. Přijde mi to naprostá ztráta času a ještě k tomu ten smrad - no noční můra hadr.
Takže dřív jsem to dělala tak, že jsem si zdobičem natřela všechny nalakovaný nehty a pak při odlakování klela a nadávala. Tím pádem abych předešla infarktovým stavům jsem zdobiče omezila jen na jeden nehet, kterým je většinou nehet prsteníčku. Vím, že před nějakou dobou to byl hrozný hit, že prsteníčkový nehet měl jinou barvu, a mě se to líbí se zdobičem. Podle mě to vypadá vkusněji a líp než na všech nehtech a moje nervy potom následně netrpí tolik.

Výdrž laků jako takových je podle mě úctihodná a daleko delší než u laků ,,normálních". Když to porovnám se zbytkem prstů, tak zdobič vydrží v pohodě třeba celý týden, kdežto normální lak se po třech dnech začne loupat. Nevím, jestli je to tím, že by měly zdobiči nějaké jiné složení či co, ale vrtá mi to hlavou.
Jediné, co na tomhle typu laku úplně nemusím je konzistence a způsob nanášení. Přijde mi totiž, že konzistenčně je lak dost hutný a ,,těžký" a když byste přejeli jen jednou přes nehet, moc třpytek nebo těch částeček tam neuvidíte. Proto já vždy štětečkem lovím v lahvičce co možná nejvíc třpytek, abych jich co nejvíc přenesla na nehet a nemusela ho lakovat na čtyřicet krát a aby se mi na nehtu nevytvořila tlustá vstva zbytkového bezbarvého laku.

Ale kolem a kolem tyhle laky prostě zbožnuju a používám hojně, klidně i pokaždé. A vždy se to snažím trošku obměňovat a vždycky mě potěší, když mi někdo pochválí nehty a já vím, kolik za tím je ,,práce". Takže si další zdobící laky rozhodně koupím, ale Vy se zatím pokochejte fotkami prozatimních krasavců.






Jak jste na tom se zdobičy Vy? Používáte? Jaký na ně máte celkově názor? 

8 komentářů:

  1. Třpytky jsem si teď oblíbila, ale laků s třpytkami moc zatím nemám :D Líbí se mi ale ty malé od Miss Selene, ale celkem špatně se dají sehnat :(

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem byla mladší, tak jsem tyto laky (nebo prostě třpytivé laky) milovala a měla je dost často na nehtech. Pamatuju si, že můj úplně první lak byl průhledný se stříbrnými jemnými třpytkami :D /jak jsem na něj byla pyšná :D /
    Potom jsem si oblíbila klasické barevné laky s různými blbostmi pomocí zdobících laků. Pak jsem měla období nelakování, a teď zas přišlo období lakování. :-) mám zdobící lak od Essence (jak máš na předposlední fotce) a je super :) akorát je pravda, že něž člověk vyloví nějaký třpytky, tak se trochu zapotí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Top coaty se tpřytkama mám hrozně ráda :) narodzíl od klasických jednobarevných :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Já třpytky nikdy nijak v lásce neměla, ale teď? Za poslední dobu jsem si pořídila asi čtyři laky s třpytkami a vážně si je užívám :)
    Laky od Selene mám ráda i normální, tak se asi mrknu i po nějakém tom zdobiči :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty poslední 3 laky vypadají kouzelné :) taky by se mi líbily :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto zdobiče od Essence sú asi najlepšie! Sú nádherné a na nechtoch vyzerajú skvelo. Je síce pravda, že trblietky musíme loviť, ale za ten výsledný efekt to stojí :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  7. Prosím oprav si v poslední větě pod fotkou to ZDOBIČY, to je fakt masakr.

    OdpovědětVymazat
  8. ten růžový miss selene jsem měla, ale vyschl:(

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...