NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 6. ledna 2014

Michael Kors nebo Louis Vuitton?

S novým rokem vždy přichází nová předsevzetí. A ať už sami sobě slíbíte cokoliv, pevně věříte, že to během roku splníte. Někdy se to povede, ale většinou to zůstane jen u velkých a planných slov a skutek utek.
A takhle jsem to měla já minulé roky. Proto jsem si letos řekla, že ne, že to, co jsem si sama sobě slíbila, dodržím. A protože jsem si slíbila, že tento rok v létě konečně udělám mikro a makro, tak se tak taky stane. Sice si asi při učení vyrvu všechny vlasy a u zkoušky vypotím poslední kapičky potu v těle, ale alespoň na sebe budu po doufám zdárném absolvování patřičně hrdá.
Jenže hrdost, ač je to smutné, není mým hnacím motorem. Já jsem, co se motivace týká, spíš materiálně založený člověk. Takže za každou s prominutím blbost si něco slíbím a nadělím. A protože si většinou za zkoušky naděluji jen kosmetiku, tak jsem si řekla, že za tyhle pro mě dvě nejtěžší zkoušky bych si měla nadělit něco pořádného. Aby mě to opravdu dohnalo k tomu si nad ty tlusté bichle sednout a narvat to do hlavy. A neznám lepší motivaci než krásnou, kvalitní kabelku. Jenže jakou ?


Tohle je prosím pěkně Speedy 35 v klasickém monogramu. Vím, že je to kabelka hodně profláknutá a že se hodně kopíruje, ale já jsem si ji prostě zamilovala. Svým tvarem, designem i velikostí by se mi perfektně hodila na ty dny, kdy nemusím tahat ani učebnice ani iPad ani další jiné podobné věci do školy a stačí mi menší kabelka do ruky. Je to navíc nadčasový kousek, který mě prostě zaujal. A samozřejmě by moje Neverfullka chtěla nějakého brášku.
Chci ji už hodně dlouho, ale stále váhám, protože jsem nově zamilovaná i do téhle krásky:


Tohohle miláčka asi taky znáte. Je to kabelka od Michaela Korse v modelu Hamilton. Je to taky krásná nadčasovka, která se dělá i ve více barevných provedeních, takže nemusíte nutně zůstat u černé. Jenže právě tahle černá kráska se mi tolik líbí a v kombinaci se zlatou tvoří pro mě perfektní kabelku. Už jsem jí byla několikrát okukovat v kamenném obchodě, ale vždy jsem od ní dala ruce pryč a jen dál o ní snila. Jenže čím víc ji vídám na blozích či na internetu, tím víc ji asi chci a potřebuju.

Takže co teď s tím? Bohužel nejsem tak bohatá na to, abych si dopřála v jednom roce obě, takže si budu muset vybrat. Pravda, nevýhodou obou kabelek je jejich oblíbenost a četnost na ulicích či blozích, ale tahle skutečnost mě nikdy moc nezvedala ze židle a je mi celkem jedno, že za den potkám pár slečen, které mají přesně tu samou kabelku.
Problém je ale v tom, že si neumím vybrat jakou. Obě mi svým způsobem přirostly k srdci a obě je nutně, ale nutně potřebuju ! Jenže za zkoušky si smím nadělit jen jednu, takže by mne zajímalo, kterou ? Cenově jsou taky trochu jinde. Speedy stojí něco kolem 16tis (přesnou cenu z hlavy nevím) a Hamilton kolem 10tis.

Co myslíte Vy? Jaká se líbí víc Vám a jaká Vám přijde, že ke mně víc jde?

49 komentářů:

  1. Za mě určitě MK! Černá je klasika a líbí se mi detail řetízku.

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem určitě pro MK :) Sama si chci nějakou pořídit, konečně si splním sen :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hamiltonka je docela velka, takze ja bych byla spis pro LV, uz jen proto, ze kdyz se ti omrzi tak ji vždy prodas za slušnou částku. Ale nevolila bych monogram, ten se mi proste nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě Michaela, Vuitton mi bohužel evokuje vietmanské tržnice :/ navíc černá je taková klasika, která se hodí ke všemu.

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě také určitě MK. Je nádherná a prostě se mi líbí víc :)) I ta značka, když se řekne Michael Kors zní líp než LV. :)) A myslím si, že jí nemá takovejch lídí jako kabelku od LV...

