NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 18. listopadu 2013

Moje dva nejoblíbenější looky tohohle podzimu

Tenhle podzim je pro mě hrozně zvláštní. Je to tím, že nosím pořád dokola dva looky, které sice barevně obměňuju, ale pořád se střídají. Dokonce v pravidelných cyklech, abych náhodou nějakého neupřednostnila. Nevím, jestli jste si toho všimli i ve videích, ale už dlouho se mi nestalo, abych měla v jednom videu tmavou rtěnku a v druhém taky. Snažím se to prostě střídat jak v osobních, tak ve ,,video" světě. I když kdyby bylo úplně po mém, nosila bych stále jen tmavé rtěnky. Ale nevím proč, ale jak jsou tento podzim tmavé rty hodně trendy a vidím to čím dál častěji, nějak mě to nutí nechat tmavou rtěnku doma. A to mě mrzí.


Tahle fotka je z článku, ve kterém se kamarádím se zelenou. A dokonce už jsme dobří, né li výborní přátelé. Ale v trošku tmavší verzi. Ať už tak nebo tak, nosím čím dál raději stíny. Od té doby, co mám doma paletku od Sleeku Matte V2, nesahám skoro po ničem jiném. Jsou to ideální barevné kombinace na podzim.
No a protože vždy musím mít něco extra, nosím tmavší barvy jen v ohybu víčka. To jste ostatně mohli vidět i v tutoriálu. I když jste mi někdo psal, že se Vám tenhle styl líčení nelíbí, že byste preferovali barvu přes celé víčko, mě se to líbí moc a směle to dál nosím. Proto u mě tento podzim vyhrál look s neutrálním víčkem a barevnými stíny. Přijde mi to jako skvělá alternativa ke klasickým kouřovkám. S tím rozdílem, že tahle varianta se dá bezpochyby nosit i na běžné denní nošení.


Tahle fotka je z videa o mých 5 nej rtěnkách. A asi chápete správně, že můj druhý nejoblíbenější look tohohle podzimu je tmavá rtěnka. I přes to, co jsem psala v úvodu, je nosím ráda, jejich nošení si užívám a namyšleně musím podotknout, že si myslím, že mi prostě sedí a ke mně jdou.
Chápu, že ani na tohle nejsou všichni. Někdo je na fialové, někdo na růžové a někdo je zkrátka na nude odstíny. Každý máme něco a každý si myslíme, že nám sluší něco jiného.
Zase na druhou stranu asi víte, že já nejsem příznivcem tmavých rtěnek jen na podzim, ale celoročně. I když když přijde léto, pokukuju po těch zářivějších, nědělá mi problém namalovat si temně fialovou nebo rudou. Zkrátka jsou tmavé rtěnky mou celoroční vášní, bez ohledu na počasí, lidi nebo módní trendy.

A tyhle dva looky prostě střídám - jeden den ten, druhý onen. A ne, neunavuje mě to. A nepřestává bavit. Protože stínů mám celou barevnou škálu, takže look vypadá pokaždé jinak. A tmavých rtěnek? Těch mám taky hodně. A když už by mi náhodou došla inspirace nebo bych chtěla jinou barvu, jednoduše smíchám jinak barevnou konturku s rtěnkou a olala mám nový odstín.

A jaké jsou Vaše nej looky tohohle podzimu? Držíte krok s trendy nebo ,,nosíte" cokoliv?

9 komentářů:

  1. Moc pěkné, oba looky ti neskutečně sluší. Myslím, že tmavé rtěnky jsou k tobě výborně.

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si myslím, že tmavé rtěnky ti strašně moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. to je moc dobře, že máš ráda tmavý rtěnky, protože ti neuvěřitelně seknou ;) jak nikomu jinýmu

    OdpovědětVymazat
  4. Závidím ti, že ti tak pěkně sluší tmavé rtěnky!:)
    Já v nich akorát přitahuju pozornost na ošklivé zuby:/:D

    OdpovědětVymazat
  5. Tmavé rtěnky Ti opravdu sluší. Já je mám taky radši než světlé. v nich si připadám jako mrtvola. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Holky strašně mco děkuju!!:) Tohle dám přečíst mamce, která pořád tmavé rtěnky neschvaluje :/:D

    OdpovědětVymazat
  7. na té první fotce máš dokonalou jak pleť tak i oči :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...