NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

čtvrtek 22. listopadu 2012

Zelená vášeň od Elfu

Krásný čtvrtek holky,

tak už jen zítra naposledy a pak už víkend. Taky se tak těšíte jako já? Poslední dobou jsem šíleně unavená, takže už se nemůžu odpočinku dočkat. A abych si aspoň trošku zpříjemnila večer (a doufám, že i vám) napíšu vám slibovanou recenzi na lak od Elfu.

Nějak neumím popsat přesně barvu toho laku, ale řekla bych že je to taková zvláštní zelená. Nicméně se odstín jmenuje Teal Blue a samozřejmě jsem ho zakoupila na stránkách Elfu. Stál 75.- a má obsah 10 ml.
Můžu teda upřímně říct, že mě strašně překvapil. Když jsem ho zkusila otevřít, tak mi konzistence přišla strašně vodová a už v duchu jsem si říkala, že budu muset dávat minimálně dva nátěry a že já husa hloupá si ten lak kupovala. Ale jak tušíte správně, strašně překvapil ! Hned první nátěr super kryl - takže žádná další vrstva nebyla potřeba, odstín laku vypadá taky úžasně a nejlepší věcí na něm je to, že schne neuvěřitelně rychle. Během cca půl minuty jsem měla lak skoro zaschlý. Takže jsem si slíbila, že si musím objednat víc odstínů (a že jich mají opravdu hodně). Takže když to všechno shrneme, určitě laky z Elfu doporučuju - jsou stokrát lepší než laky například od Essence. A dokonce se tyto laky i objevují v jejich novinkách - například 15ti dílná sada laků (kterou si určitě objednám pokud bude za dobrou cenu).

A jak jste na tom vy holky? Máte zkušenosti s lakama od Elfu? Jinak takové malé překvapení pro vás - až tu bude přes 1500 návštěv čekejte velké změny a super článek plný novinek. Těšíte se? ♥
Vaše LL*

9 komentářů:

  1. S laky od Elfu nemám zkušenost, nemám k nic nějak důvěru. Ale není to poprvé, co čtu kladnou recenzi, takže třeba časem nějaký pořídím. JInak barvička je moc pěkná, pro mě třeba na léto jako dělaná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě takovéhle barvy ráda i na podzim a v zimě - aspoň něco barevného v tak pošmourném počasí :) Ale vážně zkus třeba jeden objednat a uvidíš...je vážně dobrý;)
      LL*

      Vymazat
  2. Taky se mi laky z ELFu dobře lakují, akorát se mi zdá, že hrozně brzo ztratí lest a začnou vypadat tak nějak ošuntěle. Ale zas k tomu máme top coaty, že :-) V nastávající akci rozhodně nějaký lak ELFu plánuju! Vlastně já si slíbila, že už žádné laky... No ale výjimka potvrzuje pravidlo přece... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych ti dovolila vyjimku:D A s tim leskem mas pravdu, ale zase se to da lehce napravit bezbarvym lakem;)
      LL*

      Vymazat
  3. Nadherna farba , odkial tu znacku mas ? Ja som sa po nej obzerala v nasich drogeriach , ale nejako ju neviem najst ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle znacka se v drogeriich neprodava :) Cely sortiment najdes na: www.elfkosmetika.cz
      Jinak dekuju za pochvalu barvy, taky mi prijde uzasna!:)
      LL*

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...