NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 31. října 2014

Douglas - Odličovací pěna

Přiznám se bez mučení, že pokud by mi tahle pěna nebyla věnována, asi bych si ji v Douglasu vůbec nevšimla. Nebo respektive všimla bych si jejich čistící řady, ale konkrétně této asi ne. Protože do té doby, než jsem se začala odličovat Phillips přístrojem, jsem se odličovacím pěnám vyhýbala obloukem. Nevím jak Vám, ale mě vždy přišlo, že mi pěna jen ,,umyla" obličej ale němal tu vlastnost důkladně odlíčit make-up. Takže jsem je nikdy moc nevyhledávala a neměla chuť je ani zkoušet.

Jenže s používáním nového přístroje se všechno změnilo. Najednou sem denně používala pěnu a docela si na tenhle způsob odličování zvykla. A proto Vám dnes chci s odstupem času napsat můj názor na tuhle pěnu.




Upřímně nevím, zda se ještě prodává nebo ne, doufám ale že ano, protože je vážně skvělá. Jak už jsem zmiňovala, je to přímo Douglasí značka, takže odhaduji že zas tak drahá nebyla a pokud ji budete chtít vyzkoušet, ale přitom nezavařit kraditce, zkuste si počkat na některou z akcí, které Douglas často na své řady pořádá.
Na druhou stranu pěnu nemám moc s čím porovnat, takže nevím do jaké míry to bude objektivní. Sice jsem jich pár za svůj život vyzkoušela a tahle je nejlepší, ale opravdu nevím zda není lepší například pěna od Chanel, která je prý božská. Ale zase rozdíl cena výkon je v tomto případě na hony vzdálen.



Nemůžu se zbavit pocitu, že mi pěna připomíná nějaké třpytivé tělové mléko, které jsem kdysi měla, ale nemůžu si nikdy vzpomenout jaké to bylo. Nicméně konzistentně je pěna hutnější, ale při kontaktu s vlhkým obličejem se z ní stane máslovitý gel, který se příjemně rozetře po celém obličeji. Tady už nastupuje na řadu přístroj, který odvede řekněme většinu práce. Ale! Zkoušela jsem přístroj s jinou pěnou, kterou jsem doma měla a tak dobře neodlíčila jako ta od Douglasu. Samozřejmě rozdíly nebyly nijak markantní, ale po dočištění vatovým tamponkem jsem viděla zbytky make-upu, kdežto u té Douglasí ne. Navíc mám po ní krásně hebkou pleť a troufám si říct, že i díky miniaturním třpytkám odrážející světlo se mi pleť vždy projasní.
Shrnuto podtrženo je tohle opravdu první pěna se kterou jsem spokojená, kterou denně používám a až ji dopotřebuju tak je velká pravděpodobnost, že si ji koupím znovu.

Co Vy a pěny? Ano či Ne? 

5 komentářů:

  1. Já pěnu používám běžně, už jsem si na ně docela zvykla. Od Douglasu mám tonikum a to je super :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem žádnou odličovací pěnu nezkoušela, ani přímo nic od značky Douglas :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. V Douglasu jsem nic z jejich řady ještě nekupovala, ale jejich produkty mě lákají víc a víc, tak je tam budu muset pořádně prozkoumat :)

    REALASH GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám odličovací pěny hrozně ráda, i když momentálně jsem se vrátila na chvíli zase ke klasickému ,,mléčnému'' odličovači od Garnieru :) Kdysi jsem měla jednu od Lancome, ta mi ale příliš nevyhovovala, a pak jsem dostala pěnu od Orlane a ta byla přímo jako pro mě na míru. Od té doby jsme si jí sama nekoupila, ale láká mě to čím dál víc a musím říct, že odličovače s pěnivým efektem (třeba gelové) mi vyhovují prostě nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Chci se s vámi všemi podělit o to, jak jsem dostal svou půjčku od pana benjamina, který mi pomohl s půjčkou ve výši 400 000,00 euro na zlepšení mého podnikání, když jsem požádal o půjčku, když se věci zhoršovaly v mém podnikání, bylo to snadné a rychlé pan benjamin mi bez prodlení poskytl půjčku. zde je pan benjamin email / whatsapp kontakt: +1 989-394-3740, 247officedept@gmail.com.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...