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě MK! :) Sedí mi k tobě víc. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky se mi více líbí MK :-) Já jsem sice vždycky ráda za ten úžasný pocit a dočasně zvednuté sebevědomí ze zvládnuté zkoušky, ale taky si ráda něco koupím. Tentokrát to bude těžké zkouškové, takže si taky budu kupovat pořádné odměny :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Hlasuji pro Hamiltonku, sama si jí taky přeju, ale zatím mi ještě na ní nějak nezbývají peníze :(

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se víc líbí MK, ale abych ji unosila já, to by musela mít místo zlaté stříbrnou. Ale já nejsem ten typ, co by si kupoval drahé kabelky (vždycky si představím, co jiného bych za to mohla mít), takže na mě nedej. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, pokud už máš jednu od LV, tak bych šla do MK! Za ty peníze bych nepotřebovala mít doma dvě podobné kabelky. Ceny jsou šílené, ale když ti to udělá radost, proč ne :-)
    Já osobně bych si nedokázala představit, že bych za kabelku dala 16 tis. :-o, tak daleko ještě nejsem. Na druhou stranu chápu, že když má člověk nějaký sen, nikdo mu nic nerozmluví :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Za mě určitě MK:) Přijde mi hezčí, originálnější a i praktičtější.

    OdpovědětVymazat
  12. Michael Kors!! I když jsou ty kabelky hodně populární, přijdou mi originálnější a míň profláklé než LV. Taky šetřím na jednu Michaelovu krásku, ale pořád se nemůžu rozhodnout jakou:/ Za mě je to jasný, kočko:)

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se líbí druhá varianta takže MK ! Já si moc značkové kabelky nekupuju, ale vůbec nic proti tomu nemám. Většinou seženu velmi pěkné kousky u vietnamců za příznivé ceny. Ale třeba si časem taky nějakou značkovou kabelku koupím. Ta druhá by se mi určitě hodila, neříkám, že ne :) Navíc je černá a ta se hodí ke všemu. A doplní hezky každý outfit. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych šla do LV, ale menší. 30 spíš odpovídá tvému popisu malé kabelky do ruky :-)

    OdpovědětVymazat
  15. no ja neviem, akože sú to krásne kabelky, ale tolko peňazí za obyčajnú kabelku, len za to, že nesie nejaké meno????
    to si radšej kupim 5 roznych a lacnejších ako stále dokola nosiť jednu.

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě taky MK!! LV nemám ráda, protože je ta značka snad všude a hlavně z 80% je to fake. Neverfull se mi hrozně líbí,už několikrát jsem nad ní přemýšlela, ale nějak se furt nemůžu zbavit dojmu, že bych s ní vypadala, jak nějaká Máňa od vedle, která jí má od Vietnamců..

    OdpovědětVymazat
  17. Jééé já jsem teda nenáročná :-D
    netoužím po ŽÁDNÉ kabelce... Nosím sportovní kabelky, teď jsem si koupila Pumu Ferrari a ještě jednu od Nike...
    Ale já se ke kabelkám chovám jako ke spotřebnímu zboží, švihnu to u koní na zem a jdu pryč, prostě kabelka za x tisíc není nic pro mne.
    Noo a LV bych si nekoupila, strašně mi štve obrovský množství jejich kopií, je to úplně odporné a má to každej ci..n. Mimochodem si jí na Sapě koupila i moje kamarádka a prej když nemá na pravou, tak si koupila levou. Docela jsem se s ní pohádala, jelikož když nemám na originál LV, tak si koupím radši kabelku v Humanicu...

    OdpovědětVymazat
  18. Za mě taky určitě MK :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se líbí víc MK, připadá mi nadčasovější a lépe kombinovatelná.

    OdpovědětVymazat
  20. A ještě jeden koment ode mě :D Když už jsou všíchni pro MK, tak bych si vybrala Selmu, ta je podle mě mnohem povedenější a nevyjde tak rychle z mody, Hamiltonka se mi rychle omrzela, a to ji mám doma :))

    OdpovědětVymazat
  21. já jsem také pro MK, bude ti víc slušet :))

    OdpovědětVymazat
  22. chtěla jsem ti napsat, že rozhodně LV, ale když už jednu v monogramu máš ... ale MK se mi teda nějak extra nelíbí, přijde mi buď nudnej, nebo přeplácanej (záleží na typu)
    takže šla bych buď do LV nebo něčeho úplně jinýho .)

    OdpovědětVymazat
  23. Také se přimlouvám za MK, nemůžu si pomoct, ale jakmile vidím v metru nějakou paní/slečnu s LV, musím se ušklíbnout... Je jich na mě moc, ať už jsou to originály nebo kopie.

