NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 13. ledna 2014

Novoroční wishlist

Kdybych ho měla vypsat celý, byl by tenhle článek opravdu mega dlouhý. Ale co jsem si tak četla svůj nekončící wishlist tak jsem si řekla, že by bylo asi fajn si věci roztřídit do kategorií typu ,,Tohle nutně potřebuji". No a co nutně potřebuji uvidíte dneska. Je jasné, že nutně nepotřebuju ani jednu z níže zmíněných věcí, ale tak kosmetické srdíčko po nich prostě touží. A mám celý rok na to, si je koupit a udělat si radost :)


1.) Sedona Lace - Vortex set štětců
2.) Too Faced - Primer na rty
3.) LUSH - Mask of magnaminty
4.) Benefit - Porefessional
5.) Real Techniques - chci všechny :D
6.) MAC - Make-up
7.) Yves Saint Laurent - rtěnka

A takhle bych mohla pokračovat do nekonečna...Je to zlo ty blogy! Vždy, když si myslím, že nic dalšího nepotřebuju, tak si přečtu nějaký článek či recenzi na nějaký produkt a hned si to připisuju do wishlistu. No a tak se wishlist pořád plní a plní a plní a myslím, že se mi nikdy nestane, že bych měla vyškrtáno opravdu všechno a neměla bych ,,co chtít".

Jak to máte Vy? :)

24 komentářů:

  1. Od Lush bych si taky něco chtěla pořídit:)

    OdpovědětVymazat
  2. YSL rouge volupte su super :D ja nutne potrebujem Lancome Doll Eyes paletku tienov a asi 10+ ruzov od Illamasquy :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ja ted mam vse... Skutečně nepotřebuju nic... Možná je to způsobeno tím, že nemám vůbec čas :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Terko, zrovna včera jsem si svůj první wishlist udělala a jednotlivé položky jsem si očíslovala dle důležitosti. Dokonce jsem si to vytiskla na nástěnku s nadějí, že mě pohled na wishlist odradí od koupi kravin (znáš to, stovka ke stovce...). Jako hlavní složka tam trůní maska Macadamia, i proto, že celkově péči o vlasy docela zanedbávám. :-( Tys mi připomněla bází Too Faced, tu si tam musím přidat. Stále jsem ji nezkusila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přesně, vždy si říkám, že budu kupovat jen podle wishlistu a pak je to ,,ale vždyt ta rtěnka stojí jen dvě stovky, to mě nezabije" no a nakonec je z toho takových peněz!

      Vymazat
  5. Já mám taky vše,ale nejhorší jsou limitky:-D Teď mi v hlavě leží Poudre Signee De Chanel a Hourglass ambient lighting palette,no nejsem vůbec náročná:-D Jinak rtěnky YSL jsou fakt super a to nejen tím nádherným zevnějškem...Takže lovu zdar a ať nám nic neunikne:-D Jo a těším se na recenze a videa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji !:) Já na limitkách ujíždím u Macu ! Je to strašnej marketingovej tah! :/

      Vymazat
  6. Z tvého wishlistu mám doma Mask of magnaminty, je úžasná, nedávno jsem na ni psala recenzi :) Makeup od MAC si kupuji už druhým rokem a nedávno jsem si pořídila už třetí balení, protože jsem nic lepšího zatím neobjevila :) jen s Porefessional nemám moc dobrou zkušenost, stejnou službu mi udělá báze od Dermacolu a znovu bych za něj ty peníze nedala :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to moc děkuju za názory, hned si připadám, že si ten make-up a masku musím letět koupit :( sakriš :D

      Vymazat
  7. panejo, to jsou ale hezký věci :D mě by se líbili ty štětce od Sedony, vypadají suprově!

    OdpovědětVymazat
  8. Se štětci od Sedona Lace musím souhlasit. Z této sady mám sice jen vějířovitý a vlevo ten tulipánový ale nemohu si ho vynachválit. Štětce od RT mám jen limitku Duo Fiber a jsem z ní zklamaná. Já mám na svém wishlistu zatím jen tvářenku od MAC a to tvojí zásluhou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to jsem ráda, že chceš vyzkoušet tvářenku, myslím, že pokud vybereš každodenní odstín, nebudeš litovat! :)

      Vymazat
  9. Já jsem si splnila první věc z Wishlistu a to Meteority :) A hodlám pokračovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak na ty já moc nejsem, nesnáším kuličkový potvory :D Ale chápu to, vypadají kouzelně :)

      Vymazat
    2. A voní! :) Ještě nemám ucelený názor, jestli jsou potřeba k životu, ale mají minimálně rozkošné balení! :D

      Vymazat
  10. Štětce mám na mém wishlistu už pěkně dlouho, RT bych taky chtěla:)

    OdpovědětVymazat
  11. ta mask of magnaminty není takový zázrak jak si všichni myslí. měla jsem ji, ale žádný efekt jsem nepozorovala.

    OdpovědětVymazat
  12. Já chci letos určitě sehnat velké balení asijského BB, makeup Revlon a nějakou paletku Sleek, ještě bych ráda nějakou pořádnou bázi pod oční stíny :). Raději jsem si dala né zas tak velké cíle, aby se mi to podařilo sehnat :D.

    OdpovědětVymazat
  13. štětce od Real Techniques chci takýý a taky všechny :D Tý jo ,asi jsem nemocná ,ale to je asi všechno :DD Ono se časem něco objeví :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Hezký wishlist :) Hlavně rtěnka YSL, no aaah.. Plánuji nějaký parádní rozjasňovač, hrozně mě zaujala nějaká limitka od Artdeca a rozšířím svou radu RT štětců :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ty štětce mám taky, ale bohužel po novém roce podražily jako prase s prominutím, takže už si je asi nebudu moct dovolit... Možná až bude nějaká práce :-) Jinak jsem chtěla konečně nějaký rozjasňovač a uvažuju nad tvářenkou. Sice jednu mám ale ta 1. nejde vidět a 2. ji vůbec nepoužívám. Hodně se mi v létě červenají tváře a i v zimě, když je hnusně a pak to vypadá prostě blbě... Líbila se mi Madly od NARS. Není červená ani růžová prostě nic jako normální tvářenky ale vypadá moc pěkně. A zdá se mi, že plní i funkci rozjasňovače :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky krásný wishlist, většinu věcí z tvého listu vlastním a vybrala sis opravdu dobře, já jsem velmi spokojená..Zrovna na votocvohoz.cz (dasha1990) prodávám párkrát použitý vějířový štětec od Sedony (kupovala jsem ho u petrylovelyhair v eshopu)..tak kdyby jsi měla zájem, napiš mi :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...