NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 5. listopadu 2012

Propadák v profesionální vlasové kosmetice

Hezké pondělí všem,

dnes bych vás chtěla uporoznit na dva produkty, které mě zklamaly na celé čáře. Jedná se o dva přípravky z řad profesionální vlasové kosmetiky, konkrétně se jedná o značku L´Oréal Professionnel. Tahle značka má všeobecně skvělé produkty (viz článek profesionální vlasová kosmetika) ale někdy se prostě stane, že se něco nepovede. No a konkrétně se nepovedly tyto dva produkty

omluvte prosím kvalitu fotky :)


Jedná se o výrobky z řady Volume Expand, konkrétně o šampon a pěnu pro zvětšení objemu. Cena šamponu byla 228 ,- s obsahem 500ml a cena pěny byla 205 ,- s obsahem 150ml. Bohužel oba produkty byly velkým zklamáním, jelikož vůbec neplní svůj účel. Vlasy vůbec nejsou plné objemu, jak L´oréal slibuje, ale naopak jsou ještě splihlejší a zdají se mi i mastnější. Takže je to pro mě velké zklamání a za mě palec dolů.

Ale samozřejmě díky dvěma nepovedeným produktům nezanevřu na celou firmu a na všechny jejich výrobky. Spíš mě to zklamalo a chtěla jsem vás před jejich koupí varovat. Pokud byste se chtěli podívat na jiné produkty, zde (www.vlasy-loreal.cz) je stránka, kde je to podle mě nejlevnější a kde nakupuji já.

Máte někdo podobnou zkušenost s produktem na vlasy, ktery vůbec nesplňoval co sliboval, spíš naopak?:)

Hezký večer
LL*

9 komentářů:

  1. Musím říct, že podobnou zkušenost mám s profesionální řadou od Welly. No, na LUSH šampony prostě nemá nic :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně já Wellu ráda všeobecně nemám. Jinak LUSH šampony neznám :)
      LL*

      Vymazat
  2. No, se spoustou :-D Ale jde spíš o levnější produkty, u kterých to upřímně ani nečekám. Vyloženě dobrou zkušenost mám jen se Shaumou, když jsem si koupila tu správnou, tak jsem ani nemusela používat kondicionér :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si od té doby co mám prodloužené vlasy výrobky z drogerie vůbec nekupuju a používám jen profesionální řady, nicméně už jsi několikátá, která si shaumu chválí, takže asi na to bude něco pravdy :)
      LL*

      Vymazat
  3. Tak to bych si opravdu nechtěla koupit tak drahé produkty a ještě s nimi být tak nespokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no, někdy má holt člověk špatnou ruku :)
      LL*

      Vymazat
  4. Naprostý souhlas, mám přípravky této řady víc jak rok, a stále skoro plné. Vlasy jsou po nich lepkavé, upatlané a o objemu nemůže být řeč. S jinými produkty Loreal Professionnel jsem byla vždycky spokojená, ale tohle je hrozné zklamání! Navíc jsem si objednala u šamponu i masky to největší balení :D

    oliva z http://modedeboulangerie.blogspot.cz/

    PS: Děkuji za návštěvu na mém blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to s tím velkým balením je pech :D No já to budu asi používat ve velmi vyjímečných krizových případech :D
      LL*

      *také děkuji za návštěvu mého:)

      Vymazat
  5. Hmm a já zrovna tuhle řadu chtěla zkusit, tak asi nééé:) Mně celkem vyhovuje Intense repair, ale jen maska, když použiju šampon i masku naráz, tak mám pak vlasy strašně splihlý a rychle mastný.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...