NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 31. března 2014

Make-up dne: Jak jsem konečně našla svoji červenou..

Nevím jestli víte, ale červené rtěnky všeobecně moc nenosím. Přijde mi totiž, že pokud nenajdete správný odstín červené přesně pro Vás, červená nevypadá dobře. Mimo to nesnáším červené - teplé tóny. Prostě mi nesluší a dělají tak ošklivé zuby, že nechápu, jak to někdo může nosit. Neříkám slečny nebo dámy, které mají krásně bílé zuby, ale ormální smrtelník má podle mě normálně zabarvené zuby a proto tyhle tóny nesluší snad nikomu.
Ale když se opravdu najde nějaký hezký studený odstín červené, precizně se nanese a nevysušuje, měla bych vyhráno. Jenže, kde takovou rtěnku sehnat. Pustila jsem se do hledání nejen v drogeriích, ale i v Sephoře a ostatních parfumériích. Nikde jsem nenašla ten perfektní a přesný odstín který jsem hledala.

Až když jsem šla na veletrh kosmetiky World od Beauty and Spa a neuviděla tam Sleek kosmetiku. A čirou náhodou jsem se mrkla na Pount Painty. A bylo jasno. Nádherně červená barva, která je nádherně pigmentovaná. A aby té nádhery nebylo málo, tak drží jak přibitá. Je teda pravda, že aplikace je docela obtížná a přesně ji nanést není taky žádný med, ale tohle všechno zkousnu, protože jsem našla zatím svoji nejlepší červenou. Sice v mé hlavě je ta TOP červená o malinko tmavší a v rtěnkové podobě, ale zatím než ji najdu, tak je pro mě tahle červenka nejkrásnější :)










Jak se Vám líbí? :)

20 komentářů:

  1. Nevim jestli to dela svetlo, ale pro me je ten dostin teply :) A kdyz v clanku trochu kritizujes smrtelniky se zlutymi zuby a cervenou rtenkou, chtelo by to alespon na jedne fotce tve toubky ukazat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to dělá to světlo a fakt, že je zrdcadlovka v jedné ruce strašně těžká :D

      Vymazat
    2. Odstín opravdu teplý je :o) Veronika H.

      Vymazat
  2. Na mě je docela světlá a jak bylo zmíněno výše, připadá mi docela teplá, ale pokud je taková, jak ona první a páté fotce, tak může vypadat fakt skvěle. Z těch fotek člověk mnohdy houby pozná. =D

    OdpovědětVymazat
  3. Terezko, trocha mimo tému, nemôžem si nejak zvyknúť na tvoje svetlé vlasy, viem je to môj problém čo už, v kombinácií s tvojími tmavo hnedými očami mi pripomínaš odfarbenú korejčanku, s tmavými vlasmi si pôsobila oveľa mladšie a mala si iskru a šmrc, bola si proste viac Luxy, prepáč za negatívny názor, ...teším sa na tvoje nejaké nové video, začiatkom roka si mala veľké plány no nejak si poľavila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má právo na jiný názor :)) Já sem s barvou maximálně spokojená a už si konečně nepřipadám tak ,,tmavá" :)) A co se týká videí - jsem taky jen člověk :) Ale budou, neboj ! :)

      Vymazat
  4. jééj tak ta je na mě hodně světlá a málo pigmentovaná, já už mám svojí dokonalou studenou rudou..ruby woo Mac..hezčí rudou neseženeš :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže ta je matná :( A to je ten problém :(

      Vymazat
    2. nech se s ní nalíčít a uvidíš že propadneš..na puse to vypadá tak zatraceně dobře, že mi i chlapi chválí rtěnku!

      Vymazat
  5. Mně semoc líbí a taky ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, na můj vkus je málo výrazná. Za mě je nejlepší červená, která mimochodem vůbec žluté zuby nedělá - také na to dbám, lip tint od Essence z limitky Hugs and Kisses. Občas je ještě někde k vidění a sehnání :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Terezko, sice píšeš, jak nemáš ráda teplou červenou, ale přesto si jí koupíš. Protože tato červená teplý podtón právě má. Nejen, že jí mám také, ale i jsem se na to před nákupem ptala a bylo mi to přímo od Sleek řečeno, že má teplý podtón ;) Jen ještě nemohu si pomoci, ale ta zrzavá barva mi k tobě vůbec nejde. Vypadáš docela starší, než vůbec jsi. Ta tmavá ti dávala takový šmrnc, ale v této docela "splýváš" s davem jestli víš jak to myslím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas s Molie, tato barva na rty má fakt teplý podton. Terko neber si to osobně, ale přijde mi, že ty rozdíl mezi teplým a studeným podtonem nepoznáš a vždycky to říkáš obráceně a když tě někdo opraví, tak na něj jen "štěkáš" a neuznáš tvojí chybu i když tě o tom přesvědčuje spousta lidí, kteří mají pravdu.. přijde mi to od tebe trošku arogantní.
      Veronika H.

      Vymazat
    2. Evidentně jsem asi barvoslepá :) Zajímavé je, že jsem se u Sleeku slečny taky ptala a řekla mi, že má rtěnka studený podton. Nicméně se s nikým ,,neštěkám" jak podotkla Veronika nicméně si hájím svlj názor, který u minulé rtěnky byl oprávněný. A co se týká této, fotka hodně zkresluje, ale mě přijde podton do studena.

      Vymazat
    3. Terezko, ale já nehodnotím podle fotky, ale podle toho, že zaprvé, tu rtěnku mám doma a za druhé jsem se přímo na stránkách Sleek ptala a snad to výrobce musí vědět, že? Nechci se s tebou hádat, jen říkám to co vím a to, co mám několikrát a i přímo od výrobců daného výrobku ověřené ;)

      Vymazat
  8. Terezka, ja si neviem pomôcť, ty si tak krásne žieňa, že to neni normálne...

    OdpovědětVymazat
  9. rtěnka mi taky přijde s teplým podtónem, ale chápu, že hodně dělá ta fotka, takže je možné, že to máme jen zkreslené :), každopádně je nejdůležitější, aby ses v tom cítila dobře ty a uměla ji nosit :)..horší mi to přijde s barvou vlasů, vůbec mi to k tobě nesedí a nelíbí se mi to, ale jak říkám, člověk by měl nosit to, v čem se líbí sám sobě, tak jsem ráda, že aspoň ty jsi s barvou spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je to, ta barva vypadá prostě pořád jinak :) Na téhle fotce vypadá až do blond až zrzava ale ve skutečnosti taková není :) Nicméně je to taky tím, že se ten přeliv zkrátka vymývá :)

      Vymazat

Za každý komentář jsem vděčná a moc si ho vážím !♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...