    OdpovědětVymazat
  24. Mne sa viac páči tá MK, hlavne pre to čo si sama písala, že LV sa často kopíruje a je tiež už "okukaná" :-)
    katy-fashion-webside.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Nevím, upřímně se mi nelíbí ani jedna. MK ve mě evokuju nálepku "kabelka blogerky". LV na mě zas působí lacině, v reálu mě tedy vůbec nezaujala (mámina kolegyně ji má), připadá mi nevkusná, profláklá a levně vypadající. Já si takto drahé kabelky nekupuji (i když na ně finančně mám) a ani po nich netoužím z jednoho prostého důvodu - i kdyby se mi akbelka líbila sebevíc tak vím, že ji prostě nebudu nosit třeba 5 let jen proto, že když už jsem za ni sakra dala 20 tisíc tak mi nebude ležet v koutě. Raději si koupím levnější kabelky (kvalitní, stejně hezkou koženou seženu i za 3 tisíce a to ani nemusí řvát, že je to LV nebo MK) s tím, že za rok si koupím nějakou jinou. Sice kabelky střídám, nicméně žádnou prostě nenosím víc jak 2 roky (a žádná kabelka po 2 letech kdy ji nosím každý 3. den nevypadá jako na začátku, leda že by byla z kůže hrocha). Proto nejsem zastáne drahých kabelek, nicméně kdyby můj příjem byl 200 tisíc měsíčně tak si klidně každý půl rok kupuju kabelku za 20 tisíc bez výčitek, že si za půl roku koupím jinou a tuhle už nebudu nosit :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  26. Som veľkou milovníčkou oboch značiek no z týchto dvoch kabeliek u mňa vyhráva MK <3

    OdpovědětVymazat
  27. Myslím, že by se k Tobě více hodila MK. Je fakt moc hezká. Speedy se mi taky líbí, ale v ebenu. Já se zase nemohu rozhodnout jestli speedy nebo neverfull :D (v ebenu)

    OdpovědětVymazat
  28. Určitě MK, tenhle design LV je už strašně otřepaný, navíc si tu v Čr každý bude myslet, že máš fake. Protože to tady nosí každá paní v šusťákovce:)

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Rozhodně MK :-)! Ta je nádherná. LV mám znechucenou kvůli vietnamským tržnicím.. :/

    OdpovědětVymazat
  31. Mk je dokonalá, určitě jdi do ní !!! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Já mám Hamilton v klasické kůži, černou se stříbrným zámečkem atd. Je to super kabelka. Moc příjemně se nosí, jsem moc spokojená s kůží. Vážně je super. LV mám neverfull, zkoušela jsem i speedy, ale neni to ono. Nedrží vůbec tvar, což vypadá blbě a přijde mi v ruce taková nijaká....když už, tak bych jí volila v damier ebene a s tím popruhem....
    Za mě ale rozhodně MK (i když je to tady taky už dost profláknutá značka:/).

    OdpovědětVymazat
  33. Tahle MK se mi moc nelíbí,příjde mi moc velká, já osobně bych si vybrala LV. I když já osobně si tenhle rok chci pořídit MK :D :*

    http://makynka-styl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, jà osobně mám MK ve fialovozlatem provedení a naprosto ji miluju, je nadherna dokonala... Muzes kouknout na insta @lukynkovalenicka . Lv se mi moc nelibi, tu nej od nich uz mas ;). Jinak u te hamiltonovky bych spise volila barvicku dokonale osvezi ootd a je videt, coz u takovehle kabelky chceme... Ta cerna si myslim ze zapadne

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, jà osobně mám MK ve fialovozlatem provedení a naprosto ji miluju, je nadherna dokonala... Muzes kouknout na insta @lukynkovalenicka . Lv se mi moc nelibi, tu nej od nich uz mas ;). Jinak u te hamiltonovky bych spise volila barvicku dokonale osvezi ootd a je videt, coz u takovehle kabelky chceme... Ta cerna si myslim ze zapadne

    OdpovědětVymazat
  36. Mně osobně se víc líbí MK, ale nemám moc ráda tyhle profláknutý kabelky, co teď tak frčí mezi blogerkama a vlogerkama na YT :-/

    OdpovědětVymazat
  37. Já bych volila určitě tu černou. LV mi evokuje fejkové kabelky, které nosí kde kdo

    OdpovědětVymazat
  38. Ani jednu, ale z těchto dvou jednoznačně Hamiltonku.

    OdpovědětVymazat
  39. Mooc děkuju za názory, evidentně vyhrává MK a já stále nevím :D Ale ještě času dost:) Ale určitě Vám dám vědět :)

    OdpovědětVymazat
  40. za mě bohužel ani jedna :/ kabelky LV mi celkově nic neříká a tenhle vzor se mi příčí kvůli všudypřítomným padělkům a Hamiltonka si mě ničím nezískala, takže dnes Ti bohužel nebudu nápomocna :( :D

    OdpovědětVymazat
  41. Určitě MK, k tomu tyhle hodinky http://www.brawat.cz/michael-kors-hodinky/ a bude to dokonalý! ;-)

    OdpovědětVymazat
  42. Ja si vyberám MK ako LV. Väčšina čo ma LV tak su fake.

    OdpovědětVymazat
  43. Jednoznačně Michael Kors, tady prostě není co řešit :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...