NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 1. března 2014

Povídání kolem a kolem: přítel a láska, ztráta kamarádství, blogerské rady,....

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...

Nezapomeň dát PALEC NAHORU, pokud se ti video líbilo a ODBĚR, aby ti nic neuteklo ☺

Na sobotu jsem si pro Vás připravila opravdu relaxační a povídací video. Prostě se mi jen tak chtělo si s Vámi ,,sednout a popovídat" o věcech, na které se mě třeba často ptáte a na které i jako beauty blogerka nemusím znát odpověd. Ale i třeba o věcech, které mě samotnou bolí a mohli jste si bohužel projít něčím stejným..

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko Tally Weijl, šála ??
Hodinky: STORM
Nehty: Essence 115 Redvolution

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady






27 komentářů:

  1. Terezko promiň, ale nemohu si pomoc poslední dobou mi přijdeš hodně namyšlená a strašně se povyšuješ nad ostatními. Někde jsem to i o tobě četla že si toho taky někdo všiml, nechtělo se mi to věřit, ale je to tak. Opravdu tak působíš tak by si s tím mohla něco dělat. Občas mám chuť přestat tě odebírat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím konrkétně proboha v tomhle videu působím namyšleně? :) Řekla jsem jen svůj názor a jak to cítím - a že se nad někoho povyšuju? KOnkrétně kde a nad koho?

      Vymazat
    2. Nemyslím toto video, to jsem ještě neměla čas shlédnout, ale v ostatních působíš dost namyšleně, jako že všechno víš, všechno znáš a kdokoliv ti řekne, že něco není pravda, tak máš milion argumentů a přitom pravdu nemáš a působíš a děláš že jsi chytřejší než všichni ostatní. Schválně se někdy na svá videa koukni ;)

      Vymazat
    3. Já se na ně koukám celkem často :D Ale cos e týká tvého názoru, já ti nevím, nikdy se člověk nezavděčí všem. A pokud máš pocit, že se nad někoho povyšuju, tak je mi to líto ale ten pocit asi bude přetrvávat, protože já si nic takového nemylsím a že jsem namyšlená už vůbec ne. Prostě si jen stojím za svým názorem :)

      Vymazat
  2. Ahoj Teri, jsem moc ráda, že jsi tohle video natočila. Moc se mi líbilo, jak jsi zmínila, že na mnoho lidí působíš namyšleně, musím se přiznat, že mám stejný problém jako ty. Když mě někdo vidí tak si myslí, že jsem namyšlená pipka, ale když spolu mluvíme tak je pak v šoku, že to tak není. Tady je opravdu vidět, že nelze každého hodnotit jen podle vzhledu, ale zaměřit se hlavně na to jaký je člověk vevnitř.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jenže Tereza namyšlená je nejen tak působí a v tom je rozdíl.

      Vymazat
    2. Anonym číslo 2 - my se známe osobně? :) A čím na tebe působím namyšleně? :)

      Vymazat
  3. Krásné video, Terezko! Připomněla jsi mi tím, proč jsem tě vlastně začala sledovat. Jsi hrozně sympatická holka a je pravda, že můžeš působit trochu rezervovaně, což působím i já, a je to jedna z několika věcí, ve kterých jsme si podobné. Je to prostě dobrá "obrana" proti tomu, aby nám nic neublížilo nebo aby se zdálo, že nám to neublížilo... A jako seriál jsem ti chtěla doporučit Dextera, ale když jsi řekla, že nemáš ráda krev... :-D
    Nebudu se vykecávat, zkrátka a dobře, moc jsi mě tímto videem potěšila :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi strašně příjemná, mohla bych tě poslouchat hodiny:) Strašně hezké video a vůbec mi nepřijdeš namyšlená spíše naopak jako strašně fajn holka:))

    OdpovědětVymazat
  5. Po BB creamech další video o ničem, pořád jsem čekala na nějakou myšlenku a nic :( Čas na ukončení odběru :(
    Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel musím souhlasit. Tvoje videa jsou čím dál tím horší. Nápady máš, ale realizace se kamsi ztratí. Vždy od názvu videa čekám nějakou pecku a ty s prominutím plácáš kraviny co by dokázala vymyslet nějaká 13 letá holka. Obrovské zklamání. Dřív, když jsi kopírovala GetTheLouk, tak to alespoň mělo nějakou myšlenku a kvalitu, ale teď? Průser..

