NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 21. listopadu 2012

Pěnová tvářenka Essence

Ahoj holky,

nevím jak vy, ale já jsem tak utahaná z práce, že dopíšu tenhle článek, umyju si vlasy, odlíčím se a jdu chrnět. Takže pokud by tu byly nějaké překlepy, tak za to zjevně může únava :). Ale vrhněme se na dnešní článek.
Dneska bych vám řekla něco málo o mém novém miláčkovi - pěnové tvářence Essence. Nese název soufflé touch blush a je dostupná hned v několika odstínech (tuším, že čtyři - ale nejsem si jistá). Já ji vlastním v odstínu 020 frozen strawberry, ale přijde mi, že všechny odstíny jsou si tak nějak podobné, takže je v podstatě jedno po kterém šáhnete.




 Já se teda přiznám, že jsem v poslední době pěnovým tvářenkám podlehla. A tuhle jsem si přímo zamilovala. Strašně mi vyhovuje ta její konzistence a způsob nanášení. Taky na tvářích vypadá daleko víc přirozeněji než klasická a hlavně, když výdrž  klasické tvářenky mele z posledního, zůstává z ní jen třpytky na tvářích, ale po téhle nic - což mě naprosto vyhovuje, protože mi třpytky v tvářence docela vadí.




 Barvička je opravdu příjemná a přirozená. Já tvářenku teda nanáším prsty, protože mi přijde, že po takovéhle aplikaci vydrží dýl, ale možná je to jen můj pocit. Další plus, který tato tvářenka má je její parfemace. Voní tak úžasně a hlavně dlouhodobě, že i cca po hodině cítím tu příjemnou vůni na tvářích. Co se ale výdrže týká, ta je trošku horší. Ale tak zase z druhé stránky - co bych mohla čekat za 65.-.



 Pomyslnou třešničkou na dortu je balení. Jak můžete vidět na téhle druhé fotce, když se podíváte z boku tak to vypadá, že tam skoro nic není, ale jedná se pouze o optický klam, nebojte :) Jinak mi přijde balení docela elegantní a hezky řešené - pokud by tam nebyla napsaná značka Essence, člověk by ani neřekl že stála pár korun.
Jen na konec poslední tip pro vás - pokud bych vás inspirovala a rozhodly jste se si tuhle tvářenku koupit a vyzkoušet ji, tak se nejdřív podívejte dovnitř balení, které chcete koupit. Mám totiž zkušenost, že každé balení je jinak naplněné - v prvním balení po kterém jsem sáhla bylo tvářenky jen půlka, tak pozor!

No a s touto recenzí se s vámi mé milé ladies loučím. Zítra se mi už snad podaří nahrát to proklaté video o Elfu - tak doufám, že hned budete sdílet odběr:) A zítra se těšte na recenzi jednoho úžasného laku.
Otázky na závěr... Máte rády pěnové tvářenky? Jaká je Vaše nejoblíbenější?

LL*

12 komentářů:

  1. Pěnovou tvářenku nemám žádnou. Nějak se jich bojím :-D Jsem v tomhle asi konzerva...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu ti říct, že jsem se toho taky ze začátku bála. Ale jak jsem ji vyzkoušela, tak prostě nelituju. Je úžasná, vážně :)
      LL*

      Vymazat
  2. ten obal vypadá krásně, řekla bych že od essence bych takový ani nečekala, jejich kosmetiku mám moc ráda, ale přijde mi, že obaly někdy "šidí" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě tenhle obal překvapil, ale příjemně. A co teprve ta parfemace? To bylo další překvápko :D
      LL*

      Vymazat
  3. no premyslim o kremove tvarence protoze mam ted sussi plet a ty pudrove mi proto uz tak nevyhovuji... tak uvidime jak se mi bude libit v DM :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěnovou tvářenku žádnou nemám, ale nějakou už hrozně dlouho chci, takže tohle beru jako tip, po čem koukat, až budu v Praze :-) Já se té výdrže nebojím, protože tak nějak jsem zjistila, že na mně vydrží úplně cokoli hrozně dlouho :-D I když ostatní říkají, že to výdrž nemá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni se na ni určitě - je fakt skvělá. A s tou výdrží ti strašně závidim! :)
      LL*

      Vymazat
  5. reknu ti to s tim makeupem asi takhle... pokud mas vazne suchou plet nekupuj si ho... zarucene vim ze skvelej je revlon pro suchou plet.. da se koupit na aukru a jinak v americe... s makeupem od macu... zalezi kterej chces ale co ja slychavam tak jsou pry primo hrozne... delaji mapy po celem obliceji a podobne... ja si ted jeden chtela koupit na vyzkouseni v bazaru kde byl od slecny jen idzkousen ale pak sem si precetla recenzi a velice rychle jsem ji odepsala ze jej nechci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík za tip!:) Ale ten od revlonu bude asi dost drahej co?
      LL*

      Vymazat
    2. Náhodou vůbec! :) je levnější než ten od Bourjois !:) stojí do 300 Kč i s poštou :))

      Vymazat
  6. Já má právě od Essence, nevím zda pěnová, asi spíše krémová a je super, myslím, že má lepší výdrž jak ty pudrové:-O

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...