NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 18. listopadu 2012

Pigmenty Essence


Hezký nedělní večer holky,

dnes jsem si pro vás připravila opět jednu recenzi a to na pigmenty od Essence z řady Twilight - kterou každá asi zná, takže ji tady nemusím moc představovat. Mě osobně se ta kolekce jako celek moc nezamlouvá, ale tyhle pigmenty mě dostaly. Nejdřív jsem si koupila zlaté, zkusila je a byla jsem nadšená. Takže ano, tušíte správně, jsem musela jít pro další, tentokrát černé.




Tak takhle krásně vypadají pigmenty v obalu. Jeden stál 65,- a jsou fakt super. Nevím přesně, jak se odstíny jmenují, ale myslím, že nejdou přehlédnout. Takhle vypadají po rozetření:


Ta zlatá na fotce moc vidět nejde a na očích je to zrovna tak, ale pokud to trošku navrstvíte, tak jsou krásně zlaté a plné třpytek. Stejně jako ty černé. Pokud se jedná o výdrž, tak po použítí báze pod oční stíny (viz.obrázek) od Elfu mi pigmenty vydržely celý den. 


Jediné, co mi na pigmentech trochu vadí je jejich aplikace. Samozřejmě se musí nanášet štětečkem a o to by ani tak nešlo, spíš mi vadí to, že pokud si s nimi chci namalovat víčko, třpytky jsou opravdu všude na obličeji. A i když si oči namalujete jako první a pak až teprve make-up atd. tak stejně tam jsou třpytky pořád vidět. Takže jsem nad tím tak přemýšlela a asi si objednám od Elfu tento ochranný kryt:


Jinak celkově hodnotím tyto pigmenty velmi kladně, jinak řečeno jsem z nich opravdu nadšená. Přijde mi, že pokud se například ty černé nanesou na klasické oční stíny, dodá to líčení nový rozměr. A ty zlaté doporučuju používat s tekutýma černýma linkama - vypadá to skvostně!
Určitě je doporučuju minimálně zkusit, stojí to za to. Jak cenou tak výdrží.
Máte s nimi holky nějakou zkušenost? Nebo s jinýma pigmentama?

LL*








4 komentáře:

  1. hezká recenze:) nechceš třeba ještě potom dodat fotky jak vypadají na očích?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokoušela jsem se to vyfotit s těma zlatýma, ale můj iPhone to prostě nezachytí :( ale snad u těch černých to půjde :))
      LL*

      Vymazat
  2. dekuji za pozvani. :)
    pigmenty vypadaji skvele. urcite se to vyplati vic, nez moje posledni stiny od lancome za 1500kc, ktere ve finale vypadaji stejne..
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdyz si porovnas ty ceny tak se to urcite vyplati:))
      LL*

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...