NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 22. listopadu 2013

INGLOT gelové linky - stojí za koupi? (a mé další naštvání s nákupem)

Uff, dnešní den byl teda pěkně náročný - v práci milion věcí, nepříjemní lidé, do toho se dostavily ženské měsíční problémy - hrůza! Proto se dostávám k článku až teď, doufám, že se nezlobíte, přes den nebyl absolutně čas.
Článek o těhle linkách z Inglotu jsem chtěla psát už několikrát, ale pořád jsem nějak nevěděla, jestli jsem z nich nadšená, zklamaná a nebo něco mezi. A nevím to v podstatě ani teď..


Za prvé, nádherná barva. Vím, vybírala jsem si ji sama, proto by se mi zákonitě měla líbit, ale holky, ta barva je božská! Rozhodovala jsem se mezi touhle a svělejší fialovou a přišlo mi, že tahle ke mě a hlavně k mým očím sedí zkrátka víc. Nevím jak to vysvětlit, ale když jsem tyhle měla v ruce a v ruce druhé držela ty světlejší, u těhle jsem tak nějak cítila, že jsou to pravé. Nevím, neumím to vysvětlit, ale snad mě chápete. Samozřejmě pokud nejste zastánci fialové barvy, můžete si vybrat z poměrně velkého barevného rozmezí. Myslím, že jsem nikdy neviděla tolik barevných linek. Ale mají i klasiku jako je černá a hnědá.


Já jsem linky kupovala ve ,,stánku" v OC Černý Most, a asi už všichni víte, jak to s Inglotem mám. Většinou, když tam přijdu, narazím na protivné prodavačky neb arogantní prodavače. Tentokrát se mi to sice tolik nestalo, ale na druhou stranu jsem se tam taky pěkně naštvala. Bylo to totiž o tom, že jsem do prodejny už přišla s tím, co chci. Věděla jsem přesně, že si chci koupit barevné linky, nejlépe fialové, a že je chci od Inglotu, protože o nich básní Rendy z ORDINARY LIFE. Klasická rutina, přišla jsem a slečna se mě zeptala jestli nepotřebuji pomoct, s díky jsem odmítla, protože jsem věděla, co hledám. A až to najdu, tak to poznám. No nic. Tak jsem si linky konečně vybrala a stoupla si ke kase. Slečna ke mě stála zády a povídala si se slečnou druhou. Tak jsem tam chvilku stála v domnění, že si mne všimne, nevšimla. Po chvilce jsem se tedy pokašláním připomněla a ona se znuděně otočila. Podala jsem ji linky a vytáhla kartu. Slečna se mě zeptala, jestli je to vše, já ji to odkývala a čekala s kartou v ruce, až ji budu moct vložit do terminálu. V tom slečna říká, 260 Kč prosím a já ji podávám kartu a ona - ale říkala jste, že budete platit hotově. (??) A já ji říkám, že jsem nic takového neřekla, že přece musela vidět, že tam stojím s kartou v ruce. A ona na mě spustila (!!), že teď už to nejde vzít zpátky, že tam namarkovala ,,v hotovosti" a že je s tím problém a kde si co si. Tak jsem se podívala do peněženky, a zjistila jsem, že mám akorát v hotovosti tři stovky. Jenže ty jsem potřebovala na něco jiného. Nicméně jsem je s nevolí odevzdala slečně, ta siněco mrmlala pod vousy, vrátila mi na zpátek a to bylo vše. A já ji říkám - dáte mi alespoň nějakou taštičku a ten účet? Slečna se na mě podívala jak kdybych spadla z Marsu, vzala linky i s účtem a vztekle mi je hodila do mini pytlíčku. Bez pozdravu mi je podala a otočila se. A já tam stála jak opařená a měla jsem chuť ji ty linky omlátit o hlavu.
Takže nevím, proč zrovna já mám na Inglot takovou smůlu, ale jen jsem se usvědčila v tom, že do Inglotu přijít, vybrat, zaplatit a utíkat pryč!


Dobře, to jsem trošku odbočila. Teď zpátky k linkám. Nevím ale, co bych k nim řekla víc, než že jsem z nich v rozpacích. Barva se mi líbí strašně, obal je taky krásný a hlavně roztomilý, ale ta konzistence mi prostě nějak nesedí. Linky jsou strašně jakoby máslovité a vodnaté, takže když je nanesu na víčko, tak mají tendenci nedržet na místě. A nevím no, abych docílila té barvy, která je v kalíšku, musím linku přejet několikrát a to už se mi nepodaří tak tenká čára, jakou jsem chtěla. Na druhou stranu zase vydrží poměrně dlouho, bez báze daly cca 6 hodin, pak se teda začaly trochu ztrácet, ale nebylo to nic markantního.
Takže prostě nevím, co si o nich mám myslet. Linky jako takové jsou fajn, ale nevím proč, čekala jsem od nich něco víc. Znáte to, když máte od něčeho přehnané očekávání a pak je to průměrné a vy jste zklamaní. No tak tak nějak to u těhle linek mám já. A ještě k tomu ta konzistence je tak zvláštní, těžko se popisuje. Ale upřímně se mi s nimi moc dobře nepracuje. Přemýšlela jsem, že si koupím i další odstíny, ale už si tím nejsem tak jistá...

