NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 18. ledna 2014

Vypotřebováno - leden 2014

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...

Nezapomeň dát PALEC NAHORU, pokud se ti video líbilo a ODBĚR, aby ti nic neuteklo ☺


Odkaz na článek o REDKEN šamponu:http://luxylady2.blogspot.cz/2013/12/...

KOnečně je konec mého syslování prázdných obalů a můžu je s čistým svědomím vyhodit. Je sice pravda, že tento díl Vypotřebováno bude hodně o vlasech, ale to snad nevadí ne? Vlasy přede do kosmetiky stejně patří, tak co :)


CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: Tričko - NY, svetr - Camaieu, náhrdelník - HM
Hodinky: STORM
Rty: Rimmel 120 Cutting Edge
Nehty: COLORAMA 104

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady






9 komentářů:

  1. Taky mi moc vyhovují krémy Ryor, používám ten s arganovým olejem. Je lehký, ale dobře na zimu hydratuje :) Tu bázi od Elfu jsem si teď objednala, tak doufám, že mi bude taky dobře vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli chceš mahagonovou barvu, podle mě si musí vlasy trochu zesvětlit, taky nejsem žádnej odborník, ale tohle je podle mě jasnačka. Nebo zajdi ke kadeřnici, alspon na poprvé.

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně mě tvá videa baví a těším se na další! :)
    http://my-own-style-ls.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. S brusinkovým garnierem jsem byla také spokojená, i Ryor mám moc ráda, jen nechápu jak jsi předtím mohla mít pleť suchou a teď normální nebo smíšenou, většinou je to totiž naopak, s věkem voda v pleti ubývá, takže čím starší tím sušší pleť.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj krémy od ryoru miluji :) mám od nich tři řady a jsou úžasnééé :)

    Jinak se těším na další tvé video

    www.lifebylenea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Terez,

    kdyby tě přestal bavit Ryor, tak doporučuju Hadka...
    No a k těm houbičkám, u nás v DM na Řepích to mají 2ks růžovejch za 69, hrůza! A v Tetě za 22 přesně tyhle žlutý. Takže holky pozor, co kupujete :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Co se týče mastících se vlasů, tak já už to s nimi vzdala, meju si hlavu každý den ráno a mám klid. Nemyslím si, že by to vlasům nijak neprospívalo, nedrhnu je, ani si nedávám nějak moc přehnaně šampónu, takže vypadají zdravě a nejsou mastné. Používám teď vychvalovaný šampon z fialové řady Toni&Guy a stejně mi nepomohl, nejlíp mi je umyje asi šampon od Pantene Agua Light.

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj terezko, s vlasama mam uplne stejny problem jako ty, druhej den už jsou ošklivý, nelíbí se mi to a tak si je taky myju většinou denně. Navíc taky chci mahagonovou barvu, nebo takhle chtela jsem :D. Minulý týden, jsem si usmyslela, že si to přebarvím (mám asi tak stejnou barvu vlasů jako ty, a taky skoro černý konce). A tak jsem si odbarvila vlasy peroxidem, udelalo mi to totalni fleky (co jsem čekala nevím :D), na to jsem dala takovou krasnou vínovou barvu. No výsledek nebyl pro mně uspokojivý. A tak jsem běžela do krámu, koupila si středně hnědou a znovu nabarvila :D Lituju svoje vlasy, ale můžu říct, že mám hnědé vlasy s nádechem do vínova, líbí se mi to. A aspoň mám zase na půl roku vystaráno na změny, ne vždy to dopadne dobře.
    Jinak mimochodem, se mi právě tvoje barva vlasů v tomhle videu moc líbí, je mi jasný, že by jsi to chtěla asi víc viditelný. Ale tobě to takhle moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. jdu si přečíst ten článek o tom šamponu od Redkenu! mám stejný problém jako Ty - druhý den jsou vlasy už šílený :/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...