NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 8. listopadu 2013

Rtěnka s vůní lesních jahod

Přesně takovýhle název mě tehdy napadl, když jsem ji v Sephoře poprvé otevřela a zkusila si tester na ruku. Není to sice nějaká silná parfemace, kterou byste na rtech cítili, ale když jsem ji otevřela, zkrátka si mě získala. A nejen vůní, ale i barvou, která je tak těžko popsatelná. Možná Vám přijde, že takovýhle rtěnek mám už doma tucet a že tahle není ničím zvláštní. Jenže to se mýlíte, je neuvěřitelně specifická a v mé sbírce nic podobného nemám.


Je tedy z řady dlouhotrvajících, které Sephora nabízí. Celkově se mi líbí i design rtěnky, který je tužkovitý a dostatečně úzký i na aplikaci pro užší rty. Celkově se mi s ní hodně dobře pracuje a k vykreslení rtů ani nepotřebuji štětec. Právě tím, jak je úzká se s ní krásně dá vykreslit i srdíčko na horním rtu a zároveň přesná spodní linie na rtu dolním. Konzistentně mi trošku připomíná rtěnky F&F, které mám tolik ráda. Vím, že tyhle rtěnky už teď neseženete, takže pokud byste chtěli strukturově něco podobného, určitě se běžte mrknout na tyhle rtěnky od Sephory.


A jak jsem ji na začátku tak vychválila, tak těď ji budu muset trošku pomluvit. První věc, která mě trošku rozčiluje ale není to nic, co by ubíralo rtěnce na funkčnosti, je název odstínu. Možná jsem jen já trubka a přehlédla jsem to, ale pokud hledám správně odstín na spodní straně rtěnky, pak tam najdu jen označení 2159A. A upřímně, komu si líbí takový název? Je nezapamatovatelný, když se mě někdy zeptáte co mám například ve videu na sobě za rtěnku, tak ji musím složitě hledat. Protože kdo by si takovýhle název pamatoval. Pro mě osobně jsou nejlepší slovní názvy, jako například Vixen, Diva, Hang-up,..zkrátka něco, co je snadněji zapamatovatelné a hned jak ten odstín vidíte, můžete střílet od boku, co že je to za značku, jaký má finish atd. Bonusem jsou samozřejmě vtipné a důmyslné názvy a označení, jakými se pyšní třeba Catrice. Ale vše je prostě lepší než 2159A.


Název odstínu ale přežiju. Co ale zkrátka nejde přežít u takhle krásné a tmavé rtěnky je výdrž. Rtěnka totiž ani zdaleka není dlouhotrvající, dokonce bych řekla že ani označení trvající ji nepřísluší. Rtěnka totiž díky své skoro až máslovito - gelové konzistenci má tendenci z rtů postupem MINUT (!!) slézat a nebo se ukrývat do vrásek. Jistě, její životnost prodloužíte konturkou, ale ten rozdíl bohužel není zas tak markantní. Pro mě je to teda velké zklamání a tak malou výdrž jsem nečekala. Hrozně mě to mrzí už z toho důvodu, že jsem si ji prostě zamilovala. Takže i když je to specifický odstín, který miluju a vůně, kterou fetuju kdykoliv ji otevřu, leží mi doma v šuplíku. A to je prostě škoda. Vyvětrám ji akorát když vím, že jdu někam na dvě, tři hodinky a pak se vrátím domů. Jinak bohužel ne.
A nemrzí mě to ani tak cenově, přesto, že stála 290.-, ale hlavně kvůli té krásné barvě a vůni.

Máte Vy nějakou rtěnku, kterou barevně milujete ale výdrží nebo něčím jiným nesnášíte?

14 komentářů:

  1. Škoda té výdrže, odstín i balení je moc krásné :/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný odstín!:) Název je teda fakt něco..:D
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá super. :)
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá opravdu krásně...no škoda...zajímalo by mě neporadíš mi nejaké šedivé stíny matné ??? Ale právě nechci paletku....pořád narážim jen na třpitivé...:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem viděla velkou přehlídku šedých stínů v inglotu, určitě se mezi takovou nabídkou objeví nějaké matné :)

      Vymazat
  5. s tím názvem souhlasím, myslím, že to není nic tak složitého na vymyšlení a hned to působí líp :) má hezkou barvu, škoda té výdrže...

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá božsky!:)
    Příští měsíc se po ní pojedu kouknout:)

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky od F&F taky miluju, jsou naprosto super, škoda, že zmizely a už se nikdy nevrátí. Od Sephory jsem ještě žádnou nikdy neměla, takže díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač:) Mě ty rtěnky od FF taky hrozně mrzí :/

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...