NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 25. listopadu 2013

Make-up dne: Neutrálně do školy!

Nenechte se mýlit nadpisem článku. Je sice pravda, že dnes jdu opravdu do školy, a to hned na odpoledních 6 hodin :/, ale neutrálně jdu po strašně dlouhé době. Aby jste to chápali správně, do školy se líčím jak já uznám za vhodné a nikdo mi neříká, jak smím nebo nesmím chodit oblečená nebo namalovaná. Proto mi nedělá problém si vzít tmavou rtěnku nebo výrazné kouřovky. Prostě si na sebe obleču a i se namaluju podle toho, na co mám zrovna náladu a jak se cítím.
Ale protože se poslední dobou cítím mírně řečeno zničeně a smutně, neměla jsem dnes chuť se nějak extra parádit. A i možná proto, že jste mi často psali, že byste mě rádi viděli jen s ,,řasenkou" říkala jsem si, že dnes provětrám jen ji. Samozřejmě taky nebyl moc čas se moc líčit, protože do školy jsem letěla rovnou z práce. (pozn.: Pro ty, kdo si myslí, že mám bohaté rodiče, tak samozřejmě jsem nešla z práce, kde musím vydělávat peníze, ale z Pařížské, kde jsem si koupila nový kožich od Diora :D)


Asi je jasné, že JEN řasenku nemám. To říkám hned na úvod, aby jsem nebyla někým osočená, že Vám třeba lžu. I když nemám náladu na parádění se, tak přece jen chci vypadat jako člověk a prostě make-up, korektor a pudr jsou takové základy. Dneska, ostatně jako většinu posledních dní jsem sáhla po make-upu od Sephory, který už jste viděli i v akci. Dál korektor od NYXu, pudr NYC a kombinace řasenek Colossalka, SuperSHOCK, Scandaleyeska a na spodní řasy od Famous. A abych nebyla tak mrtvolná, hodina jsem na to trochu tvářenky od MACu a konturovací pudr Bobbi Brown.







Fotky jsou focené trochu na rychlo, ještě před odchodem, tak snad jsou dostatečné. Vidíte, že na sobě nemám ani rtěnku, na kterou jsem tentokrát neměla náladu. Většinou totiž takovýhle jednoduchý styl líčení doladím pěknou tmavou rtěnkou, které tolik miluju. Ale dnes je to opravdu vše v přirozené a neutrální rovině. Ještě jsem asi zapomněla dodat, že jelikož jsem majitelkou dost nepodajného obočí, musím si ho dokreslovat, takže jsem sáhla po stínech z NAKED Basics paletky.

Doufám, že si užíváte dnešní den, kdy nám vylezlo i trochu sluníčko a určitě trávíte odpoledne líp než já :) A určitě mi napište, co preferujete v poslední době Vy? Neutrální líčení nebo jdete do barev?

20 komentářů:

  1. Všechny fotky mi příjdou mázlé..ale sluší Ti to..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono je to těžký se fotit zrdcadlovkou těžkou jako něco :D ALe děkuju

      Vymazat
  2. Je to úplně nezvyk, vidět Tě s nude rty. :-) Ale sluší Ti to, bez debat. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo :D TAky si říkám že je to zvláštní!:) Ale děkuju moc:)

      Vymazat
  3. Počkej, to jsi použila postupně čtyři řasenky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tři, ta od Famous byla na spodní řasy. Ale ano, použila.

      Vymazat
  4. Do školy většinou volím výraznější oči a světlé rty, málokdy to je naopak :). Sluší ti to takhle :).

    OdpovědětVymazat
  5. Ta poznámka o Pařížské mě dost pobavila :D taky to někdy řeším, nepřestává mě udivovat, kolik lidí má neustále potřebu podobné věci řešit:)
    Jinak moc Ti to sluší, jako vždy :)

    Http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No musela jsem to napsat, protože podle někoho si jen válím šunky doma :D:D Jinak děkuji !:)

      Vymazat
  6. Ahoj, tvůj blog nás zaujal,
    kontaktuj nás prosím na team @ trendbook.cz nebo navštiv rovnou http://blog.trendbook.cz
    Díky

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sluší :)) já většinou nosím nenápadnější líčení, když jdu ale někam na mejdan nebo tak, tak zvolím něco výraznějšího :))

    OdpovědětVymazat
  8. Já nevím, i kdybys měla bohatý rodiče, co je komu do toho? Podle mě se nemuíš za nic omlouvat, i kdyby tě rodiče zahrnovali desetitisícema. Lidem do toho nic není.

    Líčení krásný, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, já si z toho spíš dělám srandu :)) Jinak děkuji.)

      Vymazat
  9. To se tu někdo má, když vypadá nádherně i jen s řasenkou ;) já ci takýýý mámííííííí :D :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to teda nevííím :D Ale stížnosti na rodiče, no :D

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...