NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 16. listopadu 2013

DARK PURPLE AUTUMN TUTORIAL

Tak a je to tady - můj oficiálně první tutoriál, a to na takhle tmavé líčení, které je spíš pro ty odvážnější. Je to úplně poprvé, co něco takového dělám, takže Vás chci moc poprosit o schovívavost, snažila jsem se, aby to bylo co nejlepší, ale určitě to má své mouchy. Asi jednou z největších je obočí - já truhla si ho zapomněla nakreslit!! :D Alespoň vidíte, jak mám krátké obočí a jaké s ním mám trápení, když si ho nedomaluju, má ho jen do půlky. 
Co se týká produktů, tak všechny zmiňuju ve videu, stejně tk použité štětce. Ale pokud byste měli jakýkoliv dotaz na použité věci, klidně napište dolů do komentářů.


hudba:
Katy Perry - ROAR
Selena Gomez - Slow Down

Foťák: NIKON D5100
Střih,úpravy: iMovie 9.09








24 komentářů:

  1. Moc povedený tutoriál, nejvíce se mi líbí asi tváře, oči neříkám že jsou špatné nebo tak, ale mně by to neslušelo :)
    Vtipný je, že i já dneska publikovala svůj první tutoriál na YT :D

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No jasně, je to dost tmavé :) A né každému sluší fialová :) A na tvůj tutoriál se ráda kouknu :)

      Vymazat
  2. Moc krásný tutoriál Terezko! Moc ti to sluší, krásně jsi to všechno popsala a ukázala, takže určitě se toho nemusíš bát, protože si přirozený talent:) Těším se na další!!:)
    Jen se chci zeptat, jak to máš s písničkami. Já jsem třeba koukala na nějaká videa od Lou, kde si lidi stěžovali, že jí tam hrajou hrozné písničky a ona psala, že je to kvůli autorským právům. Řešíš tohle nějak?
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!:) No s těma písničkama já nevím no, třeba americké youtuberky je tam mají normálně, tak jsem je tam dala taky. Ale je pravda, že třeba na mobilu když si chci pustit tohle video tak mi to píše, že je to v mé zemi bokované. Tak nevím :O

      Vymazat
    2. Teri, mě to přes Yt na mobilu taky psalo, že video je v me zemi blokované ale přes blog je to ok. No nevim jak to maji osefovane ale byt tebou si dam pozor ;) a tutorial moc povedeny. Dala sis zalezet :)

      Vymazat
  3. Tutoriál se Ti moc povedl :-) I když byl první, tak to vypadalo, jako bys je dělala častěji! Rozhodně se těším na další :-) PS: To je tak úžasné, jak Ti ty tmavé rtěnky sluší :-O

    The story of Ginger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, hrozně si toho vážím! :) A děkuju za názor ohledně rtěnek, to vždy potěší :)

      Vymazat
  4. tééééda Terez :))) skvělej tutorial , kvalita videa taky super nemám ráda tutorialy bez namluvenýho komentáře jasně sice je vidět co ta dotyčná dělá, ale prostě je to nuda ( možná jen můj osobní problém) :D si šikovná už se těšim na další videa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně děkuju za podporu, hrozně si toho vážím !:)

      Vymazat
  5. Děkuji za tip na využití paletky od Sleeku. Hned jsem zkusila (i s tou Naked, co bych bez ní dělala?), ale zdálo se mi to takové ubrečené, takže jsem přidala trochu tmavě šedé (z té V2) a hned je to super. Takové half smokey eyes, vhodné i na den :) A o Hakuro si píšu Ježíškovi, ne že bych nekoupila sama, ale takhle to bude mít Ježíšek snazší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že jsem tě inspirovala:) A jasně, je už pak na ostatních jak to obmění nebo něco přidají:) A co se týká Hakurra - tak ty miluju strašně :)

      Vymazat
  6. Ten tutorial je super! Neřekla bych, že je první;) Mám ráda, když jsou tutorialy namluvené zvlášť a s hudbou, kterou jsi vybrala skvěle-hlavně Katy P.;) Rtěnka je naprosto nádherná!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju !:) A Katy mám taky ráda, je úžasně inspirativní :)

      Vymazat
  7. super :-) chci dalšííííí :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Super moc se ti to povedlo...rozhodně nevypadá na tvuůj první..jsi šikulka... ty oči jsou tak super já si je taky chci začít nějak malovalt je mi 26 a nosim jen řasenku stíny neumím vrchol měhop líčení jsou linky..ja jsem se chtěla zeptat vubec se nevyznám v těch štetcích na oči ...prostě mi přijde jako kdyby jsi mluvila jinou řečí chtěla bych to zkusit poradíš mi kde je koupit aby za něco stáli ale zase to nebyl majlant kdybych se tim prostě nelíčila ??? a co je kontoruvací pudr ?? :D nikdy jsme o něm neslyšela :) díky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím s holkama, na první tutorial to rozhodně nevypadá a líčení je krásné a k tobě jde skvěle :) Vidím, že máš stejný problém, taky mám strašné krátké obočí a rozhodně mi nedorůstá, jak by mělo...Pamatuju si jak mi jednou myslím kosmetička říkala, jak si ho blbě trhám, že je mám moc krátké a nenechala si vysvětlit, že si je tak sama rozhodně netrhám :D

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásný...
    Někde na FB jsem zaregistrovala, že uvažuješ, že bys skončila..prosím tě nedělej to! jsi neskutečně šikovná, ve videiích sympatická a NIKDY se nebudeš líbit všem, tak několik blbů, co si na tobě léčí mindráky, neřeš! Je mi už o dost víc než tobě, ale i tak na tebe ráda koukám, inspiruješ mě, rozhodně máš co nabídnout.

    Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Tobě to táák sluší :))! Škoda, že mi takové tmavé barvičky vůbec nejsou, ale k Tobě a k Tvým černým vlasům jdou bezvadně!!
    Moc povedený tutorial...víc takových :))
    petulabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Terez, no PARADA...!
    Fakt krásný, moc se ti to povedlo, takze víc takových videí...
    Btw jen malý doporucení: "spodníma rasama" (soucast tela je vždy na konci a).

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Terezko, ten tutoriál je bezva, vůbec bych nepoznala, že je první. Už teď se těím na další :-). Jana

    OdpovědětVymazat
  14. Terez, super tutoriál - určitě chceme, prosím, další :) !!! Jinak kdybys mohla udělat video, kde ukážeš, jak si krásně nalíčit řasy, měla bych nesmírnou radost :). Máš dokonalý řasy a už jsem u tebe četla i tvé tipy a triky, jak na ně, ale myslím, že názorná ukázka je vždy nej. Tak se moooooc přimlouvám, zda bys to videjko nenatočila :). Děkuji předem ♥.

    OdpovědětVymazat
  15. Úžasný tutoriál! Super práce :)) Určitě natoč další, jsi moc šikovná :))
    GIVEAWAY CoffeeWithMilkAndTwoSugars

    OdpovědětVymazat
  16. Super video :) ta rtěnka je krasná
    Míša

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...