      Vymazat
    2. Sabino a druhý anonyme, asi jsi nepochopila smysl toho videa - právě že to žádnou myšlenku mít nemělo :) Mluvila jsem o věcech, které mě napadly a řekla na ně svůj názor :) A pokud máš pocit, ty druhý anonyme, že někoho napodobuju nebo dokonce že mě musíš přestat odebírat, dobře, je to tvé svobodné rozhodnutí :)

      Vymazat
  6. Terezko, jsi úžasná! :) Jsem ráda, že jsem Tě poznala! Naživo jsi ještě mnohonásobně krásnější a milejší, než ve videích :) a namyšlená, jak tu nade mnou padá? VŮBEC! Doufám, že se zase budeme mít možnost setkat.. ;) Jinak Ti přeji hodně štěstí na Tvé cestě za štěstím, nevzdávej to a bojuj, rozřešení přijde! :* Koukám, že toho máme hodně společného, D. Browna miluju a co se týče Tvých názorů o životě (osud, náhoda, setkání v budoucnu,..) tak jsme na stejné vlně.. jak kdybych to říkala já :) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, to já jsem moc ráda, že jsem tebe a holky mohla poznat osobně!:¨) A jinak moc děkuji za milá slova, moc mě potěšila! :))

      Vymazat
  7. Dovolím si s anonymnými sledovateľmi nado mnou nesúhlasiť. Absolútne nechápem ako ťa môže niekto považovať za namyslenú. Pre mňa ste práve ty a Lou a ešte naša Veronika jedinými tromi babami, ktorých videá pozerám a ktoré ma bavia. Samozrejme nie vždy mám čas pozrieť každé jedno nové video, predsalen škola a vlastný blog, psy a všetko to ostatné čo mám medzi povinnosťami.. Ale keď mám chvíľu čas napríklad ako teraz, tak si vaše videá pozerám s veľkou radosťou. Môžem povedať, že práve dnes som naozaj mala náladu len na obyčajný pokec baby rozprávajúcej sa s foťákom, ako si to nazvala. V poslednom čase už mi kozmetika ide hore krkom, hoci sama o nej píšem, ale paradoxne na iných blogoch vyhľadávam skôr iné témy.. Určite sa nenechaj znechutiť niekým, kto svoj názor prezentuje anonymne a nie je schopný sa za neho postaviť pod vlastným menom... Držím palce do budúcna. :-)

    papa a pekný deň posiela Zuzana Stanko | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi to mám obrovskou radost a strašně děkuju za podporu a že se na mě koukáš, ani nevíš, co to pro mě znamená! :)

      Vymazat
  8. Ahoj Terezko, já tvůj blog sleduju teprve chvilku,ale i za tu krátkou dobu jsem si tě velmi oblíbila, Působíš na mě velmi sympaticky a mile. Vůbec nechápu, proč někteří anonymové jsou tak zákeřní a osočují tě,aniž by tě znali osobně. Tvoje videa i články mě baví, prostě jen tak dál! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky některé lidi nechápu :) Ale tak co, já asi za chvíli zruším anonymy a bude pokoj .) JInak moc děkuji za milá slova, jsem ráda, že si můj blog našla :))

      Vymazat
  9. Jsi úžasná :-) Jsem o několik let starší než ty a hodně jsem toho už viděla. A ty působíš mile sympaticky a vyspěle. Jsi správné stvořeníčko. Sleduji tě už delší dobu a dle mého jsi lepší a lepší. Jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Teri :), mě se video líbilo :) - prostě kecací :)

    OdpovědětVymazat
  11. Terez, jsem někde uprostřed toho videa, kde mluvíš o vzdávání a chci se vyjádřit, než to zapomenu. Rozhodně to neber tak, že bych ti chtěla kecat do života, ale pokud něco chceš změnit nebo něco dokázat, musíš jít hlavou proti zdi. Vykašlat se na všechna ale a co by kdyby. Taky jsem vždycky všechno vzdávala, mám na život podobný náhled jako ty, takže si troufám tvrdit, že můj životní přístup by dost mohl pomoci i tobě. Na problémy se vykašli, vyřeší se samy a nemusíš se jimi trápit ještě ty. Užívej si jízdu. Vše je o tom si uvědomit, že žiješ jen jednou, život je dar a nezaslouží si, abys promrhala jediný jeho den. Je pátek večer, za mnou dlouhý týden, takže je komentář možná lehce zmatený, ale věřím, že pochopíš, co tím myslím. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :)
    včera jsem tě potkala na Václaváku v Reserved ;) ale nevěděla jsem, co ti říct :P tak jsem tě alespon viděla naživo :)
    Lada :)

    OdpovědětVymazat
  13. http://data.bux.cz/book/003/479/0034795/large.jpg tyhle 3 knížky jsou supr :)

    OdpovědětVymazat
  14. No čo ja viem, je to prvé video, ktoré s tebou vidím, a rozhodne mi teda neprídeš namyslená. Som človek, ktorého prvý dojem takmer nikdy nesklame. ;) Ale ako si už písala, všetkým sa nezavďačíš. :) Hlavne kašli na takéto veci a pokračuuuuj. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  15. moc hezké video, ráda tě poslouchám :)

    OdpovědětVymazat
  16. na kecací videa povětšinou moc nejsem, ale u Tebe jsem udělala výjimku - pustila jsem si ho a nelituju! přijde mi, že v hodně ohledech máme dost podobný pohled na svět. přesně jak říkáš, pokud k sobě nějací dva lidé patří, tak si k sobě najdou cestu někdy v budoucnu. ať už to bude za měsíc, rok nebo patnáct let :) přesně takhle jsem se dala podruhé dohromady se svým přítelem a teď jsem ten nejšťastnější člověk na světě, že ho mám. doufám, že taková videa tu budou třeba i častěji, bylo to fakt milý, máš moc příjemný projev :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...