NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pátek 3. ledna 2014

Je menší ségra NAKED taky tak dobrá?

O NAKED Bacics jsem mluvila v tolika videích, že se až trochu stydím. Nemějte mi to za zlé, ale když jsem z něčím spokojená a používám to tak často, jako tuhle paletku tak o tom prostě mluvit musím. A pořád a dokolečka. A pokud tuhle krásku doma máte tak jistě víte, jak úžasná je a jak často po ni saháte když se líčíte. Ale jelikož to není úplně nejlevnější paletka, tak si někdy možná říkáte, jestli vůbec stála za ty peníze. Jestli byste si třeba nekoupili paletku o půlku levnější a nebyli s ní stejně spokojeni. Takže co se teda myslím já?


O balení se snad ani nemusíme bavit. Nejlepší balení, které jsem zatím na paletce viděla. Malá, skladná a lehká. Ideální na cestování. Dobře se utírá, drží zavřená a možná někdy až moc dobře. Pokud jste viděli některé z mých videí tak víte, jak špatně se někdy otvírá a že to otvírání zabere někdy dost času. A pozor na novou manikuru, s tou se můžete rozloučit.
Ale jinak je balení úžasné. A s chválou já končit rozhodně nebudu.


Co ale asi zajímá každého z nás asi nejvíc je kvalita stínů. Asi nemusím moc představovat nebo osvětlovat kvalitu stínů Urban Decay, asi o ni všichni dobře víte. Jsou to krásné máslové stíny, které se nádherně nanášení, s minimální prášivostí nebo opadáváním. Drží skvěle i bez báze a v pohodě s vámi stíny dají celý den.
Ale to je definice celkově všech stínů UD, ale co se mi na téhle paletce líbí asi nejvíc a proč si myslím, že by ji měla mít každá z nás doma je ta barevná škála. Barvy jsou v paletce tak krásně namíchané, že s ní dokážete vytvořit jednak nude líčení na den i večerní tmavé líčení. Paletka obsahuje všechny stíny zcela matné, takže i pro vystínování oka nebo jen pro dokreslení obočí se skvěle hodí. Navíc jsou stíny vybírány tak, aby k sobě pasovaly a dalo se s nimi namalovat bez problému celé víčko.
Jediný stín, který má v sobě třpytky je úplně první, který se dá použít jako rozjasňovač. Takže prostě multifunkčnost na entou.

A díky tomu všemu, ji prostě miluju. Používám ji každý den a kdykoliv si maluju stíny, sahám po ni. A denně ji taky používám co by pudr na obočí. Zkrátka je to každodenní srdeční záležitost a používám ji stokrát víc než NAKED paletku, tu klasickou.

A co Vy a tahle paletka? Máte ji nebo po ní toužíte?

13 komentářů:

  1. Achjo, já ji chci! Letos si na ni (nebo na Naked 1 nebo 2) musím našetřit.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa celkom aj paci len mi pride akosi nevyvazena...ze su tam 4 svetle odtiene, 1 stredny a potom hned cierna farba :/ to by mi vadilo :D Keby tam bol este nejaky tmavsi hnedy odtien tak by som to brala
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já ji nemám, ale mám ostatní tři Nakedky, takže tuhle asi ani pořizovat nebudu, myslím, že vystačím s těmi ostatními :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec se nedivím, že ji miluješ, byla bych na tom stejně :).

    OdpovědětVymazat
  5. kokrétne túto nechcem ale Naked 1, 2, 3 aaaano :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se moc líbí, protože mám ráda tyhle světle nude barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych potřebovala čtvrtinovou, tzn. pouze 3 první nejsvětlejší stíny, dá se koupit aspoň kusově...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobné se dají ale jak koukám, tak za 18 dolarů za stín, no to mě ani nehne... kdyby byla nějaká paletka jen světlých rozjasňujících tak do ní jdu i za 30 ale takhle ne.

      Vymazat
  8. Na toto počuje samé chváli a nie len od teba. Úprimne ani sa nečudujem. Priznávam ešte ju nemám, ale dúfam, že na narodeniny mi ju niekto kúpi a keď nie, tak sa obdarujem sama :) Inak pekná recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nelituji jediné libry za tuto paletku a je, myslím, mnohem lepší, než jakákoliv jiná Naked. Naprosto univerzální must-have začátek líčení jakéhokoliv stylu, stačí pak doplnit jakýmkoliv stínem, ať už třpytivým, nebo matným barevným (tímto zdravím Sleek V2!) a nemá to chybu.

    OdpovědětVymazat
  10. Je krásná! Ty jo, že bych začla šetřit na UD? :D

    OdpovědětVymazat
  11. toužím po jakékoli paletce od Urban Decay. nejvíce by se mi líbila tako a nebo naked 3, asi si dám nový cíl a začnu šetřit.. :-)
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...