NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 6. listopadu 2012

Prosba o radu

Krásné úterý,

dnes bych nechtěla psát žádný článek ani recenzi, spíš bych se chtěla poradit s vámi. Potřebovala bych poradit nějaký opravdu dobrý make-up. Vyzkoušela jsem jich myslím docela dost, ale žádný mi nevyhovoval natolik, abych si řekla ,,wow" a už ho nikdy nevyměnila. Samozřejmě hledám make-up, který bude nějak cenově dostupný - ano jistě, ty dražší jsou kvalitnější, ale jsem zatím jen studentka, takže to prosím berte v potaz:)

Od make-upu potřebuji :

  • aby dobře kryl
  • aby byl vhodný na suchou pleť
  • aby nebyl do oranžova a aby se uměl přizpůsobit pleti
  • aby vydržel co nejdéle
  • aby byla pleť po jeho aplikaci sjednocená a hladká

Takže vás holky tímto moc prosím, jestli byste mi do komentářů mohly napsat svoje tipy na nějaké dobré make-upy, které by splňovaly co nejvíc požadovaných aspektů. Budu vám mooc vděčná, jelikož už opravdu nevím.

Jinak ještě mimo, dnes jsem si konečně vyzvedla balíčky od Elfu - z některých věcí jsem super nadšená, z některých moc ne a něco se nepovedlo vůbec, takže už se těším až vám to ve videu všechno řeknu. Slibuji, že tento týden už bude.

Zatím se mějte krásně
LL*

16 komentářů:

  1. Taky jsem jich vyzkoušela milion. U mě je ještě problém, že mám strašně světlou pleť :(
    Jedinej makeup, kterej jsem si koupila už asi po sedmý, je Bourjois - Healthy mix (vyzkoušela jsem i od nich Flower Perfection, 10hr sleep effect, Healthy mix serum, Bio detox, ale jen tenhle od nich mi vyhovoval). S beauty blenderem se může vrstvit do aleluja, aniž by dělal efekt masky a odstíny jsou do žluto béžova, žádný oranžový hrůzy. Doporučuju vyzoušet odstín třeba v Sephoře, ale koupit si ho přes aukro, tam se dá sehnat do 300,- i s poštou.
    Vyzkoušela jsem snad všechny značky v drogerii od Essence po Max Factor, v lékárně Vichy a La Roche Posay, měla jsem i dva makeupy od MAC, ale jenom tenhle si kupuju opakovaně. Na internetu najdeš hodně recenzí i fotek odstínů, tak to podle mě zkusí za okouknutí ;) Snad jsem ti pomohla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já mám pleť spíš tmavší, ale tuto značku určitš vyzkouším :) a vůbec jsem nevěděla, že se dá na aukru kupovat i dekorativní kosmetika:) Moc děkuju za tip:)
      LL*

      Vymazat
    2. Teď jsem ještě koukala na ty makeupy od MACu, ty nejsou teda dobrý jo ?
      LL*

      Vymazat
    3. Já jsem měla studio Fix, ten strašně oxidoval do tmavší barvy a potom Face and Body, kterej byl super, ale krytí bylo lehký, max. střední, ale pro někoho, kdo krytí moc nepotřebuje, byl úžasnej a dobře vypadal na fotkách.

      Vymazat
  2. Tak v tomhle ti bohužel neporadím, kryvé makeupy nejsou vůbec moje parketa :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Z drogérky Bourjois Healthy Mix foundation a z dražší kosmetiky doporučuji Chanel Vitalumiere Aqua nebo Estee Lauder Double Wear Light (oba se dají navrstvit na střední krytí a nevysušují:)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skočím si vyzkoušet odstíny toho Healthy mix, jelikož jsou na to super recenze:) Děkuju za radu
      LL*

      Vymazat
  4. Já používám veškerou kosmetiku ( skoro :-D ) od Gabriella Salvety. Mám i 2krát make- up.
    Jeden je takový řidší a v tubě. A pak mám ještě jeden ve skleněné lahvičce s pumpičkou. Neřeknu ti, jak přesně se jmenuje, ale snad bude stačit stručný popis :-) Mám špatnou pleť a kryje velmi dobře :-) Suchou taky takže a cenově dostupný je též asi 160 korun :-) :-) ROzhodně doporuřuji ;-) Ale zase každému sedne něco jiného, ale rozhodně ho vyzkoušej! :-)
    rebellefeathers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak ten taky určitě vyzkouším :) Teď jsem se akorát koukala na Elf a mají nějaký nový make-upy - vypadají super, tak přemýšlím, že si ho objednám :D
      LL*

      Vymazat
  5. Ahoj děkuji za milý komentář a follouw , teĎ tě taky sleduju ! :)
    Príma blog !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Doporučuji Bourjois Healthy MIx! Je úžasný :) Já ho v Polsku koupila asi za 300 a nemůžu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz jsem si ho podle odpovedi objednala, tak jsem zvedava!:)

      Vymazat
  7. Ahojky, já za sebe doporučuji Revlon Colorstay. Pořád jsem o něm někde četla až se ho rozhodla také vyzkoušet. Sehnala jsem ho na mimibazaru kolem 2 stovek a povím ti, že jsem nadšená. Vydrží na obličeji celý den, jen tak nejde setřít, netvoří šupinky (existují 2 druhy podle typu pleti), no paráda.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zaoberam sa make up-om priblizne 5 rokov a osobne mam doma momentalne 5 make up-ov (Burjois, Rimmel, Chanel, L´oreal) a 2 BB kremy (Garnier, Yves Rocher). Ale jedinu vec, ktoru uz nevymenim nikdy na svete a neverila by som tomu je make up od Max Factoru - Face Finity All day flawless. Som z neho nadsena, odporucam ho kazdej kamaradke a kazda jedna mi doteraz povedala ze uz bez neho nemoze zit. Je dokonaly, predci aj Chanel! Ked ho nanesies dokladne stetcom (staci ti jedna kvapka) najprv sa ti zda ze si trochu bleda ako babika, ale do 2 minut sa vstrebe a dokonale tvar vyhladi a zjednoti! A co je na tom vsetkom najlepsie, ze vydrzi cely den! a ked myslim cely tak naozaj cely!! niekedy som v praci aj 13 hodin, a ked sa na seba pozriem rano nalicena a vecer, tak vyzeram presne tak isto. Je to v podstate ako maska, pretoze do seba vpije aj tvarenku aj puder. Tento make up by som nedala za nic na svete a iny uz asi ani nebudem chciet! Ja osobne mam odtiene Beige a Gold a momentalne si ich miesam pretoze som niekde medzi. Je stredne az plne kryci a je proste dokonaly. Som z neho unesena! Takze vrele doporucujem :) Pekny den, Naty

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...