Co Vy a barevné linky? Jste PRO a nebo PROTI? Nosíte je?

26 komentářů:

  1. když jsem byla já nakupovatv Inglotu na Černým mostě tak tam pro změnu nikdo nebyl, je nějaký chlapík tam seděl u komplu. napiš jim svoji zkušenost na Facebook, tohle přece není normální.

    OdpovědětVymazat
  2. No tak tohle se stát mně, tak už do toho obchodu nevlezu!!

    Já linky nepoužívám, takže Ti nic víc nepovím :D:D

    OdpovědětVymazat
  3. Zase stížnosti na Inglot personál :-D Přitom by si člověk řek, že v těchhle lepších obchodech by měli dělat fakt odborníci ochotní pomoci a chováním naprosto profesionální.
    Jinak co se té karty týče, tak ono by se mělo říct předem, že chceš platit kartou... Prodavačka kartu mohla vidět, ale nemusela. Dělala jsem taky v obchodě a když člověk neřekl předem, že chce platit kartou, brala jsem to automaticky, že platí hotově. Byli jsme tak poučeni od vedoucího... A pak už to opravdu nejde vrátit zpátky, leda stornovat a to každá prodavačka neumí, resp. nesmí dělat. Takže je to složitější :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a být nepříjemní na zákazníky je snad normální? já bych jí tu hotovost nedala, prostě ne... Tohle neexistuje.

      Vymazat
    2. Nemluvím o tom, že byla nepříjemná (psala jsem už, že tohle není v pořádku, to je snad jasný...), psala jsem o tom, že je prostě dobrý říct předem, jestli chci platit kartou. A ne tam jen stát s kartou v ruce a čekat, že si jí prodavačka všimne. Prostě když člověk nic neřekne, automaticky předpokládám, že platí hotově, tak to prostě je.

      Vymazat
  4. Jinak barevné linky mám dvoje - fialové a hnědé od Catrice a přijde mi, že mým očím zas tak nesluší, vypadají líp na hnědookých slečnách.

    OdpovědětVymazat
  5. Doporučuji Inglot v Debenhams, tam není nikdo a u pokladny milí :) Fialová linka mě nalákala, ale když má naprd konzistenci, tak asi pořizovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to by mě teda fakt naštvalo a naschvál bych jí řekla, že budu platit kartou! Nesnáším, když je prodavačka protivná!

    OdpovědětVymazat
  7. Na Inglot slýchám podobné věci často, ale naštěstí až na jednu výjimku mám asi štěstí. Na Chodově mají jednoho děsného prodavače, takže když je tam on, tak tam nechodím a jinak je mi to jedno, obsloužím se s v klidu sama :) A s tím placením jsem to na ČM měla to samé, taky jsem chtěla kartou a ona cvakla cash, ale musela to stornovat, protože hotovost u sebe nosím málokdy :) Všechno jde, když se chce, i storno účtu. Mě celkem nezajímá, jestli má nakázáno automaticky účtovat hotovost, má se zákazníka zeptat předtím, než to uzavře, to je slušnost si myslím :) Jinak co se týče linek, mám asi už 4 a fakt je mám strašně ráda. Možná záleží na odstínu, ale ty co mám, tak drží perfektně, ani se nehnou a jsou syté v jedné vrstvě, tak fakt nevím, co je s těmi tvými :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jistě, ale pak by asi bylo dobrý si jít problém vyřídit přímo s manažerem. Nevím, jestli jsi někdy na kase dělala, asi ne... Ale tak to prostě chodí. Dostaneš příkaz od nadřízeného a VELICE JASNÉ pokyny, jak se k zákazníkovi během celého nákupu i při placení chovat. Samozřejmě nevím, jestli je to všude stejné, ale minimálně podobný přístup bude všude. Často si i manažeři zvou své nastrčené lidi na prodejnu a testují tak prodavačky, jestli se chovají dle pokynů. Takže vymýšlet si tam nějaký vlastní přístup nepřichází v úvahu, když si chce člověk práci udržet. Dělala jsem v obchodě měsíc a jsem ráda za tu zkušenost, protože se teď dokážu mnohem líp vžít do určitých situací. Trochu lidskosti a pochopení, prosím :-) Prodavačky nejsou roboti.

      Jinak to, že prodavačka byla protivná a neochotná, je samozřejmě neprofesionální a není to v pořádku.

      Vymazat
    2. No, já si taky ale myslím, že zeptat se jestli bude platit kartou nebo hotově se mohla. To je slušnost. Ale evidentně neměla slečna o slušnosti ani zdání :/

      To znám, mám to s linkami z Kiko. Nádherná barva, ale ta konzistence..

