NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 14. dubna 2014

Mých 5 nejoblíbenějších zahraničních YouTube GURU

Známe je asi každá z nás, a každá z nás se jimi možná inspiruje. Někdy vědomě někdy ani tolik ne, ale jsou pro nás zdrojem inspirací, stejně tak, jako jiné youtuberky a blogerky pro ně. Většinou nad nimi slintám, jak jsou krásné a nádherně namalované, ale vím, že například v USA se to bere jinak, než tady. Celkově je to o mentalitě lidí. Ale dneska tady nechci rozebírat Čechy a češky ani naše postoje k modě či kosmetice, dokonce si dneska ani nechci stěžovat na špatnou zásobovanost našich drogérií a parfumérií.
Dneska Vám chci ukázat mých aktuálně 5 nejlepší a nejoblíbenjěších zahraničních youtuberek, které strašně ráda sleduju a kdykoliv dají nové video a já mám čas, vždy se na něj podívám. Samozřejmě některé z nich, né li všechny, budete znát, ale řekla jsem si, že jsem Vám vlastně nikdy neřekla, jaké že ty youtuberky mám vlastně nejradši?


NICOLE GUERRIERO
Upřímně, je to jedna z nejlepší youtuberek, kterou sem zatím měla možnost sledovat. Je úžasná, spontální, není to žádná ,,typická" Američanka a je to prostě moje srdcovka. Navíc je ještě o chlup vyšší než já a to u americké holky oceňuju dvojnásob! K tomu všemu je strašně nádherná, umí se úžasně namalovat a postavu ji můžu leda tak závidět. Celkově je Nicole pro mě nejlepší youtuberka a opravdu bych jí chtěla poznat osobně, je skvělá :)



CARLI BYBEL
Kdo by Carli neznal. Mám ji vážně ráda, její videa jsou úžasně zpracovaná a řekněme si to upřímně, její přítel je k sežrání! :D Ale, co mi na ní někdy trochu vadí je ta její afektovanost. Možná je někdy až příliš milá a hodná, že mám někdy pocit, že je umělá. 
Ale co se týká jejího umu v kosmetice nebo v módě, ten ji upřít nejde. Její outfity jsou úžasně propracované a tahle holka ví, co dělá.




NIKKIE TUTORIALS
Niky je prostě Bůh. Co si budem povídat, neznám šikovnější vizážistku než je ona. Dokáže na svém obličeji vykouzlit takřka cokoliv a navíc je do toho všeho strašně vtipná! Její zásoby kosmetiky bych teda doma chtěla mít taky, ale asi bych to nespotřebovala do konce mého pátého života. 
Nicméně NIky sleduju i na Instagramu a musím říct, že její práci ji opravdu závidím a když vidím ty modelky, co s nimi provádí a jak je nalíčí, někdy bych u toho chtěla být a vidět ji, jak pracuje.




CASEY HOLMES
Casey je takový zlatíčko, na které koukám strašně ráda. Přijde mi hrozně fajn, ikdyž občas má klasické móresy Američanky. Ale jinak se na ni kouká moc hezky a když se díváte na nějaký její tutoriál, PŘED a PO vás prostě dostane. Je to neuvěřitelná proměna a opravdu klobouk dolů. Navíc má doma úžasného pejska, který se jí cpe vždycky do videí :D




CIAOOBELLLAXO
Megan je zase jedna z těch youtuberek, která si na nic moc nehraje. Přijde mi hrozně svá a celkově i to, co říká, mi přijde, že to nejsou takové ty ,,žvásty americké youtuberky" - motivační a neurčité věty, které mají spasit svět. Ale přijde mi pohodová a celkově celá její rodina a přítel jsou hrozně fajn, což můžete vidět i z jejich vlogů. Co mě ale docela zaráží je, že Americké youtuberky prostě nepracují a živí je YOutube. To můžete vidět i u Meg - nemá za celý den co dělat, jen tak se potlouká nebo jede nakupovat a tak - zvlástní způsob žití :)




A to je pro dnešek z mých nejoblíbenjěších youtuberek všechno. Teď by mě zajímalo - jaké jsou Vaše TOP youtuberky, které byste doporučili?

10 komentářů:

  1. Teda musím říct, že až na Carli ani jednu slečnu neznám. Afektovaná mi nepřijde, spíš taková... že toho už dost zažila, je sebevědomá a dokonale zná svojí hodnotu. Ze zahraničních youtuberek sleduji ráda Missglamorazzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Nikkie je skvělá :3 Já mám z youtuberek nejvíc ráda asi ji, potom CutiePieMarzia a Michelle Phan ( taková klasika :D )

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za takovou dávku inspirace. V poslední době nad beuty videy sedím častěji, než je zdrávo a z tvého seznamu jsem znala jen jednu, takže jsem si hned přidala i další.
    O svých video oblíbencích jsem nedávno psala zde. http://navlastnikuzi.blogspot.cz/2014/03/beauty-videa-aneb-zrout-casu.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ja moc zahraniční holky nesleduji, jsem rada ze stíhám sledovat ty svoje české oblíbenkyne :D

    OdpovědětVymazat
  5. Píšeš, kdo by je neznal, přitom moc známé nejsou. Sledují je z 99% američané/angličané. V ČR známá není ani jedna.. Jinak já je také neznám, videa jsem si přehrála a většina z nich mi přijde trochu arogantních a chovají se jako kdyby spolkly vědomosti světa..

    OdpovědětVymazat
  6. Není pravda, že je sledují z 99% američané, právě zrovna tyhle výše jmenované sledují lidé z celého světa!! Ja na ně koukam pravidelně a stačí si číst ty komentáře pod jejími videy. A myslím, že každý tady, kdo má rád sledovaní beauty kanálů na YT někdy zabrouzdal k těmto jménům..Megan byla jedna z prvních, na kterou jsem začala koukat, nicméně moje úúúplně první, na kterou jsem se kdy v životě poprvé podívala (v roce 2010) a dodnes ji sleduji je Julieg713, to je prostě moje srdcovka, úžasná:)

    OdpovědětVymazat
  7. U mňa jednoznačne vyhráva Carli :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  8. Já moc zahraniční youtuberky nesleduji, vlastně sleduji jenom jednu a to je Michelle Phan. Moc se mi líbí jak její tutoriály tak její způsob myšlení. Co se týče českých youtuberek tak mám nejraději Péťu z Petralovelyhair a Lucku z Get the Louk, na tebe jsem narazila nedávno a přijdeš mi (mimoto jak jsi mimořádně krásná), moc sympatická:). Jinak mám moc ráda i české a slovenské youtubery, z těch sleduji Nejfakea, Atiho a Goga:)

    OdpovědětVymazat
  9. skôr sledujem na nete české a slovenské youtuberky :)
    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. já úplně žeru Carli, je to nádherná baba :) ať už jde o líčení nebo outfity, prostě přesně jak píšeš. zaujala mě Nikkie, na tu určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...