NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 19. listopadu 2012

Novinky od Elfu, které si určitě objednám

Hezké pondělí,

dneska jsem náhodou zavítala na stránky Elfu a co nevidím? Připravují k naskladnění super novinky, které budou již brzy k mání. Je tam pár věcí, které si musím hned objednat až budou k dispozici. A konkrétně se jedná o tyto výrobky:





Maximálně krycí korektor - přírůstek do profesionální řady. Dostupný bude v 5ti barvách, cena bude 95,- a pyšní se obsahem 20ml. Elf slibuje od tohoto korektoru maximální krytí jak pro zamaskování kruhů pod očima a akné, tak si dokonce troufá i zamaskovat tetování. Pokud by aspoň z části splňoval to, co slibuje, byla bych nadšená. Určitě ho ale vyzkouším.









Osvěžující roll-on pro oční okolí - rovněž výrobek profesionální řady. Jeho cena tedy asi nikoho nepřekvapí - 95,-. Má obsah 11,2ml a bude k dostání pouze ve variantě ,,clear". Obsahuje granátové jablko, rozmarýn, zelený čaj a okurky - takže redukuje viditelnost váčků a tmavých kruhů pod očima. No, pokud by tohle splňoval, tak je to můj vysněný výrobek, jelikož docela trpím na kruhy pod očima. Ale jak znám roll-ony, tak jsem k tomuto výrobku docela skeptická.




Štětec na korektor kulatý - asi se budu opakovat, ale opět patří do profesionální řady. Takže opět stejná cena 95,-. Tento štětec slibuje docílení air brush efektu - což by bylo sice vynikající, ale tak nějak tomu nevěřím. Ten tvar štětce mi přijde zvláštní, hlavně jeho hustota. Ale zkusím a uvidím.




HD Tvářenka - samozřejmě produkt profesionální řady a opět cena 95,-. Bude k dostání pouze ve dvou odstínech - což mě osobně zklamalo. Její velikost bude 10 ml a bude obsahovat praktickou pumpičku. Elf slibuje po použití této tvářenky hedvábně jemnou pleť. A jelikož jsem si v poslední době celkem oblíbila krémové tvářenky tak tuhle určitě vyzkoušim.




Malý zúžený štětec - a překvapivě další produkt profesionální řady s cenou 95.-. Na tenhle štětec jsem mimořádně zvědavá, jelikož má prý být skvělý na konturování obličeje a nanášení pudru pod oči a na těžko dostupná místa. Takže mi nesmí ve sbírce chybět. Jestli umí to, co slibuje, ukáže jen čas.










Peeling na rty - je to možná náhoda. ale opět se jedná o novinku profesionální řady s cenou 95,-. Peeling bude dostupný pouze v této barvě a jeho gramáž bude 4,4g. Peeling má sloužit na obroušení suchých rozpraskaných rtů. Má obsahovat vitamin E, bambucké máslo, avokádo, grep a jojobový olej, který vyživuje a chrání pokožku. Takže z toho popisu se to zdá jako ideální přípravek na zimu, ale upřímně si moc nedokážu představit jak přesně funguje. Ale tak zkusíme a uvidíme.






Samozřejmě, že novinek je víc, ale vypsala jsem vám ty, které si objednám a vyzkouším. Pokud byste se chtěly podívat na všechny novinky, víte kde to najít - www.elfkosmetika.cz a čekejte, kdy budou tyto novinky k objednání, protože určitě stojí za to alespoň jednu z nich vyzkoušet. A pokud s objednáním počkáte, určitě se tu dočtete o těchto výrobcích nějakou recenzi, takže pak se můžete rozhodnout zda koupit nebo ne.
Jak se vám novinky líbí?

LL*                           

15 komentářů:

  1. Ten korektor je můj a ta tvářenka taky :D:) skvělý člábek!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No moje snad bude vsechno!:D Strasne se na ty veci tesim, tak uvidime kdy budou k dispozici.:)
      LL*

      Vymazat
  2. O tom korektoru bych pak prosila recenzi :-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Včera jsem taky náhodou zabrousila na stránku ELFu a zkoumala novinky! Nejvíc mě asi zaujala ta tvářenka, ta vypadá hodně dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta tvářenka vypadá úžasně, to máš pravdu!:)
      LL*

      Vymazat
  4. mě se nejvíc zamlouvá ten krycí korektor a peeling na rty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, pokud by byl ten korektor opravdu tak dobrrý, jak Elf slibuje, tak je to vysněný výrobek pro každýho, kdo má třeba akné, kruhy pod očima apod:)
      LL*

      Vymazat
  5. zaujal me ten korektor, to bych mohla zkusit

    OdpovědětVymazat
  6. Mohla by si potom napisat recenziu na PEELING NA PERY ?
    Rose
    http://sasaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě :) Bude (snad) recenze všech zmiňovaných novinek, ale asi ne hned najendou - rozdělím to asi na dvě objednávky :)
      LL*

      Vymazat
  7. Láká mě ten zúžený štětec, ráda bych ho vyzkoušela na konturování a plánuju objednat i osvěžující roll-on na oči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem si prave objednala na konturovani:)) pokud by te zajimala recenze, bude formou videa:))
      LL*

      luxylady2.blogspot.cz

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...