NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

středa 7. listopadu 2012

Přítelův wishlist aneb čím obdarovat muže

Hezký večer všem,

jak už titulek článku naznačuje, dnes bych vám ráda ukázala seznam vánočních přání mého přítele aneb jaký dárek vybrat pro muže a čím ho potěšit - protože přiznejme si to, v mnohém se jejich přání neliší.
Asi to není úplně obvyklé téma na dívčím blogu, ale přece jenom každá z nás má nějakého muže ve svém okolí (tátu, bráchu, přítele, dědu, strejdu, kamaráda,...) kterého chceme na Vánoce obdarovat, ale často si lámeme hlavu s tím, co by se mu asi tak líbilo. Takže tohle můžete brát jako takovou malou inspiraci:)

Po důkladné čistce věcí, které by sice můj přítel rád našel pod stromečkem, ale jaksi nejsou reálné jelikož nejsem milionářka - ano, patří sem auto BMW, letadlo, loď, vila apod., jsem dostala celkem reálný seznam věcí, které by si přál.






číslo 1.  Příslušenství k iPadu - přesně jsem se nedopídila k tomu, co by to tak asi mělo být, nicméně to musí být podle nejnovější trendů v oblasti techniky a hlavně něco hodně cool, co nemá jen tak někdo. Takže z toho vyplývá, že většina mužů ujíždí na technických vymoženostech a blbinkách - nic tím nezkazíte.

číslo 2.  Sada nářadí na snowboard - perfektní dárek pro milovníka zimních sportů, což můj přítel bezesporu je. Sada obsahuje šroubovák, zažehlovací vosk, mini zámek, brzdu, pojišťovací šňůru a taštičku, zkrátka věci, bez kterých se správný snowboardˇák neobejde. Pokud tedy je ve vašem okolí někdo, kdo tento sport praktikuje, je toto ideální dárek.

číslo 3.  Peněženka - tak tou nikdy nic nezkazíte. Pro ilustraci jsem vybrala tu od quicksilveru, kterou si můj přítel přeje, ale myslím, že muže v každé věkové kategorii neurazí černá kožená peněženka. Problém ovšem nastává, pokud váš muž nenosí peněženku, to už mě pak jedině napadá zlatá spona na peníze :D

číslo 4.  Hodinky - tak ty si přeje přítel ze všeho nejvíc. Pokaždé, když jdeme okolo prodejny Police, nad nějakými se rozplývá. Takže tímhle mu udělám určitě největší radost, ikdyž ty hodinky nejsou žádná levná záležitost. Takže pokud chcete muže obdarovat něčím menším, hodinky asi nebudou ta nejlepší volba.

číslo 5.  Kosmetika - klasika. Neznám žádnou holku/ženu, která by nikdy nedala chlapovi nějaký ten sprchový gel nebo pěnu na holení. Je to prostě ta poslední možnost když už nás nic nenapadá a nechceme si lámat hlavu s vymýšlením něčeho originálního. Ale zase si přiznejme, že jsou za to rádi. Mají se čím umývat a čím holit, nemusí si celý rok žádnou kosmetiku kupovat, takže je spokojenost na obou stranách. A pokud se náhodou trefíte přesně do toho, co používá, máte vyhráno.

číslo 6.  Parfém - miluju pánskou vůni. Takový ten pocit, když kolem vás projde muž, který hezky a příjemně voní. Parfémy se převážně dávají mužům, které milujeme nebo ke kterým máme nějaký vřelejší vztah. Přítel si přeje tuhle od Armaniho, která mě osobně taky nádherně voní, takže je pro mě volba taky jasná. Problém ovšem nastává, pokud si váš muž přeje vůni, která se ale vám vůbec nelíbí. Tady je jediná možnost mu prostě koupit nějakou jinou, podobnou, která se i vám bude líbit a pak to hrát na to, že jste se prostě spletly.

číslo 7. Oblečení - a tady dámy, pozor. Na světě je část mužů, kteří o svůj vzhled dbají a není jim jedno jak vypadají. Pro takového muže je nějaké hezké oblečení ideální dárek - pokud samozřejmě víte, co se mu líbí a pokud ne, můžete to elegantně vyřešit dárkovou kartou. No a pokud váš muž spadá do té druhé části mužů, kteří si myslí, že je móda a styl jen pro ,,ženský", tak na něj platí jediná osvědčená rada - koupit mu trenky a ponožky.

Takže to je všechno z přítelových přání a mých rad, já doufám, že jsem vám aspoň trochu poradila. A co vy? Už přemýšlíte jakým dárkem ho potěšíte? Nebo už dokonce nakupujete?
LL*







14 komentářů:

  1. super, přidávám se ke čtenářům, http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mohla bych tě poprosit o nějaké přesnější jméno hodinek a peněženky? Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak jméno opravdu nevím :( Zkus dát do googlu: ,,hodinky Police" nebo ,,peněženka Qiucksilver" a tam to určitě najdeš :)
      LL*

      Vymazat
  3. Můj přítel nejvíc ocení hry na Play Station, takže s ním nikdy problém s výběrem dárku nemám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš dobrý :D Já kdybych příteli dala hry na PC, tak už ho asi nikdy neuvidim :D
      LL*

      Vymazat
  4. tak parfém a peněženka jsou určitě dobré nápady..případně ještě spona do kravaty/manžetové knoflíky pokud chlap nosí košile a kravaty..nebo kožené pouzdro na pero, případně nějaké dražší pouzdro na vizitky..bohužel tyhle věci se v čechách blbě shání - aby to dobře vypadalo a úplně to nezruinovalo rozpočet:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to můj přítel nosí košile pouize na ples - takže to asi nic :( Ale je to určitě skvělý nápad :)
      LL*

      Vymazat
  5. já mám pro přítele triko a peněženku koženou :) ještě něco musím vymyslet :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peněženkou nikdy nic nezkazíš, no :)) Jinak tričko mu plánuji taky koupit :)
      LL*

      Vymazat
  6. Právě to řeším. Uvidím, jak na tom budu s penězi, ale překvápko by bylo, kdybych mu sehnala lístky na Depeche Mode :-D Jinak to kdyžtak jistí oblečení nebo parfém ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslím, že to čeká každého :D Ale já už pomalu nakupuju, protože nemám ráda ten shon před Vánoci:)
      LL*

      Vymazat
  7. Díky za tipy!
    Hodinky dostal vloni, kosmetiku nedávno, z technických věcí má snad vše co existuje, parfém dostane, nelyžuje a oblečení si musí kupovat sám... Takže akorát ta peněženka, tu by můj drahý opravdu potřeboval, JENŽE... On chce KONKRETNÍ značku, KONKRÉTNÍ typ, KONKRÉTNÍ velikost... Což je samozřejmě nadlidský výkon. Takže chápeš, že je asi jednodušší tu peněženku ušít :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na to ti asi rekni jen to, ze ten tvuj chlap je sakra tvrdy orisek :D Ale tak pokud bys sehnala tu ,,jeho,, penezenku(pokud se teda sehnat da ;D) tak by mel urcite radost:)
      LL*

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...