      Vymazat
  8. linka je nádherná, já je neumím, takže si vystačím jenom s černou tužkou na dolní víčko... ale třeba se k tomu časem dopracuju, jenže se mi klepou ruce a asi bych si nezvládla udělat pravé oko, protože jsem tupozraká a jak ho přivřu, tak vidím strašně špatně :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Terko,

    to seš dobrá :-)
    Já bych jí to mrskla do xichtu, jsem strašně cholerická a toto bych FAKT NEDALA...! Nehodlám krmit blbou krávu, co se neumí chovat k zákazníkovi a pokud jí ta práce nebaví, tak ať jí nedělá a bude líp všem!

    Já jsem takhle nakupovala v MACu na Floře, ženská taková divná, neřekla nic víc, než musela, ale nebyla nepříjemná nebo tak něco... asi jsem jí jen nesedla...
    Platím a měla mi vrátit 5 Kč a ona mi dala účtenku a zavřela kasu, tak stojím a čekám a ona že co je? A já, že bych ráda dostala peníze nazpátek a ona "To mam jako stornovat?" A já že ne, ale že chci zbávající peníze... Tak volala "kamsi" kolegyni a říká: "VONA chce peníze zpátky, pětikorunu si představ a já si zavřela kasu" VONA? Já jsem nějaká vona? Tak jsem řekla, že teď už budeme skutečně stornovat celý nákup, jelikož nejsem vona a já jediná rozhodnu, co bude s mojí pětikorunou a že tohle nehodlám tolerovat...
    Zlatej nákup na netu =o)

    OdpovědětVymazat
  10. Já má na Inglot úplně stejnou smůlu. Ale naštěstí je teď jejich stánek v novém Douglasu v Debenhams a tam je obsluha hodně dobře vycvičena.
    Mě Inglot linky (černé) doporučil Filip Novák z Douglasu a jsem s nimi na 100% spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen pro info, obsluha Inglotu v Douglasu je stejná, jako na Chodově a Černém Mostě. Každý den se tam střídá někdo z obou týmů.

      Vymazat
  11. Já byla s Inglot personálem vždy spokojená, až naposledy.. Na Chodově jeden prodavač, takovou debilitu a aroganci jsem dlouho nezažila. No musím říct, že ač jsem Inglot vždycky bránila, tak tenhle blbeček mi to maximálně znechutil, takže už tam prostě a jednoduše nechodím. Jediné co si tam půjdu koupit jsou linky, ale tekuté, se kterými se mi pracuje nejlépe a jsou podle mě fakt super. Tyhle gelové mám taky, přesně v tom samém odstínu a úplně stejně jako ty nevím, co si myslet. Barva hezká,ale prostě to tak nějak není ono.

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám teď docela oblíbené gelové linky od L'Oréalu. Chodím pro ně do místního Rossmana, kde je na to, že jde jen o drogérku, celkem dobrý servis. Takhle mě Inglot moc neoslovil - nejenže bych za ním musela do Prahy, ale ty reference ohledně servisu mě odrazují a recenze na tyto linky to fakt nevyrovná...

    OdpovědětVymazat
  13. az som sa sama rozčúlila, keď som to čítala...:) pevné nervy!

    OdpovědětVymazat
  14. Mně přijde, že v Inglotu jsou na facku snad vždycky, jen jednou jsem tam měla dobrou zkušenost. Nechápu :-/. Jinak barevné linky chci taky vyzkoušet, zatím mám jen od Essence, ale v Inglotu mají přecejen větší výběr :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, můžu se zeptat, kdy jsi tam nakupovala a kdo tě obsluhoval? Vždycky se snažíme o co nejlepší customer service a nějak mne nenapadá, kdo z týmu by to mohl být :/ A je mi líto, že máš takovouhle zkušenost, většinou jsou u nás zákazníci spokojení, ale bohužel, občas se přihodí nějaká takováhle nemilá záležitost... :(

    OdpovědětVymazat
  16. Mám tyhle linky v tmavě zelené barvě, která je boží. I ty linky jsou boží, ale trvalo mi, než jsem přišla na to, že je musím nanášet trošku jinak než jsem zvyklá. Zkrátka zkoseným štětcem na obočí je jakoby na víčko "naťupkávat" postupně po celé délce víčka, namísto táhnutí stětcem od vnitřního koutku ke vnějšímu jak to většinou děláme u jiných linek (snad to popisuju srozumitelně). Klasický štetec na linky (ten tenký) se na jejich nanášení moc nehodí. A ano, konzistence je taková vodovitá, chvilku trvá než uplně zaschnou, ale drží mi.

    OdpovědětVymazat
  17. Zkus si koupit od Inglotu Duraline, gelovky po tomhle roztoku budou voděodelné a získají mnohem lepší konzistenci a sytost, výborný je i na veškerý stíny, vyschlý linky (od různých značek) a podobně :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...