NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

čtvrtek 8. listopadu 2012

Pár fajn věcí z Avonu

Hezký čtvrtek holky,

jaký jste měly den? Já teda nic moc, v práci strašný šrumec, takže jsem ráda, že jsem doma a že si najdu chvilku na psaní tohohle článku. Takže to vezmu asi trošku rychleji.
Předevčírem mi dorazil balíček z Avonu, takže jsem vám chtěla ukázat pár skvělých věcí, které už si objednávám po několikáté a jsem s nimi maximálně spokojená.


 Balzám s včelím voskem - výborná věc hlavně na zimu. Lze ho použít jak na rty, tak na ruce i pleť. Balení je sice maličké (15 ml), ale pokud ho budete jako já používat jen na rty, tak vám vydrží celou zimu, ne-li déle. V minulém katalogu byla akční cena 49,-, takže jsem objednala hned dva, protože je to šikovný pomocník do kabelky.




Miluju tenhle tělový sprej s melounem. Je to sice záležitost spíš na léto, ale objednala jsem si ho jak jinak než kvůli tomu, že byl zlevněný. Sice vůně nevydrží nic moc dlouho, ale jak už jsem zmiňovala, v létě je to skvělé osvěžení s příjemnou vůní. Balení je 125ml velké a přijde mi, že ani moc nemizí. Super je taky rozprašovač.


Vyhlazující pleťové sérum s minerály z mrtvého moře Myslím, že tohle je klasika z řady PLANET SPA. Je ho sice jen 50ml, ale pumpička dávkuje opravdu po troškách, takže vydrží poměrně dlouho. Zatím si myslím, že vrásky příliš nemám, ale používám ho proto, že mi krásně napne pleť a mám ji potom krásně hebkou. Ještě z této řady používám pleťovou masku.




Krásná, úžasná a velká pěna do koupele s vůní růžové magnolie. Nádherně pění a opravdu stačí nalít do vody jen trošku. Navíc má mít magnolie zklidňující a relaxační účinky, takže je skoro až povinnost si v ní odpočinout na hodinku nebo dvě. Balení je to XL-tedy 1000ml a stála 99,-. Další vůni, kterou si ještě občas koupím je ostružina a vanilka - ale to spíš v létě.



Tak tenhle přípravek je naprostá bomba. Objednávám si ho už po několikáté, protože mi prostě nesmí chybět. Jedná se o kúru proti akné s kyselinou salicylovou. Balení je sice jen 15ml, ale aplikuje se pouze na pupínek, takže vydrží fakt dlouho. Je to úžasný pomocník pro toho, komu se sem tam udělá nějaký ten pupínek. Já si ji dávám většinou na noc na vyčištěnou pleť - ze začátku trošičku štípe, ale není to nic, co by se nedalo vydržet. Ale opravdu krásně pupínek stáhne a zahojí. Pro mě je tohle naprostá jednička.







Četla jsem na několika blozích, že hodně holek nemá avon rádo. Já sama za sebe můžu říct, že ho ráda mám, ale jsou tam samozřejmě i produkty, které bych si nikdy neobjednala. Takže pokud někdo avon nemá rád, tak mu tenhle článek asi nic moc nedá, ale co vy ostatní holky, které máte rády avon, zkoušely jste některou z těchto věcí? Nebo máte nějaký jiný výrobek z avonu, který si objednáváte opakovaně? 
LL*

16 komentářů:

  1. Ten balzám jsem si taky chtěla objednat, ale nakonec jsem si to rozmyslela - vidím, že jsem prohloupila! No ale není všem dnům konec, že ano, tohle už je podruhé, co na něj slyším chválu, tak ho určitě vyzkouším :-)
    Já pro změnu používám vyhlazující masku a sérum s rýží a sake, taky jsem moc spokojená.
    Tubičku proti pupínkům mám taky, ale tu oranžovou, měla to být jakási novinka, která má do pár hodin pomoci, ale moje zkušenost je zatím nevalná, připadá mi to úplně neúčinné :-/
    A můj oblíbený tělový sprej je mléko a med, tu vůni miluju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. P.S. Mrkni na mail, vyhrála jsi u mě v giveaway :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ten melounový sprej sem si teď taky objednávala:D akce jsou akce:D a ta vůně je fakt skvělá:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasná! Na zimu asi ani tak ne, ale na léto je nepostradatelná!!:)
      LL*

      Vymazat
  4. Mně Avon kosmetika nesedí, nevyhovuje mi na pokožku, takže ji moc nemám ráda... a to první vypadá jak napodobenina zázračného kelímku z Oriflamu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému sedí něco jiného, o tom to je:) Jinak je to možná podobné, ale na zázračný kelímek asi nic nemá :D Ale tenle je spíš opravdu ten včelí vosk:)
      LL*

      Vymazat
  5. Jak jsem mohla na Avon zapomenout? Už nejmíň rok...monžná dva jsem si nic neobjednala. Tak to ne - to se musí změnit! Díky ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na něj taky na cca 5 let zanevřela. Ale začala jsem zase dělat avonlady a jsem v tom ,,chycená" zase zpátky:) Hlavně teď před Vánocema :)
      LL*

      Vymazat
  6. Ahojte jenom jsem vám chtěla říct že pořádám giveaway doufám že se všichni zůčastníte....
    http://thesimonablog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. melonový je užasný - asi najlepšia vona z tohto radu od Avonu
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  8. Osobně mě produkty od Avonu spíše zklamou než potěší, ale třeba na ten tělový sprej nedám dopustit!:)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...