NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 1. listopadu 2013

Když propadnete kouzlu matné podzimní Sleek paletky

Kdo by ji neznal. Tahle krásná matná paletka je asi ta nejznámější podzimní paletka stínů, kterou většina z nás chce. Někteří ne, například ti, kdo nejsou úplně až tak na matné nebo tmavé stíny.
Ale to není můj případ - matné stíny mám nejraději a tmavé snad ještě víc. Na podzim mi přijdou matné stíny prostě nejlepší a pokud jsou ještě k tomu i tmavé, o to líp. No a protože kombinaci těchto dvou výhod paletky nemůžete odolávat dlouho, musela jsem si ji taky koupit, no :)


Že jsem si ji koupila jsem Vám už říkala ve videu o nákupech za říjen, ale tam jsem Vám ji nemohla ukázat. Jednak jsem úplně zapomněla, že jsem si ji koupila a jednak ji stejně měla půjčenou mamka, která pomalu ale jistě začíná taky experimentovat se stíny a hlavně se pomalu a jistě učí nosit jiné než světlé a růžové stíny.


Paletku V2 MATTE jsem si koupila celkem levně a výhodně na nedávném veletrhu INTERBEAUTY a vůbec, ale vůbec koupě nelituju. Cena se myslím pohybuje něco kolem 280.- cca a já si ji pořídila za 230.-. Což je samozřejmě super, kde najdete padesáti korunu? I když si řeknete, co taková padesáti koruna je, že jo. Ale každá sleva nebo výhoda se přece počítá :)


Paletka je prostě dokonalá! Strašně mě nadchla a poslední dobou při líčení nesahám po ničem jiném. Zamilovala jsem si krásnou ocelovou, pak army zelenou a nebo třeba krásnou tmavě fialovou. Všechny barvy jsou ale krásné a dají se použít na nespočet looků.
Vím, že pár lidí má problém se Sleek paletkami, že stíny trošku víc práší. Je to sice pravda, ale není to nějaká mega prášivost, kterou jsem si představovala. Sice kolem stínu je sem tam nějaký prášek, ale není to nic markantního ani nic, co by Vám zabránilo nebo dokonce znemožnilo práci s paletkou.


Pigmentace je božská. Na ruku jsem Vám udělala swatche mých nejoblíbenějších barev, které nosím neustále. Na druhou stranu, ty světlejší stíny v paletce by mohly být o krapítek líp pigmentované, ale s tím se nějak popasuju a přihodím pár vrstev navíc. Co se týká ale tmavých barev, tak tam nemám jedinou výtku. Barvy jsou syté a krásně se s nimi pracuje. Jdou i skvěle blendit a dokonce, na to, že práší, neopadávají pod oko.
Co se týká výdrže, tak u té taky nemám jakýkoliv problém. Samozřejmě pod stíny používám bázi pod stíny, kterou já používám většinou, takže výdrž bez báze soudit nemůžu. Co ale soudit můžu, je výdrž s bází, která je hravě celodenní.




Takže sečteno a podtrženo je paletka vynikající a 12 stínů za cenu méně než 300.- je prostě skvelých. Opravdu není na paletce nic, co bych jí vytkla a používám ji skoro denně. A když k faktu, že stíny jsou opravdu skvělé, přičtete krásný černý matný obal, který je doplněný nápisem SLEEK v lesklé černé, není pochyb o tom, že si ji zamilujete. Protože upřímně znám hodně lidí v mém okolí, kdo si ji koupil, ale neznám nikoho, kdo by si na něco stěžoval. Kromě zvýšené prašnosti, kterou už jsem zmiňovala:)

Jak jste na tom se Sleekem nebo touhle paletkou, máte ji?:)

30 komentářů:

  1. :D To je sranda, já si ji koupila taky na Interbeuty. A souhlasím s každým slovek! Od Sleeku jsem měla ještě Au Naturel, ale ta šla z domu, protože na očích nic nevydržela, ale tohle je jiná...miluju ji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to je náhoda!:) Mě se líbilo jak jsem si na tom veletrhu mohla Sleek pěkně prohlídnout osobně :)

      Vymazat
  2. tuhle paletku vidím na blozích čím dál častěji:) ale ani se nedivím, barvy má opravdu nádherné, na podzim jako dělané..:) jen škoda, že já bych takové barvy asi neunosila.. radši se držím neutrální klasiky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na blozích je opravdu populární, to se musí uznat :) No to já právě těch neutrálních mám hodně .)

      Vymazat
  3. O paletce přemýšlím už delší domu, akorát se nemůžu rozhodnout, kterou vybrat. Musím to ještě nechat chvilku rozležet a hurá pro ní :-). Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nad ní přemýšlela dlouho a vůbec toho nelituju !:)

      Vymazat
  4. Paletka je krásná. Ale já bych se vrátila k tomu, kde se dá najít 50,-Kč,. Já "pajdu" našla v záchodové míse na benzinové pumpě :-D, někdo si nedal pozor na kapsy a zřejmě mu tam spadla. Tak když jich najdu někde šest, můžu si taky koupit paletku SLeek :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je super :D Víc takových nalezených peněz :D

      Vymazat
  5. Co takhle nějaké líčení s ní? Nějak mi to s touto konkrétní nejde, nevím, kde se stala chyba.

    OdpovědětVymazat
  6. mně se na paletce víc líbí balení, než samotné stíny:/ Nevyužila bych ani polovinu barev, protože je moc nemusím, ale každému se líbí něco jiného:) Třeba odstín Flesh se mi ale líbí moc:)
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  7. Tá vypadá úžasne. :)
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Nedivím se ,že Tě paletka natolik zaujala, vypadá opravdu božsky, myslím, že konečně podlehnu a objednám si ji, skvělá recenze :-))!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!:) Jinak je opravdu nádherná, vřele ji doporučuju :)

      Vymazat
  9. Já mám teď fialové období a mám raději třpytivější stíny, tak jsem sáhla po paletce Vintage a ta je prostě naprosto božská. Tahle vypadá taky luxusně a mám co dělat, abych zase neutrácela, ale musím se ve vyšším zájmu držet. A zrovna dneska jsem koukala na Mua paletku a i když není špatná, na Sleek prostě nemá.

    Jinak k těm penězům. Padesátka má svou hodnotu, to samozřejmě. Já sama sotva kdy najdu korunu, ale kamarádka už měla štěstí i na čtyřcifernou bankovku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tmavé období :D Mě se kromě téhle paletky líbí jen Acid, kterou is přeju k vánocům, tak snad bude ježíšek hodný :D A já teda na nalezení peněz měla štětstí, když sem byla malá, ted už ne :D

      Vymazat
  10. Už má své místo v dopisu Ježíškovi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje místo v dopisu ježíškovi má teď už Acid !:)

      Vymazat
  11. krásné odstíny, Sleek paletky jsou prostě nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  12. Taky ji mám, tahle paletka je dokonale podzimní :))

    OdpovědětVymazat
  13. Sleek už mám ve své sbírce také a jsem s ním nadmíru spokojená! Jiné stíny bych si už snad ani nekoupila :)

    Budu moc ráda, když se zapojíš do mé giveaway > http://www.chicoco.cz/2013/11/fall-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ní taky moc spokojená:) je TEDA PRAVDA, že nezůstanu jen u Sleek stínů, ale uvidíme :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...