NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

úterý 27. listopadu 2012

Vánoční TAG od Nikolety :)

Krásný večer holky,

dneska opět trošku ,,odflákle", jelikož jsem pořád u přítele a on okupuje počítač - ano, hraje 7 hodin počítačovou hru :D Takže mě omluvte :)
Dneska bych chtěla napsat článek/TAG od Nikolety. Jako každý TAG je to série otázek a tentokrát se budou otázky týkat Vánoc, které už se kvapem blíží. Pokud by si chtěl někdo přečíst odpovědi od Nikoletky, tak může zde.

1.) Jaký film je v období Vánoc Tvým nejoblíbenějším? 
Noo, dost těžká otázka na začátek :D Řekla bych, že nejoblíbenější film v období Vánoc je ,,Sám doma,,. Je to klasika a vždy mi to zvedne náladu. Z pohádek bych řekla jednoznačně Tři oříšky pro popelku.

2.) Jaká je Tvá oblíbená Vánoční barva? 
Miluju spojení buď stříbrno-modré nebo zlato-červené. To jsou pro mě barevné kombinace evokující Vánoce.

3.) Je Štědrý Večer. Zůstaneš ve svém pyžamu/domácím oblečení, nebo se hezky a společensky oblékneš a upravíš?
Máme to doma nastavené tak, že už od rána k nám chodí příbuzní, takže už od rána jsme všichni svátečně oblečení, upravení, hezcí, voňaví - zkrátka je to sváteční chvíle a oblečení k tomu prostě patří.

4.) Pokud bys tento rok mohla koupit jen jeden dárek, jen jedné osobě, pro koho by byl? 
No, určitě bych se velmi těžce rozhodovala mezi mámou a přítelem. Ale pokud by to měl být opravdu jen jediný dárek pro jednoho člověka, tak bych asi vybrala mámu. Přece jen - máma je máma. Přítele sice strašně miluju a doufám, že to nebude znít zle - ale prostě je to máma ! :) No a co bych ji koupila? Asi parfém, který vím, že by ji udělal největší radost - Cacharel NOA.

5.) Otevíráš své dárky večer nebo ráno, a v kolik?
Tak myslím si, že nejsme v USA, abychom si rozbalovali dárky až ráno. My teda klasicky rozbalujeme dárky večer - hned po večeři. A je to vážně úžasná věc. A teď tím zrovna nemyslím to, že něco dostanu (i když to taky miluju), ale myslím to, jak se obdarovaným lidem rozzáří oči a potěšíte je.

6.) Upekla jsi někdy chaloupku z perníčku?
Ne:D Stejně jako jsem nikdy nepekla perníčky. U nás doma se prostě perníčky nějak nepěstují - spíš klasické cukroví.

7.) Co děláš o Vánočních prázdninách?
Popravdě, nic. Pokud samozřejmě nepočítám nějaké to pečení cukroví, vánoční úklid, balení dárků atd atd - co prostě dělá většina lidí. Jinak si o Vánocích užívám atmosféry, rodinné pohody, pohádek v televizi a jídla :D

8.) Máš nějaké Vánoční přání?
Pokud by se mělo jednat o věci jako takové, pár přání by bylo. Jinak celkově nějaké speciální přání mám asi jako každý - aby moje rodina byla zdravá, šťastná a aby se ji dařilo. Dál bych si přála, aby jsme byli s přítelem šťastní, abych měla pořád svoji práci a abych dodělala školu. 
No, když na to tak koukám, nechci toho málo :D

9.) Jaká je Tvá oblíbená Vánoční vůně?
Abych se přiznala, úplně nesnáším vůni například vanilky, skořice, fialek, vonných tyčinek atd - prostě vůní, které jsou pro Vánoce typické. Proto je pro mě nejoblíbenější vůní Vánoc vůně stromečku, vůně právě upečeného cukroví a smažených řízků.

10.) Jaké je Tvé oblíbené Vánoční jídlo/pochoutka?
Tak o tom není pochyb - přece řízek a bramborový salát! Hlavně ten od táty, dělá ho prostě nejlepší. Ať si říká každý kdo chce co chce, ale my prostě salát přes rok neděláme - máme to jako takové sváteční jídlo na Vánoce, proto se na to patřičně celý rok těšíme. 
Pokud se jedná o pochoutku, tak je to samozřejmě cukroví.

Táák a to byla poslední otázka. Snad jsem odpověděla nějak uspokojivě a ještě jednou děkuju Nikoletce za otázky a zveřejnění tohoto TAGu:) Jinak se ještě jednou omlouvám že teď tolik nepíšu, ale slibuju, že mám v záloze super nápady na články a samozřejmě i na videa ;) Holky mini dotaz - Budete koukat na videjka až nějaká budou na youtube? Popřípadě jaké téma by se Vám líbilo? :)

Vaše LL*

16 komentářů:

  1. Sám doma, řízky, nepeceme pernicky, zlatocervena:)) skoro ve všem se.shodujeme :) až na kombinaci modré se stříbrnou a na vůni vanilky a skořice, tu ja miluju :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně jsem si početla. Já miluji Popelku a Mrazíka. Neznám krásnější moment v roce, než společnou večeři a následné rozbalování dárků a taky jsme při tom krásně oblečení. Jeee, to bude zase krása, jen škoda, že to vždycky tak rychle uteče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky neznám nic hezčího....a taky mě štve že je to hned pryč:D takových příprav a pak niic:)
      LL*

      Vymazat
  3. hezký tag :)
    Sám doma už se mi zhnusilo :D
    v ČR jsem neviděla nikoho, kdo by otevíral dárky až 25. ráno :D večer je to lepší:)
    stříbrno-modrá a zlato-červená jsou i pro mě vánoční barvičky:)
    a otážečka, co si myslíš, že je na tý snídani s banánanam kalorickýho jako? :D vůbec nic - banány mají víc sacharidů, ale jsou zdravý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já třeba vím, že mi výživová poradkyně říkala, že po banánu se nabírá, tak asi proto jsem to tak myslela a přišlo mi to tak :))
      Jinak taky neznám právě nikoho kdo by dárky otvíral ráno :) A sám doma je podlě me the best :D

      LL*

      Vymazat
  4. Na videa určitě koukat budu, to mám ráda :-) I když čtení je taky super!

    OdpovědětVymazat
  5. hezky jsem si početla a děkuji za odkaz na můj blog :) jsi zlatáá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vím, jakže jsi chtěla zkoušet značku LUSH, tak teď máš u mě možnost!:)
    Zvu tě na mou LUSH Giweaway!
    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/2012/11/lushacka-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hned jsem se přihlásila a doufám, že se na mě usměje štěstí!!:) Tuhle giveaway bych strašně chtěla vyhráát :))
      LL*

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...